yalnız değilsin. ben de varım.Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
Eger etrafımda gelip tozabilecegim bekar arkadaşlarım olaydı öyle olurdu .Orta gereği de şiştim. Bir gönül çarpıntısıda mi olmaz.Kalbim de cok kırgın . Erkeklerden de nefret ediyorum. Gene tutarsız dengesiz davranmalarindan dolayı. ..Duvarda indi güvensizlik de oluştu. Konuşmak bile istemiyorum. Kaçıyorum .Bosveeeer bekarlik sultanlik
Hayatta hersey kismet
İlle ki olur canimEger etrafımda gelip tozabilecegim bekar arkadaşlarım olaydı öyle olurdu .Orta gereği de şiştim. Bir gönül çarpıntısıda mi olmaz.Kalbim de cok kırgın . Erkeklerden de nefret ediyorum. Gene tutarsız dengesiz davranmalarindan dolayı. ..Duvarda indi güvensizlik de oluştu. Konuşmak bile istemiyorum. Kaçıyorum .
Kibirinizi yenin hersey sirayla olur.Evlenenler de ortalama kızlar
Güvendiğim biri okursa düzenli bir hayatım olur. Boş eve gelmem.Tek başına yemek yemem. Ortamlarda tek kalmam.Evli arkadaşlarım bekarım diye cagirmamazlik etmez. Haftasonları iki gün bazen yapayalnız geciyor. Çocuk doğuracak yaşlarda geldi çattı. Belki suan 10 arkadaş evlilik telaşında . Evde kaldı muamelesi. Bunu kimse beğenmiyor muamelesi.Malesef bizim toplumun gerçeği .Uzaklasamiyorum. Tek temenim seneye bekar arkadaşların ataması .Gerci bir seneye kalmaz evleniyorlar.Burda senin yerinde olmak isteyen eminim çoktur,ama kıymetini bilmiyorsun bekarlığın
Ben bu hayatta kibirlenecek en son insanım. Kendini yerden yere vuran aşağılayan bir ruh halindeyim. Gayet iyi niyetle yazılmış bir cümle. Hani malesef erkeklerin kadınları sadece ilk bakışta güzellik anlayışı ile ilgili durum uydu.Kibirinizi yenin hersey sirayla olur.
60 yaşına gelmiş ama evlenmemiş insanlar var. tek olan herkes yere yığılsa dünyada ayakta duran insan kalmazdı.Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
Sağolasın teşekkür ederim.Benim aslında en çok kalbim kırgın . Hiç iyi adam çıkmıyor. Kendilerini çok üstün görüyorlar .Beğenmiyorlar beniKötü bir evlilik değil ,
Bekarlık daha iyi . .
Herşey nasip kısmet. .
Bol duâ . .
Allah iyilerle karşılaştırsın. .
Sağolasın teşekkür ederim.Benim aslında en çok kalbim kırgın . Hiç iyi adam çıkmıyor. Kendilerini çok üstün görüyorlar .Beğenmiyorlar beni
sen çirkin misin ? yada öyle olduğunu mu düşünüyorsun ? şişman mısın yada cok zayıf ?Ben bu hayatta kibirlenecek en son insanım. Kendini yerden yere vuran aşağılayan bir ruh halindeyim. Gayet iyi niyetle yazılmış bir cümle. Hani malesef erkeklerin kadınları sadece ilk bakışta güzellik anlayışı ile ilgili durum uydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?