- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi Hayatisigi
-
Saç dökülmesi icin evet. Bende oyleydim tedirgindim her ay. 4 ay kullandim. Ustelik 2 yasinda bi yavrum var. Istedik 3 sene olmadi. Korundugumuz halde oldu psikolojiyle gercekten cok alakasi var bu hamileligin inaniyorumCilt tedavisi için sanırım yüksek doz da A vitamininden tahmin ettim bende zoretanin kullanmistim benim tedavi biteli 2 sene oldu ne yazık ki bu ilaçları kullanırken gebelik çok tehlikeli bende kullandığım süre de çok tedirgin oluyordum her ay reglim 1 gün gecikse dört donuyodum hep
Çok teşekkür ederim.. 11 haftaliktiCnm cok gecmis olsun ne kadarlikti bebegin bide sivisinin azaldigini hic farkedemedinmi yoksa dr hatasimi
Allah sabrını versin , sana üzülme demem, ama yine olur İnşallah, düşüğün hemen ardından hamile kalıp , bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan çok insan var, yine olur ablacımDolu dolu geçen evliligimin 2. Yılı bittikten sonra bizde anne baba olmak istedik.. Rabbim aratmadı çok şükür karar verdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. .
Dünyalar bizim olmuştu ne kadar sukretsek azdı onun için mucizemizdi sonuçta..
Eşim dünyalar iyisi üzerime titred,her zaman fazla olan ilgisi daha da arttı toz pembe günler başlamisti bizim için. .
Binbir suprizlerle ailelerimize söyledik hayatimiz değişti biranda..
Doktor kontrollerimiz başladı hersey çok güzel hiçbir aksilik yok taa ki 1 hafta öncesine kadar..
Bebeğimizin suyu azalmış takip altında olmamiz lazım dedi doktorumuz 3 gun sonra tekrar gittik ve kalp atislarini duyamadik.. ve bianda sonra kontrol için gün belirlemek varken zorunlu kürtaj için ertesi sabaha randevu almak zorunda kaldık. .
Acimin tarifi yok.. Rabbim hayirlisini bilir diyerek teselli buluyorum sadece.isyan etmek aklımın ucundan bile geçmedi ama içimdeki acıya gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum.
Ben attığım adıma,aldığım nefese ,yediğim her lokmaya dikkat ederken suan nasibimiz değilmiş diyerek avunmaya çalışıyorum..
Şuan onumu göremiyorum tekrar anne olmanın hevesine girebilir miyim bilmiyorum..bunu tek ben yasayan ben değilim biliyorum Rabbim bu acıyı yaşayan herkese sabır versin ama tekrar normal hayatıma nasıl geri dönerim ne yaparım hiç bir fikrim yok..
Cnm bende senin gibi bebegini kaybetmis biri olarak seni cok iyi anliyorum Allah hepimize sağlıkli evlatlar versin inşallah.Çok teşekkür ederim.. 11 haftalikti
Anlayabilecegim sürede değildi yani.. Doktor suyu az dedi bebek asprini verdi kan akisinin hızlanmasi için 3 gun sonra tekrar gittik kalp atışları yoktu zaten
Amin Allah razı olsun çok tesekkur ederimAllah sabrını versin , sana üzülme demem, ama yine olur İnşallah, düşüğün hemen ardından hamile kalıp , bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan çok insan var, yine olur ablacım
Çok geçmiş olsun size de Rabbim sabır versin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunCnm bende senin gibi bebegini kaybetmis biri olarak seni cok iyi anliyorum Allah hepimize sağlıkli evlatlar versin inşallah.
Canım emin ol beterin beteeri var ben yüzlerini gordun optum o kadar ama bi kere bile kucağına alamadım zorr
Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de 4 kez düşük yaptım araştırıldı kan testleri genetik test her şey yapıldı hiçbşr şey bulunamadı sonra oğlum doğdu şimdi 4 yaşında ardından bir düşük daha sonra kızım doğdu şimdi 2 yaşında sonra korunurken hamile kaldım üç aylık oğlum var Rabbim büyük Allah kimseyi evladıyla sınanmasınDolu dolu geçen evliligimin 2. Yılı bittikten sonra bizde anne baba olmak istedik.. Rabbim aratmadı çok şükür karar verdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. .
