- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
Yedim canım yedim ama akıllanmadımÇok Afedersin birkaç kazık ye , arkandan sağlam bikaç laf ye o zaman bak bakalim anlatiyon mu anlatmiyon mu...
Buna sevinenler bile var yahu daha sen hesap et ...
Sİze maşallah diyorum. Benim o kadar olmam için daha 40 fırın ekmek yemem lazım ni arkadaşın deyimiyle daha çok kazıklanmam lazım galibaMusluğu açıp suya anlatın
Ben de ketumumdur. Eşim benden beterdir. Birbirimize karşı dahi oyleyiz. Sorunlarımı çözebileceğine inandigim kisi yada kişiler haric kimseyle paylaşmam. Sonra neler dönüyor arkadan, nelere şahit oluyoruz degil mi? Neler konuşuluyor. Ben daha isten eve gelmeden, konuşmalar gelmis oluyor önden önden. Birkaç tecrube sonrasi, zaten ketumdum daha beter oldum. Açlıktan ölsem tok sallanirim, damarımda kan kalmasa yine de koşarım oyle belli etmem olumsuzluklari. Ama olumlu durumlarda da aynı olmaya çalışıyorum, çünkü cok bilirim kursakta birakilan hevesleri, iki cumle ile mahvedilen planlari, tadi kacirilan sevincleri.
Mesela benim de boyle bir arkadasim var.Benim 12 senelik bir arkadaşım var ona bi derdimi anlattığında bilgisayar gibi onu aklında tutuyor ben unutuyorum o unutmuyor. Başka zAman pat çıkartıp önüme koyuyor. Mesela eşimi çekiştirdim diyelim sonra biz arayı düzeltiyoruz eşimle bu sefer o başlıyor. O an eşime çok kızmış olsam bile onun eşime söylediği laflar çok zoruma gidiyor
Ben onun gibi başka yoktur zannediyordum ama ne yazıkki varmış. Birgün bana uzun zamandır arayıp sormadın dediğinde hayat kalitemi düşüren insanlarla fazla muhattap olmuyorum şu ara diyesim var ama yapamıyorum işte. Çünkü eskiden böyle biri değildi sonradan çok değiştiMesela benim de boyle bir arkadasim var.
Kötü bir tecrube sonrasi artik konuşma konumuz gundelikten oteye gecmiyor. Yuzeysel konuşuyorum. Yoksa bicak sokmaya yer ariyor degisik bir tipleme kendisi. Ben de minimum cumle ile az muhabbetle postaliyorum kendisini
Yedim canım yedim ama akıllanmadım
Ya burda bile denk geldim biliyormusunuz.üyenin daha önceki yorumunu yada konusunu bilip daha sonra açtığı konuya ya ne oldu hani şöyle diyordun diyenler okudum. Yanlış anlaşılmasın en son eşinizle boşanıyordunuz o iş ne oldu gibi soranlar değilde o gün şu konuya şu yorumu yapmıştınız ha şimdi ne oldu gibi söyleyenler var.
Dediğiniz doğru şeyler aslında anlatmamak gerek iyiyi de kötüyü de. Ama bazı zaman çıkıveriyor ağızdan işte.
Bence en güzeli burda gel anlat derdini dedikodu yapan yargılayan derdinle mutlu olan olmaz ya da bi günlük falan tut kendine ben öyleyim mesela yazınca rahatlıyorum
GalibaKetum olunmaz, ketum doğulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?