Aynı senin gibi bir arkadaşım vardı üniversitedeyken.Çok güzel olmasina rağmen 3-4 buluşmadan sonra nedensiz bir şekilde bitiyordu ilişkileri: ) Hep dalga geçerdik ama su an nişanlandı herkesten önce evlenecek galiba :)
Belki bakış açısı ile ilgili belki karşına doğru insan çıkmadı belki bahtsızsın, bilemiyorum: )
Ama genelde senin durumunu yaşayan insanlar birini bulup işte bu diyor ve evleniyor kısa sürede. Ya da bana öyle denk geldi
Mesela güzel giden bir iliskimde sevgilim birden soğuk davranmaya başlamıştı. Sevdiğimi sanmısim ama yanilmisim demişti çok iyi birisin arkadaş olarak devam edelim vs. demişti. Son bahsettiğim kişiye nedenini sormadım. Sormak istemedim sonuçta olmamisti öyle ya da böyle diye düşündüm. Bu saatten sonra da soramam
Olur olur. Sen kafanı takma. Görüştüğün kişilerle de olduğun gibi görüş içinden geçenleri konuş içinden geldiği gibi davran.
Ben şimdiki sevgilimle en olmadik zamanda tanıştım.
Kursta ilk gün adet oldum pantolonuma geçti kış günü deri ceketi belime baglamisim tek derdim donmadan ölmeden eve gitmek bi de ayağımda topuklular kayıyorum yokus asagı elim kolum dolu ustune zar zar telefonum çalıyor çıldırmak üzereyim sonra bi ses ' pardon atkınızı masada unutmuşsunuz'
Ben de ' al onu sen haftaya getirirsin arkamdan gelme'
Diye salakça bir cümle ile hayatımın aşk bölümüne adım attım..
Olur olur. Sen kafanı takma. Görüştüğün kişilerle de olduğun gibi görüş içinden geçenleri konuş içinden geldiği gibi davran.
Ben şimdiki sevgilimle en olmadik zamanda tanıştım.
Kursta ilk gün adet oldum pantolonuma geçti kış günü deri ceketi belime baglamisim tek derdim donmadan ölmeden eve gitmek bi de ayağımda topuklular kayıyorum yokus asagı elim kolum dolu ustune zar zar telefonum çalıyor çıldırmak üzereyim sonra bi ses ' pardon atkınızı masada unutmuşsunuz'
Ben de ' al onu sen haftaya getirirsin arkamdan gelme'
Diye salakça bir cümle ile hayatımın aşk bölümüne adım attım..