Kendi borcunu sen ödemelisin tabi, hatan altınlarını vermen. Ne olursa olsun kocaya bile verilmesinden taraf değilim, onlar senin garantindi.
Tamam ailelerin almasından bende yana değilim ama yuva kuranlarındır o altınlar kadının garantisi olabilirmi birlikte kuruluyor yuva ve beraber kullanılmalı altınlar ailelere verilmesin tabi ama kadında alıp bu benim sanada vermem demesi çok yalnış bir tutum kanımca...
EVet hep fedakar olan siz görünüyorsunuz sadece sizin tepki göstermniz yeterli olmaycaktır eşinizin tutumu önemli doğruyu o görmelidir.onun görmesini sağlayın ailesi yüzünden onunla kavga etmenizinde bir işe yaramayıp dahada kötüye sarabileceği kanısındayım
Eşimin ailesini ilk zamanlar çok seviyordum ama artık öyle bi sinirlerimi bozmaya başladılarki görmek dahi istemiyorum yaaa düğün borcunu mobilyanın borcunu hatta gelinliğimin bile parasını ben ödedim halada bi çok borç ödüyorum ve düğünde takılan altınların yüzünü bile görmedim hepsini kaynanam aldı gene ses etmedim neden çünkü sürekli paramız yok diyolar ama bi bakıyorum kendi evlerine yeni eşyalar almışlar son çıkan plazma televizyondan almışlar. 3 sene nişanlı kaldım 1 sendirde evliyim daha 1 çöpü bana alıp hediye ettiklerini bile görmedim. Ama benden herşeyi bekliyolar sürekli aricam sürekli oraya gitcem anneler gününde babalar gününde doüum gününde hediye alcam yoksa yüzüme bile bakmıyolar ama artık zoruma gidiyor bişeyler almadan bişeyler vermek vee bugün kayınpedir doğum günü eşim gene pastasını alcak 2 tane hediye alcak babalar günü ve doğum günü için bende dayanamadım ve eşimle kavga ettim bu yüzden sizce ne yapmalıyım bugün gitmelimiyim genemi sessiz kalmalıyım
çok yüz wermişsin demekki tepene çıkmışlar...hediye almadım diye surat asmakta neymiş mecburmuyum başka çolun çocuğun yokmu....allah top yekün canlarını alması dileğiyle amin....
Tövbe de arkadaşım o nasıl beddua
çok yüz wermişsin demekki tepene çıkmışlar...hediye almadım diye surat asmakta neymiş mecburmuyum başka çolun çocuğun yokmu....allah top yekün canlarını alması dileğiyle amin....
Hayır dile komşuna, hayır gele başına...Eşinizin anne babasından bahsediyoruz el kat yabancı değil :18::18::18:
annesi üwey...tam bir cadaloz....peder desen o kadının lafıyla hareket ediyo we üzerime geliyolar hal böyle olunca sende sallamıyosun....ne halleri warsa görsünler herzaman bir adım uzak iyidir dicemde karşı apartmanda oturuyolar....
ahh bacım aynı dert benimde başımda war içimin yandığından diyorum...onlar kadar uyuz mahluk warmıki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?