- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
Ya o konusmayi sevmiyorMesela bende derin yaralar açan şeyleri eşime anlatmıyorum birgün başıma kalkar filan diye. Ama mesela markete gittim orda indirimli olan üründen tut kasada gördüğüm maviş gözlü tatlı bebeğe kadar hepsini anlatıyorum. Eşime soruyorum e sen ne yaptın bugün *hiç aynı şeyler işte* diyor. O da o markete gidiyor o görmüyor mu indirimli ürünü maviş gözlü bebeği. E ben niye anlatıyorum. Maksat muhabbet olsun diye mi. Çenem düşük diye mi. Ne bileyim ben? Ben de bilmiyorum işte
Yani aynen öyle o susunca ben susunca cenaze evi gibi olacak ev.Ya o konusmayi sevmiyor
Sen konusmayi seviyorsun
Yoksa eften puften konusmazsan zaten ne konusacaksin baska.
Aynı ben ama kimse bana bir şey ini anlatmıyor sonra bi bakıyorum herkes duymuş her şey itakipteyim bu konuyu
aynı sorun bende de var
resmen herkese herşeyimi anlatıyorum saf gibi
Ne güzel hayatınızı kontrol altına almışsınız. Sabahtan beri çok üzüldüğüm bir konu var ve şu saate kadar kimseye anlatmadım. Bakalım ne kadar tutabileceğim kendimi. Galiba bende bir adım attım.Ben de aynıyım. Daha doğrusu aynıydım. Tüp bebek yaptırdim. Sadece bi komşuma anlattım aramızda kalsın zor günler geçiriyorum diye. Yumurta toplandığı gün herkese küçük bi operasyon geçirdim diye yalan söyledim. Çok agir geçmişti çünkü operasyon. Bir hafta hasta yattım evde. Bu komşu yememiş içmemiş bütün lojmana duyurmuş. Bi de demiş ki sakin lorentzin haberi olmasın söylediğimden çok üzülür demiş. Tutmadi tüp bebek. Sonra millet tek tek kapıma geldi geçmiş olsun çok üzüldüm çocuğun olmuyormus falan diye saçma salak muhabbetlere girdiler. Ben artik hicbir komşumla görüşmüyorum. Üzerinden 3 yıl geçti. Hala yeni tayin olan komşulara bunun muhabbetini yapıyorlar.
Bu olayı psikologa anlattım. Bana dediği şey su oldu. Eğer bunu söylediysen bu tarz durumlara da hazırlıklı olmalısın çünkü sen kendi sırrını tutamazsan kimse tutamaz.
Biraz ağır evet . Artık hicbir şeyimi anlatmıyorum. Kimseyle de özelimi konuşmuyorum. Benim mutsuzlugumdan mutlu oluyor herkes. O yüzden kan kusarım kızılcık şerbeti içerim.
Ayrıca 31 yaşındayım. Bu hayatta kendime verdiğim zararı kimse vermedi bana. Artık kendimi üzmüyorum. Ben çok kiymetliyim çok mutluyum ve hakediyorum.
Ben de eşimle ilgili sıkıntı paylastıgımdaO kararı alıyorum ama çektiğim sıkıntı o kadar beynimi kemiriyor ki artık patlıyorum tutamıyorum çenemi. Hele ben derdimi anlatırken dertlendiğim şeye benden daha çok söyleyecek sözleri olan insanlar. Sanki laf söylemek için bi anı kolluyorlarmış gibi. Hele sıkıntı eş ise kendi eşini öve öve bitiremeyenler öffff bıktım yeminle
Sanki beni anlarmışsınız meğer benim gibi bağrı yanıklar ne çokmuş olsun be güzelim Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor gerisi hiç bilmesede olur diyorum Rabbim biz hanımların Yâr ve yardımcımız olsun amin inşallahBende anlatmam hic bir seyimi aileme en yakinima dahi resmen sir kupuyum . Bazen cok bunalirim gidip herkese herseyi anlatmak isterim ama yine yapamam. Evde yuksek sesle aglarim ve rahatlarim. Cunki bugun dost bilip icini doktugun yarin el olup disarda lafini yapiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?