- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
oha sana bunu diyenler gerçekten çılgınmış. ilk okurken herhalde 45 ci geçti ki böyle diyorlar dedim. meğer 29 muşşsun...Bana geçenlerde biri artık yaşımın geçtiğini, bundan sonra adaylarımın ancak boşanmış çocuklu adamlar olacağını, kimseye burun kıvırmadan değerlendirmeye zorunlu olduğumu söyledi. Ağzının payını verdim ama içime de oturmadı değil. Bir de böyle kendini bilmezler var. Evliliğin güzellikle de, çok iyi olmakla da alakası yok ayrıca. Ben ne çirkefler gördüm kocası tatafından el üstünde tutulan. Ne çirkin kadınlar gördüm dize dize şiirler yazılan.
Beni beğenmeyenlere "ayy g.tüm" deyip geçiyorum, mutluyum, yaşımda 29 bu arada.
Erkekler kadinlarin guzelligine bakar ama akliyla evlenir kendinizi ezik gormeyin pis degilseniz temiz kiyafetleriniz saciniz cildiniz varsa guzelsinizdir.Ben bu hayatta kibirlenecek en son insanım. Kendini yerden yere vuran aşağılayan bir ruh halindeyim. Gayet iyi niyetle yazılmış bir cümle. Hani malesef erkeklerin kadınları sadece ilk bakışta güzellik anlayışı ile ilgili durum uydu.
Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
oha sana bunu diyenler gerçekten çılgınmış. ilk okurken herhalde 45 ci geçti ki böyle diyorlar dedim. meğer 29 muşşsun...
sana bu yukarıdakileri diyenlerin gözlerine algılarına tüküreyim
Normal kiloda bir insanım. Artistik bir tipi yok.Çirkin de değilim güzel de. Sevimli diyelim. Bakımla gayet hoş çekici olduğumu söylerler .Ama ergen iken çirkinim hep tipimle dalga geçtiler .Bu beni çok yıpratti. Erkekler de kolay kolay iletişim kuramam.Ancak karşı taraf iletişime geçmek isterse.Tabiki zamanla yaş aldıkça olgunlaştim kadınsı görüntü aldım .Bakım giyim derken toparladın. Bana artık güzel deseler de gerçekten öyleysem bile inanmıyorum. Kendime çok dikkat ediyorum .Görüşmek isteyenler oldu ama inanin ben tiple ayırmadim hep uygunsuz kişilerdi .sen çirkin misin ? yada öyle olduğunu mu düşünüyorsun ? şişman mısın yada cok zayıf ?
Bana geçenlerde biri artık yaşımın geçtiğini, bundan sonra adaylarımın ancak boşanmış çocuklu adamlar olacağını, kimseye burun kıvırmadan değerlendirmeye zorunlu olduğumu söyledi. Ağzının payını verdim ama içime de oturmadı değil. Bir de böyle kendini bilmezler var. Evliliğin güzellikle de, çok iyi olmakla da alakası yok ayrıca. Ben ne çirkefler gördüm kocası tatafından el üstünde tutulan. Ne çirkin kadınlar gördüm dize dize şiirler yazılan.
Beni beğenmeyenlere "ayy g.tüm" deyip geçiyorum, mutluyum, yaşımda 29 bu arada.
anllaaadııjmmm... sen benim ablam tipindesin :) o da öyle biri ona gelip merhaba demesse asla merhb demez.. ölse aşkından deli gibi beğense gene merhaba demez. ayyyy.. fenaaa..Normal kiloda bir insanım. Artistik bir tipi yok.Çirkin de değilim güzel de. Sevimli diyelim. Bakımla gayet hoş çekici olduğumu söylerler .Ama ergen iken çirkinim hep tipimle dalga geçtiler .Bu beni çok yıpratti. Erkekler de kolay kolay iletişim kuramam.Ancak karşı taraf iletişime geçmek isterse.Tabiki zamanla yaş aldıkça olgunlaştim kadınsı görüntü aldım .Bakım giyim derken toparladın. Bana artık güzel deseler de gerçekten öyleysem bile inanmıyorum. Kendime çok dikkat ediyorum .Görüşmek isteyenler oldu ama inanin ben tiple ayırmadim hep uygunsuz kişilerdi .
Güvendiğim biri okursa düzenli bir hayatım olur. Boş eve gelmem.Tek başına yemek yemem. Ortamlarda tek kalmam.Evli arkadaşlarım bekarım diye cagirmamazlik etmez. Haftasonları iki gün bazen yapayalnız geciyor. Çocuk doğuracak yaşlarda geldi çattı. Belki suan 10 arkadaş evlilik telaşında . Evde kaldı muamelesi. Bunu kimse beğenmiyor muamelesi.Malesef bizim toplumun gerçeği .Uzaklasamiyorum. Tek temenim seneye bekar arkadaşların ataması .Gerci bir seneye kalmaz evleniyorlar.
