- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Basbaya yapmacığım diye bağırıyo yani köprüden atlayana kadar böyle davranıcak muhtemelen sonra özüne dönücek![]()
ahahahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basbaya yapmacığım diye bağırıyo yani köprüden atlayana kadar böyle davranıcak muhtemelen sonra özüne dönücek![]()
Siz benim hoşuma gitmiyo böyle falan diyin anında döner özüneahahahahkeşke direk özüne dönse daha çok sevicem
Siz benim hoşuma gitmiyo böyle falan diyin anında döner özüne![]()
Bdv okuyun.
kadınlar erkekler hakkında nelerden şikayetçi ve hangi özellikler ayrılma sebebi bunları iyi okuyun
ve siz bizim tecrubelerimizle kendinize bir yol çizin.
en azından daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlilik yapacağın bir sevgili bulursun.
Aynen, öyle bilinçli şekilde olmuyor zaten, transaksiyonel analizde anlatmıştı bize uzman bunu; çocukluğunuzdan beri içinde bulunduğunuz ortam, aile yapınız, nasıl yetiştirildiğinizle ilgili biraz. O nedenle biraz derine iniyor.Hımm nasıl veriyorum ki o sinyalleri acaba? Bunu bi psikklogla görüşmem gerekiyor sanırım. Yada ilişki uzmanıyla.
Bende tam tersi maçolardan uzak duruyorum maço tavırlar aşırı soğutuyor ama başta yemeğini yedin mi sen hasta olacağına ben olayım diyenler 360 derece dönüyor elma sanıyorum armut çıkıyorlar.Sadece üniversitedeki sevgilim hariç o hem armuttu ve elmalar için onlar hep yalan derdi![]()
Aynen, öyle bilinçli şekilde olmuyor zaten, transaksiyonel analizde anlatmıştı bize uzman bunu; çocukluğunuzdan beri içinde bulunduğunuz ortam, aile yapınız, nasıl yetiştirildiğinizle ilgili biraz. O nedenle biraz derine iniyor.
Neden maço tiplerden hoşlanıyorsun mesela. Daha doğrusu maçoluktan anladığın ne tam olarak? Eğer sana bağırılması ve seni baskılaması ise çok kötü çünkü böyle ilişkilerde dinamik şiddet üzerine kurulu oluyor ki bunun sonuçları oldukça kötü oluyor, tüm bunları göze almaya değer mi bir düşün bence.Öyle bi insan karşıma çıkmadı zaten istemem öyle birini de. Ama istediğim kişilerde hep sıkıntılı oluyor nasıl gözden geçireyim bilmiyorum![]()
Azmi Varan var, eğitimler veriyor kurumsal hayatta genellikle, özel kendi verdiği programlar var. Ondan dinlemiştim ben bir eğitiminde. Kendisi de eskiden danışan kabul eden bir psikologmuş artık daha çok bu tarz programlar veriyor.psikolog mu anlatmıştı?
Azmi Varan var, eğitimler veriyor kurumsal hayatta genellikle, özel kendi verdiği programlar var. Ondan dinlemiştim ben bir eğitiminde. Kendisi de eskiden danışan kabul eden bir psikologmuş artık daha çok bu tarz programlar veriyor.
Neden maço tiplerden hoşlanıyorsun mesela. Daha doğrusu maçoluktan anladığın ne tam olarak? Eğer sana bağırılması ve seni baskılaması ise çok kötü çünkü böyle ilişkilerde dinamik şiddet üzerine kurulu oluyor ki bunun sonuçları oldukça kötü oluyor, tüm bunları göze almaya değer mi bir düşün bence.
Gercekten hoslandıgın erkek tipinde sikinti var, Maco olsun kıskansın istiyorsun.
Sonra bigun ayrılmak ıstedıgınde tehditlere basliyor o Maco kıskanc erkek.
Ne dıyım ınsallah bulursun ıstedıgın gibisini
Kac yasındasınız?aslında öyle erkeklerin hepsi dediğiniz gibi olmuyor.
bi tanesi dediğiniz gibi çirkinleşti ama diğerlerinde sıkıntı yaşamadım ayrılırken.
Kac yasındasınız?
Kıskançlık her ilişkide olabilir bir durum önemli olan buna tepkinin nasıl olduğu. Mesela size kıskandığı kişiyle kesin bir şekilde görüşmemenizi isterse bu baskılamadır ama size rahatsız olduğu durumun ne olduğunu anlatırsa ve tekrarlanmamasını talep ederse bu normal bir tepkidir. Emrivaki konusu ise başlı başına bir facia, güzel şeylerden kastınız ne belki size kötü gelen bir şey onun için güzel olacak, üstelik bir kere yapıldıktan sonra cesaret alıp katlanarak çoğalır bu. Bunu yerine neden sizden rica ederek bir şeyi istemesi daha iyi olmaz mı?Yok maço derken baskılaması değil asla. Yani biraz kıskansın isterim mesela. Bende kıskancım çünkü. Bağırılması hoşuma gitmez tabi. Biraz emrivaki yapsın ama güzel şeylerde tabi. Tam anlatamıyorum. Romantikte olsun ama her zaman değil.