Bende mi bir hata var ?

yarabandi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
80
13
Merhabalar, bu 2. üyeliğim.
Bundan 2 sene evvel sevgilimden ayrıldıktan 1 ay sonra ortak tanıdığımız birisi ile flörte başladıklarını öğrendim (kendisi 28,kız 16 yaşındaydı). O an aldatılmış gibi hissettim açıkcası çünkü 1 ayda bir anda unutup yeni birisine hemde kendinden yaşça küçük birisine aşık olabileceğine inanmadım. Demekki benimle beraberkende birşeyler vardı diye düşündüm. İkisine de herşeyi bildiğimi belirten bir mesaj attım (cevap gelmedi). Daha üzerine düşmedim bu konunun. Ancak en başta güvensizliğim bu sebeple başladı.

Yaklaşık 4 ay önce biriyle tanıştım. Genelde yolda denk geliyorduk. Ancak onunla konuşmamdaki en büyük sebep çalıştığım yer onu tanıyanların olmasıydı. Yoksa yolda denk geldiğim biriyle neden konuşayım ki ?

İlk tanışmamızda evlenme yaşının geldiğinden bahsetti, ilk zamanlar oldukça ilgiliydi. Ardından sosyal ortamlardan ekledi, günlerce sohbet ettiğimizi biliyorum. Ama sonra ne olduysa eskilerden bahsedip bir kızı unutamadığını söyledi. "Haaah tamam bu adam kendine yara bandı arıyor." dedim kendi kendime. Ama onu diyene kadar baktım ki ben gerçekten ondan hoşlanmışım ve konuşmak görüşmek istiyorum. Ama adam aksine benimle planlar yapıp (şuraya gidelim edelim gibi.) hiç birini gerçekleştirmiyor. Bir zaman sonra telefon numaramı da alarak sadece sanal bir arkadaş gibi hissetmeye başladım. Eskisi kadar sık karşılaşmadık. Benimle aynı yolu paylaşabilmesi için yalnızca 10 dk beklemesi yeterliyken yapmak istemeyip farklı sebepler sundu (bahanelerde diyebiliriz.) Ben her defasında "yeter artık onun oyuncağı olmayacağım" diyip iletişimi kessemde her hafta arayıp yada mesaj atıp kendini hatırlattı. Artık keskin bir şekilde vazgeçmeliyim dediğimde ise Rabbim şükürler olsun ki, onu tanıyan farklı insanlarla tanıştım (tesadüfen) ve onlardan "aman uzak dur her kıza yazılıyor çok dengesiz birisi, hatta bi arkadaşımıza teklif ettiği zaman başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendik, kız onu reddetti ama hala yakın olmaya çalışıyor gördüğünde" gibi şeyler duydum.

Aslında hem üzüldüm, hem sevindim. Her şerde bir hayır varmış ya o sebep. Ancak bu süreçte tanıştığım yeni insanlardan bir başkasınında amacının sadece c... olduğunu öğrenmem çokta koymadı bana.

Ben en sonunda kendimde hata görmeye başladım. Ya gerçekten yüzüne bakılmayacak biriyim yada ben insanlarla tanıştığımda çok yanlış davranıp yanlış izlenimler bırakıyorum.
Siz söyleyin ben ne yapayım ?

senin bi suçun yok be canım dünya ş*rfsizle dolmış
kime sırtını yaslasan bi bıçak yarası alıyorsun :KK62:

kader diyelim biz ona...kısmetine üst üste şanssız ilişki...ama yinede şanslısınki nasıl insan olduklarını çok erken farkediyorsun

Ve tüm bunlar olurken "hadi evlen artık" diye tutturan bir annem var. Hani oturup anlatamıyorumda kimseye güvenilmiyor hiç umudum kalmadı bu yüzden.

Sen bende bir hatami var diye dusunecegine allaha sukret ki yolun basinda gercek yuzleriyle karsilasmani sagliyor.allahin sevgili kulusun farkina var.bende oyleyim allahima sukurler olsunki kotu art niyetli insanlarin yuzuyle erkenden karsilasiyorum.cok cok iyi taniyip tamam ben bu adami hayatima ortak edebilirim birbirimizi mutlu edebiliriz diye dusunmedigin hic kimseyle ihtimaller uzerine evlilik yapma.herseyin bir vakti var allah ozaman zaten belirtilerini veriyor. Allah hayirlisini versin hakkinda canm

sizi kırmak istemem ama bence sizde de hata var
genelde insanlar çok severek ayrılıp, 1 ay içinde unutmuyorlar, zaten 1 ay içinde unutabilecekleri zaman ayrılıyorlar

sizden ayrıldıktan sonra ister 1 gün sonra olsun, ister 1 ay sonra olsun, istediği kişiyle istediği gibi görüşebilir, bu sizi ilgilendirmez zira bir insanın başka bir insanla ne zaman nerede tanışıp hoşlanacağı belli olmaz.

