Bende mi bir gariplik var

oha sana bunu diyenler gerçekten çılgınmış. ilk okurken herhalde 45 ci geçti ki böyle diyorlar dedim. meğer 29 muşşsun...
sana bu yukarıdakileri diyenlerin gözlerine algılarına tüküreyim

Erkekler kadinlarin guzelligine bakar ama akliyla evlenir kendinizi ezik gormeyin pis degilseniz temiz kiyafetleriniz saciniz cildiniz varsa guzelsinizdir.

Cnm hayirlisini dile geç olsun da güç olmasın
Benim bir akrabam 40 yasindami neydi artık evde kaldım ömür boyu derken 55 yaşında 3 çocuklu bi adam çıktı karşısına

Kabul etti evlendiler allah çocuk nasip etti üvey olanları da evlendirdi

Şimdi ondan mutlusu yok :)

Bunu niye anlattım hersey kader

oha sana bunu diyenler gerçekten çılgınmış. ilk okurken herhalde 45 ci geçti ki böyle diyorlar dedim. meğer 29 muşşsun...
sana bu yukarıdakileri diyenlerin gözlerine algılarına tüküreyim

Herkes kendinde yorum yapma hakkını görüyor işte. Onlara göre 26 dan sonrası evde kalmış kız kategorisine giriyor. Biz kız kuruları da istiyoruz sevmek sevilmek ama olmayınca olmuyor

sen çirkin misin ? yada öyle olduğunu mu düşünüyorsun ? şişman mısın yada cok zayıf ?
Normal kiloda bir insanım. Artistik bir tipi yok.Çirkin de değilim güzel de. Sevimli diyelim. Bakımla gayet hoş çekici olduğumu söylerler .Ama ergen iken çirkinim hep tipimle dalga geçtiler .Bu beni çok yıpratti. Erkekler de kolay kolay iletişim kuramam.Ancak karşı taraf iletişime geçmek isterse.Tabiki zamanla yaş aldıkça olgunlaştim kadınsı görüntü aldım .Bakım giyim derken toparladın. Bana artık güzel deseler de gerçekten öyleysem bile inanmıyorum. Kendime çok dikkat ediyorum .Görüşmek isteyenler oldu ama inanin ben tiple ayırmadim hep uygunsuz kişilerdi .

Hepsine katiliyorum
Ayrıca o kadın halt etmiş 30 yaşında arkadaşım temmuzda evleniyor nişanlısı çocuklu fln değil bekar Hıh

Hatta eşinden ayrılıp bekar erkekle evlenende var çevremde

anllaaadııjmmm... sen benim ablam tipindesin :) o da öyle biri ona gelip merhaba demesse asla merhb demez.. ölse aşkından deli gibi beğense gene merhaba demez. ayyyy.. fenaaa..
ergenlikte aldığın tepkileri unut. kolay değil ama unut. azıcık umursamaz olamaya çalış. olur hepimize kim bilir ergenlikte neler denmiştir ki bana da dendi. ben ilkokuldan beri insanlar tarafından hiç beğenilmedim :) hep zayıf bir çocuktum. zayıf kuru oluncada haliyle sevimsiz olıuyorsun. sonra bir gün hiiiiçççç evlenmeyi düşünmediğim erkeklerden neffret ettiğim bir zamanda eşim cıktı karşıma. pislik kendine aşık etti beni hayatım da hep senin gibi birini aradım dedi e bende de aynısı. tabi evlenince işler değişti ama gene de iyi.
hayatta değişimler olur, söz verdiğin birşeyi zaman geldiğinde yapamabilirsin, yada ben böyle biriyim derler ama öyle çıkmazlar yada tam manası ile dediği biri değildir. bunlara takıp takıp erkekler kötü pog kafalılar sevmiyorum istemiyprum güvenmiyorum dememelisin. denemeli görmelisin gerekirse acı çekmelisin ki daha sonra gelecek acılı şeyleri ruh beden akıl tölere edebilsin.

Şu forma biraz gözat. Neler çekenler var.Dayaklar hakaretler karnıburnunda bırakıp gidenler. Boşver öyle yaşamaktansa

bekar kal. Bu ruh hali seni yalnış kararlara iter. Aman. Olacaksa hayırlısı olsun. Olupta nasıl kurtulsam çocuğum ne olacak

ne yapsam diye kıvranmaktan iyidir bekarlık.

Canım insallah karşına istediğin gibi birisi çıkar geç ama güç olmasın, bellimi olur belki o arkadaşların düğününde seninde karşına kaderındeki kişi cikar sende haklısın ,diyorum işte rahatlık tepmesin, sonra burda şikayet etme ,kocam, elim ,kv, kp,..... şunu dedi diye hersey gönlünce olsun

Sırf bu sebeplerden evlenilmez ki ama. Karşına biri çıkar, anlaşırsın, sevesin, bu adamla olur, bir ömür geçirilir dersin evlenirsin. Öyle beklemekle, aramakla, aman yalnız kalmayayım diyerek evlenilmez ki. Çok büyük hata olur bu.

