- 17 Aralık 2011
- 864
- 574
- 323
- 48
yaşamak istiyorum kaç yaşına geldim,dünyadan bir murad alamadan göçüp gidicem.çok yoruldum artık,bende başak insanlar gibi insanca yaşamak istiyorum,çok şeymi istiyorum,evleneli 21 yıl oldu,doğru düzgün eşyam yok,etrafım durumu yerinde olup her şeyleri olan bir muhit,o durumda olanlardan biride benim,ama benim derdim,varlık içinde yokluk,oturduğum yer devlete ait bir kurum,maaşı çok iyi,etrafımdaki herkes çoktan evini aldı,arabasını aldı,hacca gitti,evini baştan aşağı yeniledi,üstüne umreye bile gitti,ama ben hala olduğum yerde sayıyorum,bir evim olsun diye,kendi başıma çabalıyorum,tek taraflı olmuyor.çünkü ben üstüme başıma bir şeyler almayalı çok oldu,artık dolabı açmıyorum bile,bir yere gitmek istmemiyorum,hepsi eski ,yok işte yok,ben idare edip,ev sahibi olalım diye çırpınırken,o ise pahalı zevkler peşinde,daha doğrusu buraya taşınalı 14 yıl oldu,canı ne istediyse onu yaptı,dağ başı yer,şehir yok,üstüme başıma giysi bile alacağım yer yok,ben hayatımı 21 yıl önce durdurmuşum aynı yerde sayıyorum.çok yanlızım lütfen bir şeyler yazın kendimi çok değersiz hissediyorum