- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
O kararı alıyorum ama çektiğim sıkıntı o kadar beynimi kemiriyor ki artık patlıyorum tutamıyorum çenemi. Hele ben derdimi anlatırken dertlendiğim şeye benden daha çok söyleyecek sözleri olan insanlar. Sanki laf söylemek için bi anı kolluyorlarmış gibi. Hele sıkıntı eş ise kendi eşini öve öve bitiremeyenler öffff bıktım yeminleCok ketum bir insanim ama nasil yardim edecegimi bilemiyorum. Isin teorisini cozmussun zaten pratige yogunlasmalisin. Karsilastigin ilk problemde bunu kimseye anlatmayacagim hedefi koy kendine.
inanmiyorum esinle ilgili problemleri de mi anlatiyorsun?O kararı alıyorum ama çektiğim sıkıntı o kadar beynimi kemiriyor ki artık patlıyorum tutamıyorum çenemi. Hele ben derdimi anlatırken dertlendiğim şeye benden daha çok söyleyecek sözleri olan insanlar. Sanki laf söylemek için bi anı kolluyorlarmış gibi. Hele sıkıntı eş ise kendi eşini öve öve bitiremeyenler öffff bıktım yeminle
O saflık bende de var hatta salaklık. Sanki herkes çok iyi herkes çok dost herkes yaraya merhem zaten...takipteyim bu konuyu
aynı sorun bende de var
resmen herkese herşeyimi anlatıyorum saf gibi
Yorumu okuyunca yüzümün bir an cayır cayır yandığını hissettim. Çok mu kötü birşey yapmışım gerçekten.inanmiyorum esinle ilgili problemleri de mi anlatiyorsun?
Baskasinin sirrini paylasmam asla. Ama kendiminkileri bende icimde tutamiyorum maalesef. Bazen cok kiziyorum kendime.Sevgili kk üyeleri benim hayatımda bazı zaman bana çok ağır gelen sorunlar oluyor. Ve ben bu sorunları birileri ile paylasiyorum aile es dost.... ama o sorun geçince onlara anlatmamin saçma olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimseNin yapabileceği birşey yok. Zaman herşeyin ilacı. Zaten 1 hafta 10 gün sonra sorun kendiliğinden çöZülüyor. BeNim derdimi herkes öğrenmiş oluyor. Ben anlatınca rahatlıyorum. Ama 3 gün disimi sıksam zaten sorun çözülecek. Velhasıl kelam bende ketum olmak istiyorum kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek istiyorum nasıl kendimi tutacağım. O zaman zarfında kendi kendimi nasıl soğutacağım. Bi akıl verin bana ne olur. Keske hic sorun yasamasam kimseye anlatmak zorunda kalmasam ama dertler eksik olmuyor ve çok canım yanıyor cok
Siz hiç mi bişeyinizi anlatmıyorsunuz. Ya nasıl başarıyorsunuzinanmiyorum esinle ilgili problemleri de mi anlatiyorsun?
AL benden de o kadar. Biri bana sakın kimseye söyleme desin tamam o iş. Ama kendi hayatım öyle değil ve sonu pişmanlıkBaskasinin sirrini paylasmam asla. Ama kendiminkileri bende icimde tutamiyorum maalesef. Bazen cok kiziyorum kendime.
Insanlar fesat ya. Sen birine anlatiyorsun o baskasina. Teyzesinin gorumcesi bile duyuyor olabilir yani o derece. Bir de sen esinle arandaki problemi duzeltiyorsun ama insanlar esine sana baktikca bu probemlerle hatirliyor sizi. Insanlarin hepsi degil ama cogu boyle. Ben mesela o kadar ketumum ki birak kendi meselemi baskasininkini bile anlatmam kimseye ve insanlar cok ozel bir seyi bana anlattiklari zaman tuhaf hissediyorum umarim baskalarina da anlatmiyorlardir diye dusunuyorum. Dedikodu sevenler de yeni malzeme diye elini ovustura ovustura dinliyordur. Yeterince kazik mi yemedin acaba benim yedigim kaziklarin etkisi oldu ketum olmamda.Yorumu okuyunca yüzümün bir an cayır cayır yandığını hissettim. Çok mu kötü birşey yapmışım gerçekten.
cidden kk hatunları bu konuda tavsiye versinler bi çare bulmalı.
çünkü ben derdimi kime anlattıysam ondan kötülük görmeye başladım beni aciz gördü ve küçük görmeye başladı başıma ahkam kesmeye başladı sonra onu kaybettim onu onu derken herkes beni bu kız sorunlu dedi
Hic anlatmiyorum canim ya. O kadar ketumum ki kelimeler yetmez anlatmaya:)Siz hiç mi bişeyinizi anlatmıyorsunuz. Ya nasıl başarıyorsunuz
Evet öyle yapmak gerek.Bn hayatta herkese güvenen biri değilim. Ama etrafında bu iki samimi olduğum insanlar vardi. Bi kaç kere eşimle artk iyice arayı bozmuştm. Bi arkadaşıma anlattım. Sonra bi kaç ay sonra alakasız bi insan sn x kişisi ne güveniyor musun bak o snn anlattıklarını ablasna anlattı o da bana. Şöyle böyle olay baya uzadı. Bnm güven sarsıldı . Sonra arkadaş hissetti ben demedim kimseye bi şey o kadın snn ağzını aramış bilmem bi sürü şey ddi. Bnm artk güvenim sarsıldı. Çünkü diğer kadının da şizofren ya da kıskançlık gibi hareketi olduğunu hissettim. Arkadaş yuzleselm ddi bnde kadın ilaç kullanıyorsa bi de rezil eder sni de ikimiz de haksız olur çıkarz. Sonra bu kendince bana tavır yaptı bi bazı sosyal ağlardann sildi. Bnde ddm mağdur olan bnm ama hayatından çıkaran o.sonra tövbe ettim kimseyle konuşmuyorum bile hatta. Bence kimseye ozelini anlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?