Bende mi sorun?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
Bu nişanlımla dışarıdaydık. Onu gördüğümde çok mutlu oluyorum, normalde yanında cıvıl cıvıl olurum. Bugün durduk yere suratım asıktı. Nişanlım yanımda gayet neşeliydi. Bu durumdan hic bahsetmedi.

Cafede otururken garson kıza iki çay alalım dedim. Nişanlımla gülerek ne öyle dövecek gibi söyledin dedi güldü. Bana göre çok normal. Bu tarzda bir olay daha olmuştu dövecek gibi siparis verdin vs.

Daha sonra avm ye gittik buzdolabi için... Satici bey bilgisayardan baktı. Daha önce de buradan alışveriş yapmışsınız çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre falan... Ben de evet onlar peşindi dedim. Daha sonra nişanlım adama peşin diye niye söyluyorsun dedi. Ben de kötü bir şey mi dedim, dedim. O da adam sana peşin mi diye sormadı ki dedi. Ne bileyim ben de aldığımız ürünleri söyleyince sıralayınca öyle söyledim. Konuyu uzatmadan kapattı ama benim hepten moralim bozuldu. Her söylediğim şeye niye bu kadar takıyor diye...

Nişanlım konuyu uzatmadı tamam bakalım deyip konuyu kapattı. Bana sıcak da davrandı. Ama neden böyle diyor anlamadım. Insanlara karşı kötü davranan biri değilim. Ben mi çok alıngan olmuşum? Bugün biraz modum düşüktü nişanlım da beni yanlış anlamış olabilir mi?

Not: sınavlarım yaklaştı biraz da ondan gerginim. Evlilik hazirliklari üstüne eklendi o yüzden gerginlimin nedeni...

Son düzenleme:
Surat astığın için 2 çay diye söylediğinde kızgınsın sanmış olabilir
Neden moralsiz olduğunu söyleseydin bugün gerginim beni idare et deseydin bu kadar iletişim sorunu olmazdı sanırım

Ne soyleyeceginizi ona mi soracaksiniz. Pesin ya da taksitle soylemeniz gerekmese bile o an agzinizdan cikabilir. Satasmak icin bahane ariyor galiba.

Garson konusunda hakli olabilir . Kibar olmaktan zarar gelmez.

Demekki sandığınızdan daha agresif cevap verip soğuk davranıyorsunuz ki sizi uyarma ihtiyacı hissediyor.
Çalışan insanlara havadan bakıyormuşsunuz gibi hissediyor olabilir.

Zaten hafif gerginseniz birde yanınızda biri devamlı uyarırsa daha da gerilirsiniz çok normal.

Bence sorun sizde. Ayrıca o her söylediğinizde takılmıyor bence siz onun her söylediğine takılıyorsunuz ki bu kadar dert edip burada konu bile açmışsınız, nişanlınız ne dediğini bile hatırlamıyordur. Eğer sizi çalışanlarla olan konuşmanız konusunda daha önce de uyardıysa siz de biraz daha dikkat edin demek ki sandığınızdan daha ters davranıyorsunuz. Peşin diye belirtmeniz bana da garip geldi ayrıca nişanlınız sizinle kavga etmemiş veya saldırgan bir tavırla konuşmamış ki. Konuyu kapatan taraf da nişanlınız olmuş üstelik bana sataşıyor gibi gelmedi

Sataşmıyor ki zaten öyle huyu da yoktur. Ben de garsonluk yaptım insanlara tepeden bakan bir tip değilim ama bazen canım sıkkınken mimik kullanmadan cevap veriyorum. O da yanlış anlaşılıyor sanırım ama bu özelliğimi değiştirmeye calısıcam

Fazla alınganlık yapmışsınız

Sanırım ondan olabilir benim de bir arkadaşım vardı normalde çok tatlı bir insan ama tanımadığı insanlarla hep gülmeden direk mimiksiz konuşurdu sizin gibi garson, yeni tanıştığı biri vs o yüzden herkes ilk tanıştığında bana garipserdi. Bir mekanda otururken bana da sanki hep tersliyor çalışanları gibi geliyordu

Az önce mesaj attım yaklasan sınavlar yüzünden stres olduğumu uzerine evlilik hazırlıkları eklenince bugün biraz modumun düşük olduğunu ve yanlış anlaşılan istemediğin söyledim. Sağ olsun o da anlayış gösterdi, teşekkür ederim:))

Neden her soyledigine takilmiski pesin aldikta diyebilirsin taksitle aldikta diyebilirsin
Ona ne o an agzindan cikivermis
Garsonuda azarlamadigin surece sorun yok sonucta bazi musteriler kafalarini cevirip bakmiyorlar bile kimsenin alinacagini sanmam
Uyarmak yerine neden bugun keyfin yok diye sormak digerlerinden daha kolaydi bence
Esimde benim konusmama takilir niye oyle dedin demeseydin oyle olurmu fln
Derim niye demiyim onunda cok sacma seyleri oluyo gulup geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…