Bende mi problem var annemde mi

Yok artık ciddi misin? Uçak biletine boşa para demiş ha😅
Arkadaşlar uçak meselesi konusunu da dikkatli okuyun lütfen eşimin o ay bizden bağımsız bşr şekilde kredi kartı borcu çok gelmişti hobilerinden dolayı ödeyememişti ben az biraz birikmişimle kapatmıştım tüm borcunu ama o tam borcu kapattık deren gereksiz yere bşr masraf daha çıkaracaktı başımıza o yüzden yazmıştım

Bu gerçek mi ya
Arkadaşlar uçak meselesi konusunu da dikkatli okuyun lütfen eşimin o ay bizden bağımsız bşr şekilde kredi kartı borcu çok gelmişti hobilerinden dolayı ödeyememişti ben az biraz birikmişimle kapatmıştım tüm borcunu ama o tam borcu kapattık deren gereksiz ( evet gereksiz çünkü küçük bir kazaydı burunları bile kanamamıştı artı o aralar kv eşimin bizden ve çocuktan kaynaklı yolculuk yapmasına laf ederdi oğlum yollarda yoruluyor diye ) yere bşr masraf daha çıkaracaktı başımıza o yüzden yazmıştım

Arkadaşlar uçak meselesi konusunu da dikkatli okuyun lütfen eşimin o ay bizden bağımsız bşr şekilde kredi kartı borcu çok gelmişti hobilerinden dolayı ödeyememişti ben az biraz birikmişimle kapatmıştım tüm borcunu ama o tam borcu kapattık deren gereksiz yere bşr masraf daha çıkaracaktı başımıza o yüzden yazmıştım
Ailesi kaza geçirmiş yazdı arkadaş . Yanlarına gidecekmiş uçakla. Bu gereksiz masraf mı oluyor? Hem siz ödeseniz ne olacak? Evlilikte sen ben olur mu?

Arkadaşlar uçak meselesi konusunu da dikkatli okuyun lütfen eşimin o ay bizden bağımsız bşr şekilde kredi kartı borcu çok gelmişti hobilerinden dolayı ödeyememişti ben az biraz birikmişimle kapatmıştım tüm borcunu ama o tam borcu kapattık deren gereksiz ( evet gereksiz çünkü küçük bir kazaydı burunları bile kanamamıştı artı o aralar kv eşimin bizden ve çocuktan kaynaklı yolculuk yapmasına laf ederdi oğlum yollarda yoruluyor diye ) yere bşr masraf daha çıkaracaktı başımıza o yüzden yazmıştım
İsterse basit bir kaza olsun ailesini görmek istemiş yahu göremez mi? Anneniz de o zaman çocuk baksın evde dolma sarma börek yapıp satsın parasını kazansın madem .

Bence sorun siz de eski konularinizda heo esinizle evlendiginize pisman oldugunuzu yazmissiniz bence esiniz de pismandir erkekler aileci olur evlenince yazmissiniz siz nesiniz Allah esinizin yardimcisi olsun bir gun kendinizi elestirdiniz mi acaba esinizle sorunlarinizda bence boyle bi insana katlanmak cok zor ailenizle gobek baginizi koparamamissiniz hala siz mukemmelsiniz herkes sorunlu sanki gercekten sinir bozucusunuz

Bizden kaynaklı derken ailenize her hafta sonu gitmenizi mi kastediyordu kayınvalideniz. Yani kadın da çocuğunu düşünüyormuş işte her hafta sonu 2-3 saatlik yola gitmesine kıyamamış oğlunun

Bizden kaynaklı derken ailenize her hafta sonu gitmenizi mi kastediyordu kayınvalideniz. Yani kadın da çocuğunu düşünüyormuş işte her hafta sonu 2-3 saatlik yola gitmesine kıyamamış oğlunun
Hayır onu değil o zaman aynı şehitteydik zaten evimiz benim iş yerime daha yakın eşiminkibe 1.5 saat uzakta diye diyordu çünkü ona göre ben gitmeliydim 1.5 saat yolu

Bence sorun siz de eski konularinizda heo esinizle evlendiginize pisman oldugunuzu yazmissiniz bence esiniz de pismandir erkekler aileci olur evlenince yazmissiniz siz nesiniz Allah esinizin yardimcisi olsun bir gun kendinizi elestirdiniz mi acaba esinizle sorunlarinizda bence boyle bi insana katlanmak cok zor ailenizle gobek baginizi koparamamissiniz hala siz mukemmelsiniz herkes sorunlu sanki gercekten sinir bozucusunuz
Eşim benimle evlendiğine pişman mı bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bekle evlendikten sonra yaşam kalitesi arttı hem hem statü vçhem kazanç olarak ondan daha iyi konumdayım kendi de der ben hayatta kaliteyi senden öğrendim diye giyimini bile ben değiştirdim 3 beden büyük pantolon giyip kemerle sıkan biriydi benim de kötü yanlarım olabilir ama yaşam kalitesinin benle evlendikten sonra arttığı su götürmez gerçek kendi arkadaşları bile der bunu

Eşim benimle evlendiğine pişman mı bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bekle evlendikten sonra yaşam kalitesi arttı hem hem statü vçhem kazanç olarak ondan daha iyi konumdayım kendi de der ben hayatta kaliteyi senden öğrendim diye giyimini bile ben değiştirdim 3 beden büyük pantolon giyip kemerle sıkan biriydi benim de kötü yanlarım olabilir ama yaşam kalitesinin benle evlendikten sonra arttığı su götürmez gerçek kendi arkadaşları bile der bunu
bir şey merak ettim izninizle.aileniz daha doğrusu anneniz sizden az kazanan malı mülkü olmayan bir adamla evlenmenize ne dedi pekii?

