Bende kalmamışta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oooaaaa o.ç ve seni s.... mi ?
bana bunu diyenin alnını tersten karışlarım.
bence adam zaten kaale almadığı için ne başıma iş açıcam bile diyor olabilir.
hani bazen bir insanı hiç önemsemeyiz ya, en ağır lafı etse de omuz silker geçeriz. öyle bir durumda olabilir.

A...in oğlu diyormuş birde.
Valla adam da garip.
Yani ciddiyim onu dayak manyağı ederim
Az buz küfürler değil bunlar.

Aynı kişiydi boşandığım eşimle sorunlarım devam ederken burdan yargı dağıtanlardan laf yememek için ayrı bir kişi gbi paylaştm
Thread 'Bu konuda hiç bir fikrim yok' Bu konuda hiç bir fikrim yok

burada söyledikleriniz hiç aynı kişiden bahseder gibi değil. Kaç ilişkiniz olduğu değil ayrıca sorun olan o bizi ilgilendirmez ama yazdıklarınız hep tutarsız ve biz kandırılmaktan sitecek bıktık

Cevap son cümlede gizli "yürümüyor"...

Kocaman harflerle yazıyorum "AYRIL"

Öyle bir durum yok rahat olun başından sonuna kadar aynı kişiden bahsettim

Öyle bir durum yok rahat olun başından sonuna kadar aynı kişiden bahsettim
oyle bır durum yok sırf bızden tepkı almamak ıcın farklı kısı gıbı anlatmak he ?
boyle konu acınca nasıl objektıf yorum alabılırsınız kı sız kımı kandırmaya calısıyorsunuz bızler sızı lınc etsek ne etmesek ne olanı yasayan sızsınız kısılerı farklı anlatınca olmus mu ? olmamıs
yanlıs yaptıgınızı hala anlamamakta ısrarınızı anlamıyorum

A...in oğlu diyormuş birde.
Valla adam da garip.
Yani ciddiyim onu dayak manyağı ederim
Az buz küfürler değil bunlar.
belkı de adam bıktı umursamıyor yazar yazar bırgun vazgecer dıye beklıyordur
oda napsın zor yanı sureklı tukurukler sacarak kufur eden bırıne karsı kafası ucmus deyıp ölü taklıtı yapıp kurtulma umıdıyle zaar

İlgi dinlenmeyi de burada gördüm ben.

Sizinle ilgilenmiyorsa, küfür etmek yerine ayrilin mesela olmuyor mu? Ne acizce davranış, ilgi göstermiyor diye küfür etmek

Tüm derdi sevgilisi, eşi olan kadınlarda çok boğucu oluyor, onlardan mısınız oda muallak tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…