ikisine mesaj atıp, herşeyi biliyorum demek de ne oluyor? ben olsam hiç umursamazdım mesajınızı

diğer ilişkinize gelince, açık açık "başkasını unutamadım, seviyorum" diyen bir adamdan, hoşlanıyorum görmek istiyorum diye diye birşeyler beklemeye devam etmişsiniz
bu cümleyi duyduğunuz an, beklentilerinize son vermeniz gerekirdi
bence adam önüne gelen herkese asılmak değil de, önüne gelen kadınlara ben başkasını seviyorum, gönül eğlendirmek istiyorum, işinize gelirse mesajı veriyor, tabi anlayana

adam başkasını seviyorum diyor, randevulaşıp iptal ediyor, haftada 1 yazıyor, siz de hala diyorsunuz ki şükür onu tanıyan birileriyle karşılaştım, bana herkese asılır dediler
onu tanıyan birilerinden öte sizin çoktaaaan çizgiyi çekmiş olmanız lazımdı
siz yeter artık dedikten sonra, her hafta kendini hatırlatsa ne olacak? engelleseydiniz.

şimdi bu yazdıklarınızdan, ben sizin ilişki içinde de bir takım hatalar yapmış olma ihtimalinizin yüksek olduğu kanaatine vardım.

Senin bir sucun yok ..
Karsina cikanlarda is yok canim ..

Annen hadi evlen diyorda peki , aday olmadan daha dogrusu , adam gibi bir aday olmadan nasil evleneceksin ?
Kimsenin evlen lafina bakma!
Sirf evlenmek icinde evlenilmiyor , evlilik oyle uzaktan bakildigi gibi kolay degil malesef.

Şükret ki erkenden insanların gerçek yüzünü görüyorsun. İnsanların çoğu artık çok özür diliyorum ş...fsizlik peşinde. Her şeyin hayırlı bi zamanı vardır canım. Senin bi hatan yok. Sağ olsunlar bize kimseye güvenmemeyi öğretiyorlar.

Adam belliki duygusal bağ kurmadan olayı pişirmenin dedinde canım. Salla gitsin, boş insanları veya boş konuları kafaya takarak hayatını anlamsızlaştırma. Bak bahar gelmiş, toprak, bitkiler, su bile neşeli. Hayatına güzel insanların gireceği zaman da gelir elbet, yeterki yanlış duraklara meğil verip, hayatını çıkmaza sokma. :KK37:
Hakkında hayırlısı, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

kendisi 28 yaşında olup 16 yaşında kızla birlikte olan kişi ağır sapıkmış. buna pedofili deniyor, bilmem duydunuz mu?

gerçi yurdum insanı pedofiliyi pek sever, normalleştirir.

c...... nedir?
cinsellik yazmaktan mı çekindiniz?

pedofilinin yadırganmadığı ama cinsellik kelimesinden utanılan ülke... türkiye!

adam sanki pedofoli...yazık çocuğa..o yaştaki zaten çocuk..yaşından utanmıyor mu..kendisi adam olmuş resmen..:stop:

Tek amaci c... Ne demek ben bir tek onu anlayamadim
Evet cinsellik. yazmaktan çekinmiştim.
sizi kırmak istemem ama bence sizde de hata var
genelde insanlar çok severek ayrılıp, 1 ay içinde unutmuyorlar, zaten 1 ay içinde unutabilecekleri zaman ayrılıyorlar

sizden ayrıldıktan sonra ister 1 gün sonra olsun, ister 1 ay sonra olsun, istediği kişiyle istediği gibi görüşebilir, bu sizi ilgilendirmez zira bir insanın başka bir insanla ne zaman nerede tanışıp hoşlanacağı belli olmaz.

ikisine mesaj atıp, herşeyi biliyorum demek de ne oluyor? ben olsam hiç umursamazdım mesajınızı

diğer ilişkinize gelince, açık açık "başkasını unutamadım, seviyorum" diyen bir adamdan, hoşlanıyorum görmek istiyorum diye diye birşeyler beklemeye devam etmişsiniz
bu cümleyi duyduğunuz an, beklentilerinize son vermeniz gerekirdi
bence adam önüne gelen herkese asılmak değil de, önüne gelen kadınlara ben başkasını seviyorum, gönül eğlendirmek istiyorum, işinize gelirse mesajı veriyor, tabi anlayana

adam başkasını seviyorum diyor, randevulaşıp iptal ediyor, haftada 1 yazıyor, siz de hala diyorsunuz ki şükür onu tanıyan birileriyle karşılaştım, bana herkese asılır dediler
onu tanıyan birilerinden öte sizin çoktaaaan çizgiyi çekmiş olmanız lazımdı
siz yeter artık dedikten sonra, her hafta kendini hatırlatsa ne olacak? engelleseydiniz.