Dünyalar bizim olmuştu ne kadar sukretsek azdı onun için mucizemizdi sonuçta..
Eşim dünyalar iyisi üzerime titred,her zaman fazla olan ilgisi daha da arttı toz pembe günler başlamisti bizim için. .
Binbir suprizlerle ailelerimize söyledik hayatimiz değişti biranda..
Doktor kontrollerimiz başladı hersey çok güzel hiçbir aksilik yok taa ki 1 hafta öncesine kadar..
Bebeğimizin suyu azalmış takip altında olmamiz lazım dedi doktorumuz 3 gun sonra tekrar gittik ve kalp atislarini duyamadik.. ve bianda sonra kontrol için gün belirlemek varken zorunlu kürtaj için ertesi sabaha randevu almak zorunda kaldık. .
Acimin tarifi yok.. Rabbim hayirlisini bilir diyerek teselli buluyorum sadece.isyan etmek aklımın ucundan bile geçmedi ama içimdeki acıya gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum.
Ben attığım adıma,aldığım nefese ,yediğim her lokmaya dikkat ederken suan nasibimiz değilmiş diyerek avunmaya çalışıyorum..
Şuan onumu göremiyorum tekrar anne olmanın hevesine girebilir miyim bilmiyorum..bunu tek ben yasayan ben değilim biliyorum Rabbim bu acıyı yaşayan herkese sabır versin ama tekrar normal hayatıma nasıl geri dönerim ne yaparım hiç bir fikrim yok..
Aminn Allah razı olsun Rabbim ben dahil kimseyi sınamasın böyle bi acıyla.
Allahim Rabbim sizi birdaha bu sekilde sinamasin kurban oldugum.
aksam aksam gogsume yumruk yemis gibi oldum.
Allahim bundan sonra saglicakla saglikla almayi nasip etsin yavrunuzu kucaginiza
Rabbim meleklerinize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah.Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de 4 kez düşük yaptım araştırıldı kan testleri genetik test her şey yapıldı hiçbşr şey bulunamadı sonra oğlum doğdu şimdi 4 yaşında ardından bir düşük daha sonra kızım doğdu şimdi 2 yaşında sonra korunurken hamile kaldım üç aylık oğlum var Rabbim büyük Allah kimseyi evladıyla sınanmasın
Umarım Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü bir evlat nasip eder. Ezan okunuyor şu anda. Çok üzüldüm.Aminn Allah razı olsun Rabbim ben dahil kimseyi sınamasın böyle bi acıyla.
Icten duaniz için teşekkür ederim
İlk gebeliklerin çoğunda oluyor artık düşük yiyip içtiğimizdwnmidir bilmem pes etmek yok arkadaşım birax zaman geçsin tekrar denemeye başla inşallah her güzel olacakRabbim meleklerinize sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah.
Benim cesaretim çok kırıldı tekrar hamile kalmayi göze alamıyorum suan kabuguma çekilmiş olarak sürekli bunları düşünerek geçiriyorum gunlerimi ve nasıl duzelirim hiç bilmiyorum
Amin Allah razı olsun dualariniz için çok teşekkür ederim.Umarım Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü bir evlat nasip eder. Ezan okunuyor şu anda. Çok üzüldüm.
Düşük değildi benim ki suyunun az olmasından dolayı yasayamamis meleğim benim.. nasip.. dualariniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için çok güzel olur herseyİlk gebeliklerin çoğunda oluyor artık düşük yiyip içtiğimizdwnmidir bilmem pes etmek yok arkadaşım birax zaman geçsin tekrar denemeye başla inşallah her güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?