- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Arkadaşlar hayatıma aldığım insanlarda hep mi sıkıntı olur. Dışarıdan bakıyorum konuşuyorum tamam bu erkek çok düzgün diyorum sonrasında ise tam bir fiyasko. Yalancısına mı denk gelmedim aldatanına mı. Evet hep tecrübe oldu bu sefer gözüm açıldı diyorum. Ama hüsran. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Aslında sevdiğim erkek tipinde sıkıntı var o kesin. Biraz maço olsun kıskansın istiyorum , ara ara hoş sürprizler yapsın istiyorum. Herşeye evet diyen, sürekli güzel söz söyleyen aşırı romantik erkek hiç çekici gelmiyor. İlla biraz maço, illa biraz dikbaşlı olacak.
işin ilginç yanı böylesinden canım yandı diye kendimce böyle olmayana şans veriyorum ama o da öyle çıkıyor sonra yine üzülüyorum. Şu an biriyle konuşuyorum yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi sürekli böyle artık tepki verdim. İyi biri gibi ama böyle yapınca soğuyorum. Beğendiğim erkek tipinde mi sıkıntı var bende mi? Karışık yazdım çünkü kafam karmakarışık
işin ilginç yanı böylesinden canım yandı diye kendimce böyle olmayana şans veriyorum ama o da öyle çıkıyor sonra yine üzülüyorum. Şu an biriyle konuşuyorum yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi sürekli böyle artık tepki verdim. İyi biri gibi ama böyle yapınca soğuyorum. Beğendiğim erkek tipinde mi sıkıntı var bende mi? Karışık yazdım çünkü kafam karmakarışık