şimdi bu yazdıklarınızdan, ben sizin ilişki içinde de bir takım hatalar yapmış olma ihtimalinizin yüksek olduğu kanaatine vardım.
Haklı olabilirsiniz belki benim kendimde göremediklerimi görmüşsünüzdür.

Hiç umursamazdım diyorsunuz ama anılarınız olan ve epey zaman geçirdiğiniz bir insanla beraber zaman geçirdiğiniz bir arkadaşınızı beraber görmek pekte "amaan salla" denecek cinsten birşey olamıyor. çok farklı düşünüyor insan o sırada. şuan sorsanız evet saçmaydı yaptığım ama o sırada elimden gelen sinirimi alan tek şeydi.

diğer kişiyle de bir ilişkim olmadı hiç. randevulaşmak değilde kendince planlar yapıp zaman koymuyor. kendini hatırlattığı dönemlerde de normal bir arkadaş gibi değilde daha çok ilgi gösteren bir erkek gibi davranıyor. evet unutamıyorum diyor ama dili başka hareketleri bambaşkaa bir insan, yaşamadan anlayamıyor insan.

Evet cinsellik. yazmaktan çekinmiştim.

Haklı olabilirsiniz belki benim kendimde göremediklerimi görmüşsünüzdür.

Hiç umursamazdım diyorsunuz ama anılarınız olan ve epey zaman geçirdiğiniz bir insanla beraber zaman geçirdiğiniz bir arkadaşınızı beraber görmek pekte "amaan salla" denecek cinsten birşey olamıyor. çok farklı düşünüyor insan o sırada. şuan sorsanız evet saçmaydı yaptığım ama o sırada elimden gelen sinirimi alan tek şeydi.

diğer kişiyle de bir ilişkim olmadı hiç. randevulaşmak değilde kendince planlar yapıp zaman koymuyor. kendini hatırlattığı dönemlerde de normal bir arkadaş gibi değilde daha çok ilgi gösteren bir erkek gibi davranıyor. evet unutamıyorum diyor ama dili başka hareketleri bambaşkaa bir insan, yaşamadan anlayamıyor insan.

ben size "amaan salla, boşver gitsin" yazmadım
her biten ilişki insanı etkiler de, acıtır da
fakat her insanın da biten ilişkinin ardından hayatına devam etme hakkı vardır, beni nasıl unuttu, beni neden sevmiyor diye üzülebilirsiniz, ama siz hesap sorar gibi mesaj atmışsınız, ilişkinizden haberim var!
yazdığımın özü, dik durmanız gerektiğiydi
umursamazdım dediğim şey de olay değil "mesajınız"dı.

diğer kişiyle olan "ilişkiniz" derken,"münasebetiniz" demek istemiştim
adamın açık açık ne söylediği ortadayken, ama hareketleri başkaydı denmez bence
tam tersi olsaydı, açık açık söylemeseydi, bu sefer de denirdi ki keşke baştan söyleseydi
bu münasebetinizde de yazdığımın özü, başkasını seviyorum, unutamadım diye açık açık söyleyen bir erkekten beklentiye girmemeniz gerektiğiydi.

ben size "amaan salla, boşver gitsin" yazmadım
her biten ilişki insanı etkiler de, acıtır da
fakat her insanın da biten ilişkinin ardından hayatına devam etme hakkı vardır, beni nasıl unuttu, beni neden sevmiyor diye üzülebilirsiniz, ama siz hesap sorar gibi mesaj atmışsınız, ilişkinizden haberim var!
yazdığımın özü, dik durmanız gerektiğiydi
umursamazdım dediğim şey de olay değil "mesajınız"dı.

