bende mi sorun var?

umutlu25

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
39
0
16
İstanbul
selam kızlar bana rahatsızlık veren bir konudan bahsedeceğim.dışarda yolda toplu taşımada bir mağazada markette nerede olursam olayım erkekler gözünü ayırmadan bakıyor bana acaba ben mi paronaya oldum diyorum etrafımdakiler ailem arkadaşlarım da söylüyor.öyle fıldır fıldır hareket eden biri de değilim çok açık giyinmem bazıları gerçekten çok rahatsız edici oluyor gözlerimn içine bakıyorlar utanmadan laf atanlar arabasını durdurup bakanlar hatta geçenlerde birisi arabasını yanımda durdurdu hızlı adımlarla kaçtım oradan.size de her zaman böyle oluyor mu

güzelsiniz demek ki
erkekler işte yaa maalesef bazıları çok seviyesiz

valla sokakta mini etekli, 10 cm topuklu bi kız görünce çirkin bile olsa bende dönüp bakıyorum... erkekler ne yapsın :) ama sen açık giyinmediğini söylüyosun, demek ki Allah vergisi bi güzelliğin var... sert bi duruşun olursa erkekler yaklaşmaya çekinir die düşünüorum.. bakışlarına da engel olamazsın

erkek milleti güzeline özeline bakmıyor kadın olsunda noluyorsa olsun mantığı var takılma böyle şeylere .Bakma ve geç

Niyeti bozuk olmasın güzeline çirkinine açığına kapalısına hepsine bakıyorlar
Hepimiz bir şekilde maruz kalıyoruz

Sizi çok rahatsız ediyorsa bu durum yolda yürürken kimsenin suratına bakmayın olsun bitsin.Böylece baktıklarını anlamazsınız.Laf atmalar da her adımınızda olamayacağına göre böylece biraz rahatlarsınız.

Son düzenleme:
size bakıldığını farketseniz bile, siz bakmayın....
birazda kaşları çatın sert durun...:) faydası olucaktır....

Benim gözler miyop olduğundan tanıdığım tanımadığım etrafta kim varsa uzaylıymış gibi bakıyorum

demek ki güzelsiniz,maşallah..Arkadaşların dediği gibi siz bakmadan geçin , ya da bakıyo mu diye kontrol etmeyin..

ben de çirkin sayılmam ama hiç dikkatimi çekmiyo etrafın bakışları ,hoş gözlüksüz burnumun ucunu göremem zaten

Ben normalde hep çatık kaşlı gezerim.
Hani biri görse kavgaya gidiyorum falan sanır
Birilerinin bakışlarına maruz kaldığımda seri katil moduna geçebiliyorum

Benimde başıma gelir her dışarı çıktığımda etrafıma pek bakınma huyum yoktur ama arkadaş çevrem falan kadın erkek her geçen sana çok bakıyor derler.Bende açık giyinmem pek.2 kere evli çiftlerin tartışmasına şahit oldum kocasına 'ne bakıyosun kıza öyle' dedi kadın çok kötü olmuştum.Erkeklerin gözü hiç doymuyor.

Bana bakan olmuyor herkesi dövecek gibi yürüyorum sanırım:)Etrafımada çok bakmam bakmışlarsa bile görmüyorum:)Yada ikinci seçenek pek güzel bulmuyorlar sanırım beni:))Sende bakma takılma çünkü birşeye ne kadar çok odaklanırsan o kadar gözüne batıyor sevmediğin ot misali:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…