bende karalıyım hedef 7 kilo

yedim khvltı çavdar ekmeği ile tost yedim ama iki tane brzcıkta boğurtlen reçeli yedim brz fazla oldu ama geri kaln öğunlerde karbonhidratı kısıcağım killm 62.4 hadi daha çok uzun yolum var kendime 1 ay sure tanıyorum artık hamur işi yok

Hoşgeldin aramıza hep beraber paylaşarak vereceğiz kiloları allahun izniyle

Sanırım yemek alışkanlığımı geçen seneki gibi yapmam brz zaman alacak hamur işi bağımlılık yapıyor kurtulmam lazım şimdi ev temizliği yapmam ve geçn sene spormdalonunda aldığım bel kemerini takçam sonra utum var epey ara oğun aktivia ve ananas yiycem

Ben kahvaltimi bugün geç yapmak zorunda kaldim.ama kalkinca bir elma yemistim.kahvaltıda da bir dilim çavdar ekmeği 1 KK beyaz peynir 5 zeytin 1 tatil kasigi kahvaltilik aci sos ve yeşillik.öğlen menumde yayla corbasi ve bulgur pilavı salata ve 1 dilim çavdar ekmek.ama bunlar küçük Kase ile. Dolu dolu değil.

benimde ilk günüm sabah karar verdim bu gün biraz fazla olacak yarın daha dikkatli olucam
sabah 1 poğaça yedim normalde 2 yiyordum. 1 litre su içtim
az önce öğle yemeğinde biraz çorba bi parça tavuk ve salata yedim 1 dilim ince ekmek.

yarın için kepek ekmeği ve kahvaltılık almam gerekiyor yoksa işyerinde poğaça yemek zorunda kalıyorum .

kahvaltıdan sonra ara oğun şekersiz nescafe 1 hurma be 1 kivi yedim ev temizliyorum bel kemerini taktım nasıl terletiyor ve acıktım brz sonra aktivia yiycem 5 tane çiğ bademle işte kendimce birşeyler yapıyorum ne kadar doğru bilmiyorum hamur işinden uzak durayım yeter yediklerini benim afacanlar bana yaktırıyor zaten şu ana kadar 9 brdk su içtim 1 tanede yeşil çay içerim tamm sonra lahana çorbası tek yiycem inşlh bfn yapabilirim

Akşam beşte sütlaç ve 1 dlm baklava yedim akşam yemeğinde salata yedim ve 2 hurma o kadar

Bgn sbh 3brdk limonlu su 2 tane murdum eriği yefim kahvaltıda yarım yufka gozleme domates salatalık yefim şimdi 1hurma ikisi bir arada neskafe içiyorum öğle yemeğinde kuru bamya yiyeceğim

bugün kaçırdım biraz aöa daha gün bitmedi en azından..

Öğlen bamya yemiştim akşam 1 kalem pirzola kereviz salatası mercimek çorbası azda nohutlu pilav

Sabah:
1 yk lor peyniri 12
1/2 domates 14
1 yumurta 105
3 kuru kayısı 89
1 kuru incir 41
5 badem 33

Ara:
1 fincan türk kahvesi 0
1 baklava 96
2 oreo 69

Öğle:
1 yk yoğurt 16
4 inegöl köfte 182

Akşam:
4 yk nohut yemeği 140
1 yk yoğurt 16
1 yk bulgur pilavı 56

Ara:
1 mandalina 23
1 armut 91

Toplam: 983 kcal

Sabah yarim omlet bir dilim kepek ekmek 4 zeytin yeşillik bir kuru incir.ara sade tarcinli türk kahvesi ve iki ceviz.öğlen ispanak yoğurtve 1 dilim ekmek.ara tarcinli sut ve bir hurma.aksam firinda somon salata. Son ara öğünde kararsız kaldim yarim elma yarim portakal yesemmi bilemedim.

Dun gece şişmiştim kızlar davul gibi oldum çok yoğundum yorgunluktan mı oldu bilmiyorum

Günaydın herkese bugün 66,6 çıktım +100 gr

Sabah bir diim pizza ve mandalina suyu içtim annemi kıramadım

Henüz kahvaltı yapamadım lıght dut yulaf kepeği ananas tarçın veviz karışımı yiycem

İsveç diyetine başladım gün gün yazarım ıspanakları temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…