Bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

EVET CANIM BİZEDE ÇOOK DUA ET BU MUBAREK GÜNLERDE BENDE SİZLERE EDECEM İNŞ. ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SAĞ SALİM GELSİN İNŞ......

Bu arada kusura bakma senin de mutlu anında kendi dertlerimi açarak canını sıktım

olurmu öyle şey hiçde canımı sıkmadın burdan seninde hamileyim diye bağırdığını görüp çookk daha mutlu olucam

EVET CANIM BİZEDE ÇOOK DUA ET BU MUBAREK GÜNLERDE BENDE SİZLERE EDECEM İNŞ. ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SAĞ SALİM GELSİN İNŞ......

dualarım sizinle canım allah isteyen herkeze versin AMİN...

üzülme olur daha yolun başındasınız ümidinizi kaybetmeyin lütfen

tanıdım canım inşallah canım allah gönlüne göre versin

inşallah sende mutlu haberi alırsın AMİN...

Inşallah yarabbin bu güzel duyguyu bana da tattırır çok yıprandım kaç gündür gözlerim hep yaşlı

bak bu ay benim hiç planıma hamilelik yoktu ve bu ay moralim çok iyiydi
adet oluca tedaviye başlıcaktık hemde kaçıcı tedavim olcaktı
tedavi yerine doktora hamileyim diye gittim yani önemli olan herşeyi oluruna bırakmak
vakti geldiği zaman olucak allahın izniyle

çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin, insallah sağ salim kucağınada alırsın, sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...

Desteğin için çok sağol dediğim gibi bu hormonlardan sanırım çok duygusal oldum bir kaç gündür aslinda bu kadar karamsal değilim ama tam herşey düzene girmişken bu sorunun çıkması benim için hayel kırıklığı oldu eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içime ata ata daha çok büyüyor

çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin, insallah sağ salim kucağınada alırsın, sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...

amin inşallah duaların için çookk teşekkür ederim

bende sana teşekkür ederim dualarını eksik etmediğin için

Bebişin annesini üzmeden sağlıkla gelecek:) Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah

kızlar arada karnımda hafif sancılar oluyo biraz dinlenince geçiyo

yeni olduğu içinmi acaba

bide yere çıplak ayakla basar basmaz karnım bacaklarım belim ağrıyo

bende pofuduk ayıcıklarımla dolaşıyorum bu sıcakta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…