bende mi sorun var ?

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Sizden bu konuda yardım istiyorum.Sevgilim bu konuda bende sorun olduğunu söylüyor.Daha yeni bir ilişki (2 aylık) çok fazla yakınlaşmak istemiyorum doğal olarak.Bir arkadaşımızın evindeydik,kalabalık bir grup olarak.Daha sonra onlar dağıldı yalnız kaldık.Böyle birşey olacağını bilsem hayatta gitmezdim oraya.Şimdi bile içim içimi yiyor keşke gitmeseydim diye,pişmanım sanırım.O anlamda birşey yaşamadık elbette.Böyle birşeye izin vermeyeceğimi kendisi de biliyor.Biraz üzerime geldi,ben de istemiyorum yapma vs. diyince bi anda çekip gitti başka odaya.Noluyo niye yüzün düştü falan dedim.Açık açık konuşalım dedi.İşte biliyorsun ki erkek hormonları farklı çalışıyor.Ben senden tabi ki öyle birşey istemiyorum.Seninle uzun bir gelecek düşünüyorum.Evlenmemiz için önümüzde 5-6 sene var.Ne yapmamı istiyorsun parayla başkasına gitmemi ister misin dedi.Bende istemem tabiki dedim.İşte sorun bendeymiş,tabularımı yıkmalıymışım.Bunlar her sevgilinin yaptığı şeylermiş.Ben niye hayır diyormuşum.O zaten biliyormuş benim o tür kızlardan olmadığımı ama ciddi düşünüyormuş senelerce nasıl bekleyecekmiş.Başkalarına mı gidecekmiş vs. Fazla yorum yapmadım daha erken bu konuda dedim.Benim yapım öyle değil dedim.Neyse evden çıkarken söylediklerimi bi düşün dedi.Bir dahaki buluşmada muhtemelen bu konuyu açacak ve bir cevap bekleyecek ne diyeceğimi bilmiyorum.Şöyle birşey düşündüm ama ''İleride pişman olacağım şeyler yaşamak istemiyorum.Daha böyle şeyler için erken.O günkü şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum en azından bir süre daha.Tabi ki sana güveniyorum ama yapıma uygun değil.'' Ben görmeyeyim duymayayım ne yaparsan yap mı desem.Onu başkalarıyla paylaşma düşüncesi de içimi kemiriyor..

canım, eğer sen bir şey yaşamak istemiyorsan ki istemiyorsun zaten, sakın ödün verme. cevap olarak da ona de ki, bu benim kendimi hazır hissetmemle alakalı bir şey ve şu an kendimi hazır hissetmiyorum. bu konuda ben kendi kararımı nasıl verdiysem, sen de kendi kararını öyle ver; ama bana bu konuda baskı yapmış olman da unutmayacağım bir şey, de.. istiyorsa para verip gitsin, ona yaptığının acizlik olduğuunu hatırlat. insanız biz, hormonlarımız var; tamam ama kendimizi tutmayı da bilmeliyiz değil mi. biz nasıl tutuyorsak, onlar da tutsun!

öncellikle yasin kac sorabilirmiyim??? bence erkek arkadasin niyetini belli etmis. Senden böyle birsey istemesi bile cok sacma birsey. Baska erkekler 5,6,7 sene bekliyorlar sevgililerini aldatmadan hemde, seninki nasil oluyorda sana "ya benimle birlikte olursun, yada baskalariyla seni aldatirim" diyebiliyor???? seni sevseydi senden böyle birsey istemezdi zaten, hemde senin bu konuda görüsünü bile bile...senin yerinde olsaydim sevgilimin bana olan sevgisinden süphe ederdim acikcasi...akil vermek gibi olmasin ama eger gercekten istemiyorsan pisman olacagin birsey yapma...yoksa en büyük zarari sen görürsün

Yaşımız 18.Birlikte olmak istemiyor.Öyle birşeye izin vermeyeceğimi zaten biliyor da bahsettiği şey sarılmaktan bayağı öteye gitmek.Her sevgilinin yaptığı gibi diyor.Evet senelerce bekleyenler var onlar nasıl bekliyor diyeceğim bende.Umarım niyeti kötü değildir.Çok yara alırım,güvenmiştim gerçekten.Sağolun fikirleriniz için.