Güvendiğim biri okursa düzenli bir hayatım olur. Boş eve gelmem.Tek başına yemek yemem. Ortamlarda tek kalmam.Evli arkadaşlarım bekarım diye cagirmamazlik etmez. Haftasonları iki gün bazen yapayalnız geciyor. Çocuk doğuracak yaşlarda geldi çattı. Belki suan 10 arkadaş evlilik telaşında . Evde kaldı muamelesi. Bunu kimse beğenmiyor muamelesi.Malesef bizim toplumun gerçeği .Uzaklasamiyorum. Tek temenim seneye bekar arkadaşların ataması .Gerci bir seneye kalmaz evleniyorlar.
Üzme kendini evlenip çocuk yapıp sonra ayrılıp 40lı yaşlarda başkalarıyla evlenip çookkk mutlu olanlar var.. vardır bi vakti saati her şeyin hayırlısı.. problemli bi evliliğin olucağına hayırlı vakitte hayırlı biriyle evlen.. yaşa başa takılma hiçBiliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
27 de evlendım bana hala erken gelıyor keşke 30 da evlenseydım vallaHerkes kendinde yorum yapma hakkını görüyor işte. Onlara göre 26 dan sonrası evde kalmış kız kategorisine giriyor. Biz kız kuruları da istiyoruz sevmek sevilmek ama olmayınca olmuyor
Evlemiş olmak için evlenmeyin lütfen.Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
Sorun tamamen bu.çekirdek inanç.terapi alıraan düzelir.benim de almam lazım.sorun tip değil.tiple olmuyor bu işlerNormal kiloda bir insanım. Artistik bir tipi yok.Çirkin de değilim güzel de. Sevimli diyelim. Bakımla gayet hoş çekici olduğumu söylerler .Ama ergen iken çirkinim hep tipimle dalga geçtiler .Bu beni çok yıpratti. Erkekler de kolay kolay iletişim kuramam.Ancak karşı taraf iletişime geçmek isterse.Tabiki zamanla yaş aldıkça olgunlaştim kadınsı görüntü aldım .Bakım giyim derken toparladın. Bana artık güzel deseler de gerçekten öyleysem bile inanmıyorum. Kendime çok dikkat ediyorum .Görüşmek isteyenler oldu ama inanin ben tiple ayırmadim hep uygunsuz kişilerdi .
Çok teşekkür ederim haklısın ama gerek çevrem de aracı olarak evlenmek için tanistiruloyorum. Arkadaşlarımdan hep öyle oldu birileri önerildi 2 ayda evlilik kararı aldı .Bu yüzden karşıdaki kişide öyle hissediyor kendini ama arkadaşlarım hep bu modda çatır çatır evlendi. Mesleki çevremde yaşadığım yerde flört ortamı değil malesef herkes biliyor erkeklerde kızlara evlilik modülasyon yanaşıyorGünaydın.
Bir dikkat edersen hep evlenmek istemeyenler evlenmiş. Bunlardan biri de benim. İlk evliliğim bir faciayla sonuçlanınca aman aman bana uzak diye ortalıkta geziniyordum. Gezerim,dolaşırım,eğlenirim,olmadı otururum evimde Türk filmi izler bol bol ağlarım,yeminle böyle bir hayatım vardı.
Nasıl oldu kocamla çıkmaya başladık aman dedim ona da evlilik konusunu açma sakın sakın. O da zaten gönül eğlemeye dünden razı. Gerçekten ağzımız dilimiz bağlandı söz,nişan,nikan,kına,düğün neler neler yaptık anlatsam sayfalara sığmaz!!!!
Diyeceğim o ki acaba bu evlenme isteği ile nahoş bir enerji veriyorsun ki erkekler seninle flörte dahi yanaşmıyor. İnan bana hiç bir erkek potansiyel damat gözüyle bakılmaktan hoşlanmaz. Tabii benim yaptığım gibi eğlen,coş moduna da girme de az sakin ol derim. Kendine inandır önce yalnız da mutlu olabileceğini. Mutlaka çabala inan zor değil tek başına yaşamak...
Nolur yanlış anlama asla seni üzmek,kırmak gibi bir niyetim yok. Sadece yazayım dedim....
Galiba o yüzden ...Yazın memleketime geldim mi.Gezip tozdum mu hiç aklıma gelmiyor.Benimde tam tersi hiç evlenesim yok. Sen dogu görevini bitirip iyi bir yere gel o zaman iyiki evlenmemisim diyeceksin;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?