diğer kişiyle olan "ilişkiniz" derken,"münasebetiniz" demek istemiştim
adamın açık açık ne söylediği ortadayken, ama hareketleri başkaydı denmez bence
tam tersi olsaydı, açık açık söylemeseydi, bu sefer de denirdi ki keşke baştan söyleseydi
bu münasebetinizde de yazdığımın özü, başkasını seviyorum, unutamadım diye açık açık söyleyen bir erkekten beklentiye girmemeniz gerektiğiydi.
Evet o umursama kısmını farklı algılayarak cevap verdim kusura bakmayın :KK66:

Bir kişinin bu sebeple konuşması ve bunu söylemekten gerçekten utanıyorum. Bunun neresi ilginç ?
Ya gecicen bacim. Cinsellik seks bak bunlar ayip degil soyleyende kotu kadin degil. Bunlari soylemeyen iffetli iyi kiz aile kizi ama yazan degil gibi bir algi var insanlarin bazilarinda bu iste ilginc olan :KK66: sanki bu iffet timsalleri bolunerek cogaliyor :)

Merhabalar, bu 2. üyeliğim.
Bundan 2 sene evvel sevgilimden ayrıldıktan 1 ay sonra ortak tanıdığımız birisi ile flörte başladıklarını öğrendim (kendisi 28,kız 16 yaşındaydı). O an aldatılmış gibi hissettim açıkcası çünkü 1 ayda bir anda unutup yeni birisine hemde kendinden yaşça küçük birisine aşık olabileceğine inanmadım. Demekki benimle beraberkende birşeyler vardı diye düşündüm. İkisine de herşeyi bildiğimi belirten bir mesaj attım (cevap gelmedi). Daha üzerine düşmedim bu konunun. Ancak en başta güvensizliğim bu sebeple başladı.

Yaklaşık 4 ay önce biriyle tanıştım. Genelde yolda denk geliyorduk. Ancak onunla konuşmamdaki en büyük sebep çalıştığım yer onu tanıyanların olmasıydı. Yoksa yolda denk geldiğim biriyle neden konuşayım ki ?

İlk tanışmamızda evlenme yaşının geldiğinden bahsetti, ilk zamanlar oldukça ilgiliydi. Ardından sosyal ortamlardan ekledi, günlerce sohbet ettiğimizi biliyorum. Ama sonra ne olduysa eskilerden bahsedip bir kızı unutamadığını söyledi. "Haaah tamam bu adam kendine yara bandı arıyor." dedim kendi kendime. Ama onu diyene kadar baktım ki ben gerçekten ondan hoşlanmışım ve konuşmak görüşmek istiyorum. Ama adam aksine benimle planlar yapıp (şuraya gidelim edelim gibi.) hiç birini gerçekleştirmiyor. Bir zaman sonra telefon numaramı da alarak sadece sanal bir arkadaş gibi hissetmeye başladım. Eskisi kadar sık karşılaşmadık. Benimle aynı yolu paylaşabilmesi için yalnızca 10 dk beklemesi yeterliyken yapmak istemeyip farklı sebepler sundu (bahanelerde diyebiliriz.) Ben her defasında "yeter artık onun oyuncağı olmayacağım" diyip iletişimi kessemde her hafta arayıp yada mesaj atıp kendini hatırlattı. Artık keskin bir şekilde vazgeçmeliyim dediğimde ise Rabbim şükürler olsun ki, onu tanıyan farklı insanlarla tanıştım (tesadüfen) ve onlardan "aman uzak dur her kıza yazılıyor çok dengesiz birisi, hatta bi arkadaşımıza teklif ettiği zaman başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendik, kız onu reddetti ama hala yakın olmaya çalışıyor gördüğünde" gibi şeyler duydum.

Aslında hem üzüldüm, hem sevindim. Her şerde bir hayır varmış ya o sebep. Ancak bu süreçte tanıştığım yeni insanlardan bir başkasınında amacının sadece c... olduğunu öğrenmem çokta koymadı bana.

Ben en sonunda kendimde hata görmeye başladım. Ya gerçekten yüzüne bakılmayacak biriyim yada ben insanlarla tanıştığımda çok yanlış davranıp yanlış izlenimler bırakıyorum.
Siz söyleyin ben ne yapayım ?
Sen hatalısın.Herkese hemen güveniyorsun.İlişki bile yaşamadığın sanal bir muhabbette hemen duygusal düşünüyorsun.Yolda gördüğün kişiye,iş yerinde tanıyanların olması,ona güvenmek sohbet etmek konuşmak için yeterli sebepler değil.
Daha dikkatli ol.Herkese hemen güvenme.Tanıdığı ilk gün evlilik gibi saçma cümleler kuran insanlardan ümitlenme.

X