inşallah allahım herkeze nasip etsin bunalıma girme sakın ben bu ay tekrardan tedaviye başlıcaktımki bana sürpriz oldu hiç beklemediğim bi anda inşallah sanada senin bebeğin sürpriz yapar
Inşallah ama ne bilim ya Artık kendimi o kadar çaresiz o kadar yorgun hissediyorum ki gücüm kalmadı 17aydır uğraşıyoruz 7aydır da tedavi görüyorum tam herşey düzene girdi derken bir aksilik çıkıyor geçen ay herşey normel di ama çatlama olmayınca kist kaldı bu ay nurtopu gibi 46mm kistim varbu ay nurtopu gibi 46mm kistim var
çook tebrik ederimm caanımmmm
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim cancazim öpüyorum nanaktan
kızlar dün kan tahlilinde pozitif çıktı ve bu gün hemen doktoruma koştum
ultrasonda baktı rahim duvarın gayet iyi kalınlaşmış herşey yolunda görünüyo evet hamilesin dedi
daha önce düşüklerim olduğu için ilaç verdi
progestan elevit fraxiparine gynoferon
bu ilaçları ben bırak diyene kadar sakın bırakma dedi
kızlar nolur bu mübarek aylariçin dua edin bu sefer düşmesin bebeğim benimle kalsın
2 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum inşallah iyi sonuçlar alırım kalp atışınıda duyarım AMİN..
ayrıca kanımda 40 çıkmıştı biraz düşük ama doktorum daha yeni normal düşük çıkması dedi
bida kan testi istemedi acaba ben kendim 2 günde bir yaptırsammı yoksa olurunamı bıraksam
allahım tüm isteyenlere bu sevinci tattırsın inşallah AMİN...
ahh canım benim yaşadıklarımı bi bilsen ....
sen daha çok yenisin pes etme
ben 15 yıllık evliyim 4 yılımda oğlum oldu oğlum şimdi 11 yaşında oğlum tedaviyle oldu
oğlumdan sonra 2. yi istedik ve 11 sene zarfında öyle şeyler öyle aksilikler yaşadımki
inan anlatsam roman olur
teşekkür ederim canım
doktoruma güveniyorum bebek tedavisi içinde aynı doktora gidiyordum
gerek görse isterdi bence
ben burda okuduklarımın etkisinde kaldım sadece
maşallah canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inş. daha önceki düşüklerinin nedenini araştırsaydın keşke ama her bebek başka hayat inş. bişey olmaz Allahın izniyle bence sen sürekli kan verme zararlı olur ultrasyonla gördükden sonra kanda baktırmıyolar
canım çok dikkat et kendini yoracak en ufak şeyden bile uzak dur eğer imkanın varsa annen fln ne bilim yada k validen gelsin yanına.stresten uzak dur üzülme sinirlenme.çünkü ben de düşük tehlikem vardı bi süre annemde kaldım kendime de dikkat ettim bol bol dinlendim.27 haftalıkken erken doğum tehlikem vardı tabi ben yine annemde ...
nitekim 33 haftaya geldik vew benim suyum gelmeye başlamıştı.3 hafta da neredeyse hiç kalkmadan yattım ve 36 haftalıkken son anda aldılar bebeğimi hareketleri azalmış ve suyu bitmişti.çok stresli günlerdi.çok şükür kızım şimdi 5 aylık gayet sağlıklı.Allah kimseye yaşatmasın
daha önce doktorum araştırmıştı tahliller falan yaptırmıştı ama hiç biri umrumda değildi bütün tahlilleri yırtıp atmıştm düşükten sonra
o zamanki doktorumda şimdikiydi notları vardır heralde ilaç verdiğine göre doktoruma bıraktım bütün tedaviyi o ne derse yapıyorum
lolocuğum tebrik ederim caım inşalah sağ salim kucağına alırsın meleğii darısı başımıza
canım beni tanıdınmı ben haşiato bölüne uğruyordum senle yazışmıtı ben hala ekliyorum
bu arada yarın kan tahlili yaptırcam dua e bende pozitifi görüm hamilelirin duası kabul olurmuş
ayy çok şükür yaa inş. sağ salim gelir bebişiniz bendede polikistik over var 1 yıllık evliyim ama biraz uğraştırıyor bizi çok zor Rabbim herkese nasip etsin inş....
ahh canım ne annem in yanında durabilirim nede kayınvaldem var kendi başımın çaresine bakıcam artık bebeğim allaha emanet
ayy çokta sinirliyim napcam bilmiyorum ayrıca haşimatoluyum buda beni daha sinirli yapıyo
senin bebeğin için çok sevindim allah uzun ömür versin[/QU
zaten benim de düşük tehlikemin ve erken doğum yapmamın sebebi haşimato
aman sakın ilacını bırakma hamileyken ve her ay tiroit testlerini yaptır ki ona göre doz ayarlaması yapsınlar
zaten doktorun da söylemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?