- Konu Sahibi UneTasseDeCafe
-
Herkesin sırrını saklayıp dedikodusunu yapmadığım için bu kadar kötü biri gibi görülüyorum resmenkendinizden başka kimseye güvenmeyin. hatta ben bazen zaman zaman kendime bile...
Eşi dövdüğü için anlattım açıkçası çok karışmazdım ama kendimi öldürücem dedi üstüne bir daha da ulaşamayınca kendisine korktum oda eşini kaybetmemek için beni yalancılık ile suçladı ama 2 yıllık evli her kavgada şiddet vardıİlk olayda arada biri dedikodu yapıp okları sizin üzerinize çevirmiş olabilir.
İkinci olayda ailesine anlatmamalıydınız.
Herkesin sırrını saklayıp dedikodusunu yapmadığım için bu kadar kötü biri gibi görülüyorum resmen
Dedikodu yapanında ancak bekar arkadaş olduğunu düşünüyorum çünkü diğerleriyle çok az görüşürdüm içlerinde beni en çok tanıyanda zaten benle görüşmeye devam ediyor.doğum vs olursa ziyaretlerine gidiyorum sadeceİlk olayda arada biri dedikodu yapıp okları sizin üzerinize çevirmiş olabilir.
İkinci olayda ailesine anlatmamalıydınız.
Ben anlatırsam hep kişisel meselelerimi anlatırdım cnm bunlarıda bana karşı kullansa ne kullanmasa ne ben kendi söylediği şeyleri ben söylemişim gibi aktardığından korkuyorum hepsini kıskanıyordu çünküya o işte acıkcası biraz şey. mesela kimseye anlatmadığım şeyleri anlattığım bi arkadaş vardı. başlarda güvendiğim. sonra baskalarının etkisinde kalarak beni arka plana attı ve anlattığım şeyleri baskalarına duyurdu mu bir şekilde, bunu bile düşünüyorum.yapmasa bile bana bu izlenimi verdi. size de aynı şekilde olmuş olabilir, yapmamışsınızdır ama bazen bazı şeyler farklı algılanabiliyor.
Aslında başta dediğin gibi düşündüm ama sonradan sıksık görüştüklerini farkettim çünkü bir tanesi karşı apartmanımda oturuyor her karşılaştığımda diğerlerini anlatıyor tabi bozuntuya vermedim ama görüşülen bir ortamda birden sadece benimle bağlantıyı kesmeleri anormal bir durum oldu sonrasındada bekar arkadaşın numarasını değiştirip herkese yazdığını ve bana haber etmediğini farkettiğimde yaptığım birşey olabilir mi diye düşündüm ama sevgilisiyle barışmış ve günah keçisini de ben yapmış meğer sonradan tamamen o çocuktan ayrılmış artık bana ulaşacak yüzü de kalmadızaten herkes kendi derdine düşmüş artık dostluk mostluk yok
herkesin sorumlulukları, kocası, çocukları, işi, evi derken kimse kimseyi aramaz sormaz olmuş
sorun sizde değil..
Aslında başta dediğin gibi düşündüm ama sonradan sıksık görüştüklerini farkettim çünkü bir tanesi karşı apartmanımda oturuyor her karşılaştığımda diğerlerini anlatıyor tabi bozuntuya vermedim ama görüşülen bir ortamda birden sadece benimle bağlantıyı kesmeleri anormal bir durum oldu sonrasındada bekar arkadaşın numarasını değiştirip herkese yazdığını ve bana haber etmediğini farkettiğimde yaptığım birşey olabilir mi diye düşündüm ama sevgilisiyle barışmış ve günah keçisini de ben yapmış meğer sonradan tamamen o çocuktan ayrılmış artık bana ulaşacak yüzü de kalmadı
Bir insanın fitnelik fesatlık peşinde olmaması gerekir.
Sen de yapman gerekeni yapmışsın.
İnsanların sırlarına sahip çıkmışsın.
Başına gelen şeyi
Yapman gereken şeyi yaptığının karşılığını alamamak olarak görme. (Biraz karışık oldu)
Talihsizlik olmuş.
Her zaman dürüst, olgun, psikolojisi sağlıklı insanlar çıkmıyor karşımıza.
Yok gerçekten yapmadım ama kıskanılma durumunu çok yaşıyorum zaten yıllar sonra gelmiştim memleketime bir yabancı gibiydim hatta sevgilisi bile ilkokul arkadaşımızdı ona bile kızların hep eşleriyle olan sorunlarını anlatmış bana anlattı oğlan ben bilmem dedim konuyu kapattım o andan sonra da şok oldum gerçekten ağzı hiç durmayan biriymiş dedimyani eğer birşey yapmadığınız bir insan size tavır alıyorsa aklıma tek ihtimal gelir o da kıskanıldığınız.
Bende karışmam aslında ama sürekli arayıp saatlerce derdini anlatana da kayıtsız kalamıyor insan .İyi niyetle de olsa herkesin işine karışmamam gerektiğini bazı olaylarla tecrübe ettim ve anladım ki bazen insanlara iyilik yaramıyor.Çünkü onların hak ettikleri yaşama biçimi o.Aksini iddia etseler de öyle mutlular.
Zaten he deyip geçtim çoğuna ama bu arkadaşın desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüm konuştum yine de müdehale eden bir insan olmadım kesinlikleSuç sizde. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamalısınız. Herşeye he deyin geçin.
Zaten he deyip geçtim çoğuna ama bu arkadaşın desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüm konuştum yine de müdehale eden bir insan olmadım kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?