Bende meleğimi kaybettim:(

Saç dökülmesi icin evet. Bende oyleydim tedirgindim her ay. 4 ay kullandim. Ustelik 2 yasinda bi yavrum var. Istedik 3 sene olmadi. Korundugumuz halde oldu psikolojiyle gercekten cok alakasi var bu hamileligin inaniyorum

Cnm cok gecmis olsun ne kadarlikti bebegin bide sivisinin azaldigini hic farkedemedinmi yoksa dr hatasimi

Cnm cok gecmis olsun ne kadarlikti bebegin bide sivisinin azaldigini hic farkedemedinmi yoksa dr hatasimi
Çok teşekkür ederim.. 11 haftalikti
Anlayabilecegim sürede değildi yani.. Doktor suyu az dedi bebek asprini verdi kan akisinin hızlanmasi için 3 gun sonra tekrar gittik kalp atışları yoktu zaten

Allah sabrını versin , sana üzülme demem, ama yine olur İnşallah, düşüğün hemen ardından hamile kalıp , bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan çok insan var, yine olur ablacım

Çok teşekkür ederim.. 11 haftalikti
Anlayabilecegim sürede değildi yani.. Doktor suyu az dedi bebek asprini verdi kan akisinin hızlanmasi için 3 gun sonra tekrar gittik kalp atışları yoktu zaten
Cnm bende senin gibi bebegini kaybetmis biri olarak seni cok iyi anliyorum Allah hepimize sağlıkli evlatlar versin inşallah.

Allah sabrını versin , sana üzülme demem, ama yine olur İnşallah, düşüğün hemen ardından hamile kalıp , bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan çok insan var, yine olur ablacım
Amin Allah razı olsun çok tesekkur ederim
Uzulmemek asla elde değil aklımdan bile cikaramiyorum. Yakın zaman da tekrar anne olabilme dusuncesine girebilir miyim bilmiyorum hakkımızda hayirlisi

Canım emin ol beterin beteeri var ben yüzlerini gordun optum o kadar ama bi kere bile kucağına alamadım zorr

Allahim Rabbim sizi birdaha bu sekilde sinamasin kurban oldugum.
aksam aksam gogsume yumruk yemis gibi oldum.
Allahim bundan sonra saglicakla saglikla almayi nasip etsin yavrunuzu kucaginiza

Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de 4 kez düşük yaptım araştırıldı kan testleri genetik test her şey yapıldı hiçbşr şey bulunamadı sonra oğlum doğdu şimdi 4 yaşında ardından bir düşük daha sonra kızım doğdu şimdi 2 yaşında sonra korunurken hamile kaldım üç aylık oğlum var Rabbim büyük Allah kimseyi evladıyla sınanmasın

Allahim Rabbim sizi birdaha bu sekilde sinamasin kurban oldugum.
aksam aksam gogsume yumruk yemis gibi oldum.
Allahim bundan sonra saglicakla saglikla almayi nasip etsin yavrunuzu kucaginiza
Aminn Allah razı olsun Rabbim ben dahil kimseyi sınamasın böyle bi acıyla.
Icten duaniz için teşekkür ederim

Rabbim meleklerinize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah.
Benim cesaretim çok kırıldı tekrar hamile kalmayi göze alamıyorum suan kabuguma çekilmiş olarak sürekli bunları düşünerek geçiriyorum gunlerimi ve nasıl duzelirim hiç bilmiyorum

Aminn Allah razı olsun Rabbim ben dahil kimseyi sınamasın böyle bi acıyla.
Icten duaniz için teşekkür ederim
Umarım Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü bir evlat nasip eder. Ezan okunuyor şu anda. Çok üzüldüm.

İlk gebeliklerin çoğunda oluyor artık düşük yiyip içtiğimizdwnmidir bilmem pes etmek yok arkadaşım birax zaman geçsin tekrar denemeye başla inşallah her güzel olacak

İlk gebeliklerin çoğunda oluyor artık düşük yiyip içtiğimizdwnmidir bilmem pes etmek yok arkadaşım birax zaman geçsin tekrar denemeye başla inşallah her güzel olacak
Düşük değildi benim ki suyunun az olmasından dolayı yasayamamis meleğim benim.. nasip.. dualariniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için çok güzel olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…