Alakasız bişey olacak belki ama ben şahsen bu çocukla evleneceğinizi de düşünmüyorum.Ona göre hareket etmelisiniz bence

18 yaşında çocuk yaa
erkekmiş.. ihtiyaçları varmış.. hormonları farklıymış.. gitsin Allah aşkına bu lafları hangi filmden ezberlemiş..
bu yaşta öğrenci parayla şey yapacakmışş yokyaaa
yapacagı emin ol salak salak dergileri okumaktan başka birşey yapamaz ..
sakın sakın.. öyle bir hataya düşme.. git kiminle ne yapıyorsan yap de benden bir şey bekleme de..
Seviyor olabilirsin.. ama o seni kesinlikle haketmiyor..acelesi neymiş 2 ay olmuş daha.. 2 aydamı evlenmeye karar vermiş...
önce bi büyüsün...

cok kücüksün daha, karsindaki insanin dogru insan olup olmadigini bilmiyorsun bile..
ve üstelik daha iki aydir taniyorsun seni...
erkek arkadasin daha iki ayda belli etmis aslinda niyetini...
iyi düsün ve istemedigin hic birseyi yapma...

Çok haklı buldum sizi.Tavrımı koyacağım zaten bundan sonra.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Haklı buldum düşüncelerinizi.Bu yaş grubunun akılları fikirleri orada zaten.başka birşey düşündükleri yok.Daha fazla kendimi yıpratmayacağım,tavrımı koyarım nasıl karşılar bilmem.Tepkisine göre kararımı veririm.

ayıp ya.. afedersin ama erkek arkadaşın tam olarak bi terbiyesiz! sevmek sevdiğine bakamaktır.. bakarken doyamamaktır.. kıyamamak..

baksan, ya yanaş bana yada parayla şuraya buraya giderim..
evlenince, bni tatmin etmiyosun, ya tatmin et yada şuraya buraya giderim..

kesinlikle ödün verme.. pişman olcagın şeyler yapma.. elin oğlu içinde kendi temzliğinden ödün verme..
zaman içinde istekleri değişcek bunuda unutma..

eğer biraz aklın varsa sakın taviz verme iyiliğin için diyorum sakın onun istediği kalıba girme
Şuan 20 yaşımdayım benimde 17 18 yaşındayken bi sevgilim vardı noldu şimdi yanımdamı hayır evlendikmi hayır
Bu gibi şeyleri evlenicez başlığı altında rahatlıkla yaparız diye düşünmeyin Nişanlanan insanlar bile nişanı atabiliyo daha neyin davasını yapıyo bu çocuk.
Sana felsefe yapmış caydırmak için ama bence biraz daha ısrar etse inancak biri gibisin ona inanma
Allah aşkına sana ve bu şekildeki arkadaşlara tavsiyem sevgili ediniyosanız bile bu konulara girmeyin prensipli olun biraz yoksa zaman çok kötüye gidiyo vallahi

Son düzenleyen: Moderatör:
Offfff bu zamane gençleri Sakın canım sakınnn erkek arkadaşına taviz verme. O zaten niyetini belli etmiş ''parayla başkasına gitmemimi istersin'' diyerek.. Seni cinsel bir obje olarak görmüş aslında ve bunları sen benim sevgilimsin seninle yaşamalıyım diye yumuşatarak söylemiş sana.SAÇMA! Zaten gerçekten sevse sana yakınlaştığında senden ters tepki görünce başka odaya kaçmazdı. Tamam canım hayatım vs.. sen istemiyosan asla zorlamam der zamanını beklerdi...Aklını başına topla canım daha yaşınız küçük sakın ona uyma gerekirse AYRIL.. Ondan daha değerli sen varsın UNUTMA!

o kadar kişi gitmemen için çok şeyler yazmış..
hepside çok doğru şeyler söylemişler..
bence dinlesen iyi edersin..senin düşüncelerin çok doğru..sakın düşüncelerini değiştirmesine izin verme..lütfen..
evlenicemiz insanı hiç birimiz bilemeyiz..ki bu çocuk daha 18 yaşında..ve niyeti belli..
senin burda bize söylemen gereken şey kapıyı çarptım gittimdi..o yüzünü asıp,kızıp diğer odaya gidiyor..sende arkasından gidiyorsun..biraz daha uğraşırsa seni ikna edicek gibi duruyor..
ama bunca insanın bi bildiği vardır dimi..
belki bazı bayanlar bunların önemli olmadığını,insanların özgürce cinsel hayatlarını yaşayabiliceklerini,bunların namusla alakalı olmadığını düşünüyorlardır..ama emin ol bir insanın kendi bedenine saygısı yoksa..o bedene başkasından saygı bekleyemez..
senin iyiliğin için söylüyorum..
umarım bizleri dinlersin..

