- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Valla ufak tefek dediği küfürler için insanlar adam öldürüyor.
Bana o.ç diyecek birisi ha !
Onu öyle bir benzetirim ki ağzı ile g.. yer değiştirir.
Olmayan şeyi ile adama seni s.... diyormuş.
Yerinde olsam ters yatırır düz uygulama yapardım ki bir daha o küfürü bana ederken iki kere düşünsün.
Adamda iş yok.
Küfürleri kabulleniyor.
A...in oğlu diyormuş birde.oooaaaa o.ç ve seni s.... mi ?
bana bunu diyenin alnını tersten karışlarım.
bence adam zaten kaale almadığı için ne başıma iş açıcam bile diyor olabilir.
hani bazen bir insanı hiç önemsemeyiz ya, en ağır lafı etse de omuz silker geçeriz. öyle bir durumda olabilir.
Thread 'Bu konuda hiç bir fikrim yok' Bu konuda hiç bir fikrim yokAynı kişiydi boşandığım eşimle sorunlarım devam ederken burdan yargı dağıtanlardan laf yememek için ayrı bir kişi gbi paylaştm
Cevap son cümlede gizli "yürümüyor"...Kandiliniz mübarek cumhuriyet bayramımı kutlu olsun fikirlerinize ihtiyacım var kandil günü kalbini kırmak istemiyorum sevgilim olcak kişinin iş yerinde sıkıntısı varmış öyle diyor inanıyorm kurum değişikliğine kadar gitti benimle ilgilenmiyor ben yazıyorm ben arıyorum son 3 gündür böyle öncesinde de de aman aman ilgili sayılmazdı ama idare ediyordum benim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş şu saat oldu yazmadı kendimi tutuyorum yazmamak vee trip atmamak için ama bunaldım iyice delircem artk bu şekilde yürümüyor
Öyle bir durum yok rahat olun başından sonuna kadar aynı kişiden bahsettimThread 'Bu konuda hiç bir fikrim yok' Bu konuda hiç bir fikrim yok
burada söyledikleriniz hiç aynı kişiden bahseder gibi değil. Kaç ilişkiniz olduğu değil ayrıca sorun olan o bizi ilgilendirmez ama yazdıklarınız hep tutarsız ve biz kandırılmaktan sitecek bıktık
Kendi yazdıklarınızı okudunuz mu link verdiğim konunuzda? Bence okuyunÖyle bir durum yok rahat olun başından sonuna kadar aynı kişiden bahsettim
Ben kendimi bilmiyor muyum hanımefendiKendi yazdıklarınızı okudunuz mu link verdiğim konunuzda? Bence okuyun
oyle bır durum yok sırf bızden tepkı almamak ıcın farklı kısı gıbı anlatmak he ?Öyle bir durum yok rahat olun başından sonuna kadar aynı kişiden bahsettim
Evet :)Ben kendimi bilmiyor muyum hanımefendi
burdan bakınca pek de kendınızde gıbı durmuyorsunuzBen kendimi bilmiyor muyum hanımefendi
Pek kendinizi biliyor gibi durmuyorsunuz burdan bakıncaBen kendimi bilmiyor muyum hanımefendi
Eğer analı bacılı cinsel organlı bir küfür yemeyeceksem Evet bilmiyorsunuzBen kendimi bilmiyor muyum hanımefendi
belkı de adam bıktı umursamıyor yazar yazar bırgun vazgecer dıye beklıyordurA...in oğlu diyormuş birde.
Valla adam da garip.
Yani ciddiyim onu dayak manyağı ederim
Az buz küfürler değil bunlar.
A...in oğlu diyormuş birde.
Valla adam da garip.
Yani ciddiyim onu dayak manyağı ederim
Az buz küfürler değil bunlar.
S.kerim o.ç a..mn oğlu...
Soğuması için çok haklı bir sebep. Ben sevgilimle şakalaşırken salak bile demem. Saygının olmadığı yerde sevgi de olmazbenim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş
IyyyyyS.kerim o.ç a..mn oğlu...
Su mesajı yeni okudum.S.kerim o.ç a..mn oğlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?