Ben evlenmeyi hiç düşünmezdim. 30'umdan önce falakaya yatırsalar, zincirlere vursalar evlenmem derdim. 27 yaşımda evlendim. Kısmet bu işler. Ama inan 29 değil 39 yaşında ve bekar olsam umurumda olmazdı. Ben kendime yetiyorum çünkü. Alışkanlıklarım, bağlarım, hobilerim var. Ayakta durmak için birine ihtiyacım yok...

Erkekler kendine güvenli kadınları sever, onların peşinde koşar. Senin kendine güvenin yok ki bir adam senin çekimine kapılsın. Çok okuyacaksın, çok bileceksin, her konuda söyleyecek iki çift lafın olacak ve çekinmeyeceksin insanlarla konuşurken. Bak bakalım o zaman kısmetin açılıyor mu açılmıyor mu...

Üzme kendini evlenip çocuk yapıp sonra ayrılıp 40lı yaşlarda başkalarıyla evlenip çookkk mutlu olanlar var.. vardır bi vakti saati her şeyin hayırlısı.. problemli bi evliliğin olucağına hayırlı vakitte hayırlı biriyle evlen.. yaşa başa takılma hiç

Ben
Herkes kendinde yorum yapma hakkını görüyor işte. Onlara göre 26 dan sonrası evde kalmış kız kategorisine giriyor. Biz kız kuruları da istiyoruz sevmek sevilmek ama olmayınca olmuyor
27 de evlendım bana hala erken gelıyor keşke 30 da evlenseydım valla

Benım ablam var od 29 yasında oda üzülüyor kımse beğenilmiyor dıye halbukı kısmet bu işker aman evlenınce de keşke az daha gec evlenseydım dıyor herkes

Evlemiş olmak için evlenmeyin lütfen.
Bu işler kısmet işi. Suan hayatınızın tadını cıkarın

Günaydın.
Bir dikkat edersen hep evlenmek istemeyenler evlenmiş. Bunlardan biri de benim. İlk evliliğim bir faciayla sonuçlanınca aman aman bana uzak diye ortalıkta geziniyordum. Gezerim,dolaşırım,eğlenirim,olmadı otururum evimde Türk filmi izler bol bol ağlarım,yeminle böyle bir hayatım vardı.
Nasıl oldu kocamla çıkmaya başladık aman dedim ona da evlilik konusunu açma sakın sakın. O da zaten gönül eğlemeye dünden razı. Gerçekten ağzımız dilimiz bağlandı söz,nişan,nikan,kına,düğün neler neler yaptık anlatsam sayfalara sığmaz!!!!
Diyeceğim o ki acaba bu evlenme isteği ile nahoş bir enerji veriyorsun ki erkekler seninle flörte dahi yanaşmıyor. İnan bana hiç bir erkek potansiyel damat gözüyle bakılmaktan hoşlanmaz. Tabii benim yaptığım gibi eğlen,coş moduna da girme de az sakin ol derim. Kendine inandır önce yalnız da mutlu olabileceğini. Mutlaka çabala inan zor değil tek başına yaşamak...
Nolur yanlış anlama asla seni üzmek,kırmak gibi bir niyetim yok. Sadece yazayım dedim....

Benimde tam tersi hiç evlenesim yok. Sen dogu görevini bitirip iyi bir yere gel o zaman iyiki evlenmemisim diyeceksin;-)

kalitesiz bir birlikteliktense, kaliteli bir yalnızlık her zaman daha iyidir. İnsanın nikah saati değişmez derler.Yani benim de diyeceğim gibi çoğu kişiden duymuşsundur, vakti zamanı gelince elin dilin bağlanıyor anlamıyorsun bile ne olduğunu.Dua et bol bol Rabbim alnındakini karşına çıkarsın bir an önce.

Sorun tamamen bu.çekirdek inanç.terapi alıraan düzelir.benim de almam lazım.sorun tip değil.tiple olmuyor bu işler

Çok teşekkür ederim haklısın ama gerek çevrem de aracı olarak evlenmek için tanistiruloyorum. Arkadaşlarımdan hep öyle oldu birileri önerildi 2 ayda evlilik kararı aldı .Bu yüzden karşıdaki kişide öyle hissediyor kendini ama arkadaşlarım hep bu modda çatır çatır evlendi. Mesleki çevremde yaşadığım yerde flört ortamı değil malesef herkes biliyor erkeklerde kızlara evlilik modülasyon yanaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…