Yani haklısınız anneme göre dünyanın en fedakar annesi o çünkü o annesinden hiç güzel şeyler görmemiş sevilmemiş amao bizi çok seviyor . Annem buna rağmen ananeme sesini hiç çıkaramamış şimdi bile ananemin yanında hazırla geçer resmen bizi de onun yanında çok gerer öyle yapma ananen yanlış anlar böyle yapma ananen laf eder tabi çok geriliyorum Cr inanın bizim sülaleyi tanısanız en normali benim kızlar gerçekten kocaları hiçe sayıp ailelere aşırı düşkünler oluk oluk para akıtırlar ağızlarını açık tek laf etmezler anneme göre çok da istekli yaparlar bunu tek isteksiz yapan benim ki isteksiz yaptığımı nerden çıkarıyor bilmiyorum. Evli olan Dayım sır ananemin gönlü olsun diye karısını bırakı bazen ananemle aynı odada uyuyan biri sağlık sorunlarını bahane edip annemle kalayım bu akşam diyor. Bu da övgüyle anlatılır sülalede ama damatlar aynı şeyi yapsa amann afaroz edilir resmen yani sülalede sıkıntı var o da en tepedeki narsist ananeden kaynaklıBu devran da böyle döner. Anneden çocuğa geçen değişik bir sistem sanırım bunlarda. Konu sahibi çok da garipsemiyor bu durumu. Annesi duygusal ona göre. İlerde kendi de kendi çocuklarına aynı bu şekilde davranır.
V venus12 annenizde zamanında kendi annesine yedirmeseydi elinde ki avucundakini şu anda kızlarından bu şekilde para istemek zorunda kalmazdı. Sizin de sonunuz öyle görünüyor. Ama dikkat edin, yeni nesil daha farklı