Yaşımız 18.Birlikte olmak istemiyor.Öyle birşeye izin vermeyeceğimi zaten biliyor da bahsettiği şey sarılmaktan bayağı öteye gitmek.Her sevgilinin yaptığı gibi diyor.Evet senelerce bekleyenler var onlar nasıl bekliyor diyeceğim bende.Umarım niyeti kötü değildir.Çok yara alırım,güvenmiştim gerçekten.Sağolun fikirleriniz için.öncellikle yasin kac sorabilirmiyim??? bence erkek arkadasin niyetini belli etmis. Senden böyle birsey istemesi bile cok sacma birsey. Baska erkekler 5,6,7 sene bekliyorlar sevgililerini aldatmadan hemde, seninki nasil oluyorda sana "ya benimle birlikte olursun, yada baskalariyla seni aldatirim" diyebiliyor???? seni sevseydi senden böyle birsey istemezdi zaten, hemde senin bu konuda görüsünü bile bile...senin yerinde olsaydim sevgilimin bana olan sevgisinden süphe ederdim acikcasi...akil vermek gibi olmasin ama eger gercekten istemiyorsan pisman olacagin birsey yapma...yoksa en büyük zarari sen görürsün
Yaşımız 18.Birlikte olmak istemiyor.Öyle birşeye izin vermeyeceğimi zaten biliyor da bahsettiği şey sarılmaktan bayağı öteye gitmek.Her sevgilinin yaptığı gibi diyor.Evet senelerce bekleyenler var onlar nasıl bekliyor diyeceğim bende.Umarım niyeti kötü değildir.Çok yara alırım,güvenmiştim gerçekten.Sağolun fikirleriniz için.
18 yaşında çocuk yaa
erkekmiş.. ihtiyaçları varmış.. hormonları farklıymış.. gitsin Allah aşkına bu lafları hangi filmden ezberlemiş..
bu yaşta öğrenci parayla şey yapacakmışş yokyaaa
yapacagı emin ol salak salak dergileri okumaktan başka birşey yapamaz ..
sakın sakın.. öyle bir hataya düşme.. git kiminle ne yapıyorsan yap de benden bir şey bekleme de..
Seviyor olabilirsin.. ama o seni kesinlikle haketmiyor..acelesi neymiş 2 ay olmuş daha.. 2 aydamı evlenmeye karar vermiş...
önce bi büyüsün...
Ne yapmamı istiyorsun parayla başkasına gitmemi ister misin dedi.Bende istemem tabiki dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?