Hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruz boy kaç canımHayırlı olsun konun bende 67 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum hedef 55 kilo inşallah olur ben genelde diyet topiklerinde dolanıyorum burayada uğrayabilirim hepimiz birbirimize destek ve motivasyon verebiliriz.
Hoşgeldin canım yarında ben tartılayım kesin olarak başlıyorum beraber gunluk gibi olsun birlikten kuvvet doğar bende 1.67 boyundayım geçen 62.5 çıktım reglden iki gün sonra tartılmak gerekiyormuş onun için yarın sbh tekrar tartılacğım yazarım
İnşallah canım ben yıllar önce buraya daim giriyordum yeni evlendiğim zamn aldığım kiloları burda verdim sonra tup bebek bolumune takıldım o moralle tup bebekle bir kızım oldu ve ardından oğluşum geldi dünyaya aralarında bir yaş bar var ilk hamileliğim de 92 kusurlere çıktım sonra oğlumda 90 lara fln geçen kış 57 kiloydum çok çıtırdım şimdilerde esr kalmadı buradaki arkadaşlıkları bildiğimden tekrar uye oldum
Burda başka diyet konularına da yazıyorum günlük yediklerimi neyin kaç kalori olduğunu yaptığım kaçamakları bakalım inşallah sonuç alırız.
Benim boyumda kısa 156 olduğu için hedefim 55 kilo
İnşallah canım ben yıllar önce buraya daim giriyordum yeni evlendiğim zamn aldığım kiloları burda verdim sonra tup bebek bolumune takıldım o moralle tup bebekle bir kızım oldu ve ardından oğluşum geldi dünyaya aralarında bir yaş bar var ilk hamileliğim de 92 kusurlere çıktım sonra oğlumda 90 lara fln geçen kış 57 kiloydum çok çıtırdım şimdilerde esr kalmadı buradaki arkadaşlıkları bildiğimden tekrar uye oldum
Bende öyleydim hep hayatım diyetle geçti o yüzden boğazlıyımdırda ama gorunuşumu yemekten daha çok seviyorum bazende yemek ağır basıyor sonra hop tkrr diyet vaktiİyi yapmışsınız bir anne olarak doğum ve tedavi kilolarınız var bense henüz bekar ve balık etli bir kızım :)
Bu hesaplama için çizelgen flnmı var kalori hesabı iyi ama yorucu oluyo bi sure bende yapmıştım çokta işe yarıyorSabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal
Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal
Ara:
1 kuru incir 41 kcal
1 kuru kayısı 29 kcal
3 fındık 20 kcal
2 badem 13 kcal
1/2 yk kuru üzüm 21 kcal
Akşam:
1 porsiyon haşlanmış brokoli 66 kcal
3 yk yoğurt 48 kcal
4 yk domatesli bulgur pilavı 224 kcal
1/2 tam buğday ekmeği 31 kcal
Toplam: 806 kcal
Bugünkü yediklerim bunlar extra olarak mandalina yedim +70 kcal :)
Bu hesaplama için çizelgen flnmı var kalori hesabı iyi ama yorucu oluyo bi sure bende yapmıştım çokta işe yarıyor
Bayanlar günaydın bende katılabilrmiyimki aranıza.
Aranıza kabul ettiğinizi düşünerek yazayım bari
Bende 158 bor 68 kiloyum 62 kiloyla hamle kalmıştım şuan oğluşum 18 aylık ve ben 62 60 olmak istiyorum yani benimde bi 6 7 kilovermem lazım çok sinirlerim bozuluyo.
Bu gün dikkat etmeye çalışıcam bakalım gün içinde pek sorun olmuyo ama akşamları durabilsem iyi olacak
şimdilik bu kadar gün içinde netteyim sizi takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?