Bende neden hiç doğum belirtisi yok :(

Doğumdan sonraki yaşam korkutuyo aslında, kendine vakit ayıramama yoğunlaşan aile görüşmeleri kalabalık
Benim hickimsem yoktu bakacak eşim 15 gün izin aldı birlikte baktık.
Bir süre sonra bebekte sizde alışıyorsunuz ilk zamanlar zorluyor sadece
Rutine binince kendinize zaman ayirabiliyorsunuz.
Kalabalık ortama girmenizi tavsiye etmem

En güzeli olmuş walla . Benim bi 15 gün falan annem yanımda kalcak. Sonrasında kayınvalidem ihtiyaç duyarsan gelirim dedi. Ama çağırmam kendim halledebilirim diye düşünüyorum alışırım 15günde inşallah.

Çok şükür aratmadı Allah , herkese nasip etsin walla ben çok ama çok üzülüyorum bi türlü çocuk sahibi olamayanlara etrafımda da çok var . O yüzden dediğin gibi şükürler olsun

kızlar 38+4 günlük hamileyim. Hiçbi belirtim yok acaba biranda gelir mi sancı, nişan, su, vs ? Yoksa hiçbi belirti olmaması daha doğuma var demek mi?
39+4 te rutin kontrole gittim 4 cm açılmam varmış haberim yok :) ağrılarım vardı ama amaan doğum ağrısı değildir diyordum :) bazı insanların acı eşikleri yüksek, o yüzden bazısına belirti olan sana ufak bir ağrı gibi geliyor olabilir.. ben doğurcakmışım haberim yokmuş ki doğurdum da sakin ol yani böylesi daha güzel :)

Oooh ne güzel örneksin canımm darısı başımaaa yarın kontrolüm var ah keşke dese ki açılman var falan falan

Bende 39+1 ım canım 1 buvuk saat yol gıtcem hemen bıtmıyor demı su gıdınce bebek rıske gırıtor mu

Bende 39+1 ım canım 1 buvuk saat yol gıtcem hemen bıtmıyor demı su gıdınce bebek rıske gırıtor mu
yok canim riske girmez. benim gece 11de geldi mesela tee sabah 10da aldilar doguma. Yarim saatlik yolumuz vardi ama ben dusa gir et 1 saat sonrasinda varmistik hastaneye. Sabaha kadarda devam sizinti halinde geliyodu su.
Birde sancim yaklasik 3 4 saat sonra baslamisti suyun gelmesinden.
Ama mesela sende önce sanci olup sonra su patlarsa o zaman dikkat etmen gerekir.

Tamam canım saolasın

Gerçekten bir kız çocuğunun dünyaya gelmeme serüveni senin ki. Ben seni 37 de doğurursun falan diye bekledim hep
Ayyy canım tam beni anlatmısın:)))
Erken dogum rıskım vardı canım bıde benim 32 den beri sancı var 2 aydır dogdu dogacak dıye bekliyorum her gun sumdı de sancı var duzensız ama belimden gırıyor nst de 100 olan sancılardan hıc acılma yok bebek ıyıce asagıya baskı yapıyor bende anlamadım erken olcak dıye bır dunya ılaç kullandım bide 39+2 olduk carsamba gunu uyarcam dedı bakalım gelmezse ozamana kadar

Canım bol bol otur kalk. Sıcak duş al. Sancı hissediyorsan mutlaka açılman olur. Kendini sıcak tut battaniye sar beline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…