Sizden bu konuda yardım istiyorum.Sevgilim bu konuda bende sorun olduğunu söylüyor.Daha yeni bir ilişki (2 aylık) çok fazla yakınlaşmak istemiyorum doğal olarak.Bir arkadaşımızın evindeydik,kalabalık bir grup olarak.Daha sonra onlar dağıldı yalnız kaldık.Böyle birşey olacağını bilsem hayatta gitmezdim oraya.Şimdi bile içim içimi yiyor keşke gitmeseydim diye,pişmanım sanırım.O anlamda birşey yaşamadık elbette.Böyle birşeye izin vermeyeceğimi kendisi de biliyor.Biraz üzerime geldi,ben de istemiyorum yapma vs. diyince bi anda çekip gitti başka odaya.Noluyo niye yüzün düştü falan dedim.Açık açık konuşalım dedi.İşte biliyorsun ki erkek hormonları farklı çalışıyor.Ben senden tabi ki öyle birşey istemiyorum.Seninle uzun bir gelecek düşünüyorum.Evlenmemiz için önümüzde 5-6 sene var.Ne yapmamı istiyorsun parayla başkasına gitmemi ister misin dedi.Bende istemem tabiki dedim.İşte sorun bendeymiş,tabularımı yıkmalıymışım.Bunlar her sevgilinin yaptığı şeylermiş.Ben niye hayır diyormuşum.O zaten biliyormuş benim o tür kızlardan olmadığımı ama ciddi düşünüyormuş senelerce nasıl bekleyecekmiş.Başkalarına mı gidecekmiş vs. Fazla yorum yapmadım daha erken bu konuda dedim.Benim yapım öyle değil dedim.Neyse evden çıkarken söylediklerimi bi düşün dedi.Bir dahaki buluşmada muhtemelen bu konuyu açacak ve bir cevap bekleyecek ne diyeceğimi bilmiyorum.Şöyle birşey düşündüm ama ''İleride pişman olacağım şeyler yaşamak istemiyorum.Daha böyle şeyler için erken.O günkü şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum en azından bir süre daha.Tabi ki sana güveniyorum ama yapıma uygun değil.'' Ben görmeyeyim duymayayım ne yaparsan yap mı desem.Onu başkalarıyla paylaşma düşüncesi de içimi kemiriyor..