- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Bence sıkıntı şurada gözlemlerime göre meslekten dolayı erkek arkadaşlarım ve çevrem çok olduğu için şu sıralarda bende etrafımı hatalarımı baza alıp gözlemlemeye başladım.Sen aslında maço diye tabir ettiğin erkek güçlü ve baskın karakter sanırım bu tarz erkekler zaten genelde kadınlar (Anne sevgili abla) tarafından pohpohlanıp el üstünde tutuldukları için kadınlar üzerinde bir hakimiyet kurmak istiyor.Sanırım sende sahiplenilmek ve bazı konularda yönlendirilmek birilerinin senin yerine karar verme sorumluluğunu almasını istiyorsun.Diğer türlü olan erkekler ise genelde kadınlar tarafından incitilmiş özgüvensizlipe sürüklenmiş ne yapacakları kısmında bocalayan insanlar oluyor bu sana biraz ezik bir izlenim ve samimiyetsiz geliyor olmalı.Örneğin ben bu ezik karakter olarak görülen kısımdaki erkeği alıp pohpohlayıp ilk sınıfa yerleştiriyorum sonrada onlar bana gerekeni yapıyor benimde hatalarım burada.Doğru erkek diye bir şey var mı onu çok merak ediyorum.Ama doğru davranış tarzı var sanırım çünkü bir başkasına çok kötü olan bir bakıyorsun bir bakıyorsun bambaşka birine dönüşebiliyor.Açıkcası ben şu anda konuştuğun kişiyi samimiyetsiz değil ilgisizliğin karşısında bocalayan biri olarak görüyorum.
Evet istediğim erkeği aynen tarif etmişsiniz. Şu an görüştüğüm kişiyle daha çok yeni görüşüyoruz sevgili aşamasında da değiliz. Bilmiyorum bakalım.