Ben ayrıca gerçekten şunu sormak istiyorum çünkü yıllarca beynim ütülendi meslek sahibi olan ortalama ya da ortalamadan bir Tök fazla kazanan kızlar gerçekten ailenize maddi yardımda hiç bulunmuyor musunuz tabi bana göre bu çok ütopik bşr şey her okuyan kız ailesine verir vermeli vermek zorunda vermezse çok ayıp diye yetiştirildim ben ama erkekler vermek zorunda değil

Ben meslek sahibiyim ortalamadan birkaç tık fazla kazanıyorum. Aileme hiç para vermedim. Annem babamla sık sık küser. Anneannemlere gider parasız kalır. O zaman para veririm almaz.
anneannem ve dedem var emekli maaşıyla geçinmeye çalışan. Onların market alışverişini yaparım arada. Gidemediysem anneme para veririm sen giderken alışverşlerini yap ya da temizlikçi tut evlerini temizlet diye. Ama kimse benden böyle bir talepte bulunmadı yani içimden geldiği için hallerine üzüldüğüm için yapıyorum. O da çok cüzi miktarlar. fazlasına annem izin vermez 3 evladı var sana düşmez der.
Bizim ailede de evlatlar ailesine vermek zorunda değildir ama anne babalar ne olursa olsun evladının arkasında dururlar. O yüzden bana çok garip geldi.

İkinci el bir bisiklete bile laf eden insan mı esinin yaşam kalitesini yükselttiğini iddia ediyor?

Ben sizi anladım eşinizden çok kazandığınız için ailenize para vermeyi hak görüyorsunuz kendinizde en sıkışık aylarda bile. Eşiniz de bu sebepten ses çıkartamiyor sanırım zavallı.

İkinci el bir bisiklete bile laf eden insan mı esinin yaşam kalitesini yükselttiğini iddia ediyor?

Ben sizi anladım eşinizden çok kazandığınız için ailenize para vermeyi hak görüyorsunuz kendinizde en sıkışık aylarda bile. Eşiniz de bu sebepten ses çıkartamiyor sanırım zavallı.
ben de aynen böyle anladımm.karılarından çok kazanan erkekler de versinler o zaman fazla miktarı kendi ailesine.ovvvv 200 tl verseler buralarda kıyametler koparr o zamannn :bicak:

ben de aynen böyle anladımm.karılarından çok kazanan erkekler de versinler o zaman fazla miktarı kendi ailesine.ovvvv 200 tl verseler buralarda kıyametler koparr o zamannn :bicak:
Erkekler öyle birşey yapabilemez ne hadlerine, ama kadınlar çoluk çocuğunun rızkını annesi küsmesin diye en dar zamanında bile verebilir. Yüksek yasam kalitesi böyle oluyor demek ki. 🥴

Ben ayrıca gerçekten şunu sormak istiyorum çünkü yıllarca beynim ütülendi meslek sahibi olan ortalama ya da ortalamadan bir Tök fazla kazanan kızlar gerçekten ailenize maddi yardımda hiç bulunmuyor musunuz tabi bana göre bu çok ütopik bşr şey her okuyan kız ailesine verir vermeli vermek zorunda vermezse çok ayıp diye yetiştirildim ben ama erkekler vermek zorunda değil
Beni ailem zor şartlarda okuttu sayılır, iyi sayılabilecek bir işe ve gelire sahibim anneme beş yüz liralık bir ek kart çıkardım beğendiğin bişey olursa al kendine ya da torunlarınla yemeğe git diye ama ayda yılda bir iki yüz lira harcasa arayıp haber verir bunu aldım kart ile diye, kuaföre falan giderken denk gelirse Arada nakit veririm, merak ettim babanız hayatta mı

Merhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.

Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler

her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur

birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan

akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence

her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
Kendı ne yapmış kızına .Kuruş verme arama sorma.Annedır candır her seydır sma ben bır annelık goremıorum kusura bakma .Kolaymı kazanılıo para ?Kendı sıze ne verdı ?

Böyle saçma bisey duymadım okudukça sinirlerim bozuldu resmen. Sizin yerinizde olsam 5 kuruş para vermezdim. Vermezsem ipler tamamen kopar diyorsunuz ya e kopsuunn nolcak 5 kuruş para vermiyorum diye beni evlatlıktan reddedeceklerse varsın etsinler. Zaten hiç biseye faydaları da yokmuş en azından kendi canımı üzmem.
Siz annemi kaybederim diye üzülüyorsunuz da onlar da evlatlarını kaybetmeyecek mi? Onlar üzülmez mi yani?

Allah aşkına cvp verin şu mesajima

Back
X