Bizim yaşımızdaki sevgililer böyle yapıyor ne demek ya? Ben senden bir yaş küçüğüm sevgilim büyük 4 yaş benden elimi tutarken bile gözümün içine bakıyor ona kızar mıyım diye... Bu işler yapı meselesi, karakter meselesi. Bir insan vardır baka baka doyamaz, sana dokunmaya kıyamaz. Bir insan vardır seni sadece kullanır. Kendini lütfen kullandırtma! Neler diyor terbiyesiz ya! Onunla yalnız bulunma hatta ayrıl! Ayrıl demek buradan kolay ama sende bu adamla, bu terbiyesizle çok üzülürsün. Bıraktığında çekeceğin acı hiç kalır. Lütfen iyi düşün!

tatlım bak benim sevgilimle aramda 8yaş var ve o bana daha ilk günden dedi sen nasıl istersen öyle olsun benim yüzümden yanlış yapmanı istemem evlenene kadar beklemek en mantıklısı dedi.eğer seni gerçekten seviyosa böyle yaklaşması gerekirdi bence.sen ona ''sen beni gerçekten seviyosan bu düşünceme saygı duyarsın benim için doğru olanı düşünürsün'' dersen anlarsın zaten sevip sevmediğini.ay biraz karışık yazdım ama sen anlarsın seni kandırmasına izin verme sakın

Çok haklısınız.Zaten ona olumlu bir cevap vermeyi düşünmüyorum.Zaten ''Sen istemezsen olmaz'' da demişti.Sonra kendini acındırma politikası uygulayıp başka odaya gitti işte.Aptal gibi kandım ben de sorguladım neden böyle yapıyorsun diye.Fazla vicdanlıyım sanırım.Bir dahaki buluşmada diyeceğim şeyler belli,çok sağolun.Beni böyle kabul et senin istediğin kalıba uyamam eğer gerçekten ciddi düşünüyorsan zaten böyle birşey beklemezsin diyeceğim.

Tecrübelerinizi,fikirlerinizi aktardığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Zaten daha çok yenisiniz bu kadar çabuk bu şekilde yaklaşması,kullanmak ister gibi.. I ıh uzak dur derim,öyle yalnı kalacağınız ev gibi ortamlarda da görüşme bir süre.Ayrıca asla başka birine gitmesinide onaylama , seviyorsa otursun doğru düzgün beklesin evlenmenizi. Senin beklediğin gibi. Kendine iyi bak ve dikkat et.İstemediğin daha sonra pişman olacağın hiçbir şey i yaşama . :13:

Sorun tabiki sende değil sevgilin senin kararına düşüncelerine saygı duymak zorunda,daha yaşlarınız 18 ve 2 aylık bir ilişkiden sözediyoruz.
Sevgilin niyetini belli etmiş zaten sana kızmaya hiç bir hakkı yok.Gerçekten değer verseydi sana anlayış gösterirdi zaten
Söyledikleride sadece psikolojik baskı amaçlı sakın istemediğin birşeyi yapma canımm.

Bu yoruma kelimesi kelimesine katılıyorum.
Tekrar okuman için alıntı yaptım.

Birincisi çok yeni bir ilişki ikincisi daha 18 yaşında bir çocuk.Bazı şeyler karşılıklı istenirse ve zamanla gelişir.Yok öyle olmazsa parayla mı olsun,başkasına mı gideyim diye söylenen bir erkeğe erkek gözüyle bakmam ben.Saçmalığa bakar mısınız?İstemiyorsan anlayış göstermek durumunda öyle şart şurt koymak değil.Kaldı ki zaten 18 yaşında bir çocuğun onca atıp tutmasından bir şey çıkmaz.Ki çıkıyorsa da çıksın..Sevgisi o kadarsa kendi bilir.Kaldı ki daha iki aylık bir ilişkide evliliğe karar vermek ve birde çocuk yaşta.Normal bir fikri yok ki. =)
Tavrınızı koyun bence.İstemediğiniz bir şeyi sırf kaybetmiyeyim düşüncesiyle asla yapmayın.Sonra keşke kaybetseymişim ama iş işten geçti dersiniz.​

Ne yapmamı istiyorsun parayla başkasına gitmemi ister misin dedi.Bende istemem tabiki dedim...

Gına geldi bıyıkları yeni terleyen oğlanların koskoca adamların laflarını "alıntılamasından"... 18 yaşında tıraş bıçağını, kotunu, kazağını abisinden alır, cep harçlığı babasından; o para da çaya simide zor yeter, hangi parayla nereye gidecek... Oldu olacak uzaya gitsin de tek kolu havada facebook profil fotosu da çekinsin ayda...

Hiç efendi adamları örnek almıyor bu çocuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…