- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Çatı muanesi galiba canım. Bi bayan yazmıştı buraya yine açılması olmuş uyarıdan sonra[/QUOTE
Baslatmak ıcın yapcam dedı bakalım hatunun keyfı bılır gelmezse bozcaz rahatını
Nst bıle taktıramıyorum kalp atısınıı dınledıgıne tekme atıyor cıhazda okuyamıyor rahatına keyfıne duskun sanırım benım ki:)))Çatı muanesi galiba canım. Bi bayan yazmıştı buraya yine açılması olmuş uyarıdan sonra
Benimde ilk gebeliğimde erken Doğum riskim vardı bi ton ilaç kullandım hastanede yattım. 38+5 te anca gelebildi. Şaka yapıyor bıdıklar.Nst bıle taktıramıyorum kalp atısınıı dınledıgıne tekme atıyor cıhazda okuyamıyor rahatına keyfıne duskun sanırım benım ki:)))
Onuda deneyım canım saolasın kılo almıyor 3 kılo oldu sukur canım haftada 50 gram alıyor muz yemekten maymuna dondum kasar peynırı maden suyu agacları cıkacak ıcımden artık kıloda almıyor :))Bence biraz iyi beslen bebeğini yüreklendir konuş onunla. Faydası oluyor illaki. Kızımla saatlerce konuşurdum :)
Canım cok erken 38 39 da bekle o sıra daha pek gonlu olmazBen daha da sabırsızım 37 oldum dün gece sancı gelse diye bekledim durdum
Kendini zorlama bu haftada çok kilo almaz zaten. Bende içimden muz ağacı çıkaracaktım son haftalar pek fayda etmedi. Bebeğin yapısıyla alakalı diye düşünüyorum . Artık kaşarın arasına muz koyup üstüne pekmez döküyordumOnuda deneyım canım saolasın kılo almıyor 3 kılo oldu sukur canım haftada 50 gram alıyor muz yemekten maymuna dondum kasar peynırı maden suyu agacları cıkacak ıcımden artık kıloda almıyor :))
hepimiz aynı durumdayız sanırım yaramazlar yoruyorlar ınsanıKendini zorlama bu haftada çok kilo almaz zaten. Bende içimden muz ağacı çıkaracaktım son haftalar pek fayda etmedi. Bebeğin yapısıyla alakalı diye düşünüyorum . Artık kaşarın arasına muz koyup üstüne pekmez döküyordum2820 doğdu
Yok artık ben doüuramıyorum dediğin an doğuruyorsun :)hepimiz aynı durumdayız sanırım yaramazlar yoruyorlar ınsanı
Doğru canım da işte insan kendini tutamıyor :) bide bizim kız şimdiden 3300 oldu iri bebek, doktor karbonhidrat yeme de kilo almasın artık dedi yani kilo olarak da doğmaya müsait sanırım..Canım cok erken 38 39 da bekle o sıra daha pek gonlu olmaz
Masallah canım ben 39+2 yım ve 3 kılo :))senın haftsya gelsin artıkDoğru canım da işte insan kendini tutamıyor :) bide bizim kız şimdiden 3300 oldu iri bebek, doktor karbonhidrat yeme de kilo almasın artık dedi yani kilo olarak da doğmaya müsait sanırım..
Valla tatlım belli olmuyor ki hiç . Bazı insanda hafif sancılar , nişandır kanamadır oluşuyor bazılarında hiç belirti yok. İlk doğumumda nişan denilen küçük kanamam olmuştu , onun dışında hiçbir belirti hissetmedim, ikincisinde 40. Haftanın sonuna geldiğim halde tıkk yoktu:) doktora gidince öğrendim açılmamın olduğunu. Ama her iki doğumdada son zamanlarda akıntım çok yoğun ve koyuydu belki bu bir doğum belirtisidir. Sabret canım , Allah bir avazda kurtarsın inşallah...kızlar 38+4 günlük hamileyim. Hiçbi belirtim yok acaba biranda gelir mi sancı, nişan, su, vs ? Yoksa hiçbi belirti olmaması daha doğuma var demek mi?
Normal her zaman iyidir canım şanslısın.. Evet lütfen gelsin aminMasallah canım ben 39+2 yım ve 3 kılo :))senın haftsya gelsin artık
bende öyleydim belirtim yoktu hic, kontrollerde ne asagi inmisti ne kanala girmisti, sanci mancida yoktu. 39+1 de tam uyucaktim gece pit diye suyum geldi:) sonrada dogurdum.
bende ayni durumdayim canim.muayene de cati dar gorunuyor dedi,bebek kanala girmemis.belirtim de yok bugun 38+0im.napicam bilmiyorum.duyunca uzuldum baya tansiyonum dustu.hakkimizda hangisi hayirlisiysa o olsun hep oyle dua ediyorumTam ihtiyacım olan durum.37+5 tim dğn kanala girmemiş,çatın dar gözüküyor dedi.Üzüldüm Hayrlısı olsn tabi de
Hayirlisi tabi, Allah gönlüne göre versin. Herkes saglikli sekilde normal dogum yapmak ister. Benim suyum geldi hala daha acilmam yoktu ve sezeryana alindim iyikide öyle olmus hayirlisiymis, ilk dogumumdu ve 4.300 gramdi bebegim. Allah korusun cati darligindan dolayi hersey olabilirdi. Önemli olan saglikla kucagina almak ne sekilde oldugu farketmez bana göre.Tam ihtiyacım olan durum.37+5 tim dğn kanala girmemiş,çatın dar gözüküyor dedi.Üzüldüm Hayrlısı olsn tabi de
acilman varmiymis canim peki,neden hemen suni sanci veriyor acaba zaman varkenKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor 29 mayısa kadar gelmezse suni sancı vericem dedi
Açılmam yok canım ama daha fazla bekleyemeyiz dedi. Çünkü benim regl tarihim net değildi o kendi belirledi miniklik ultrasonlarından bu zamana kadarki tahminler üzerineacilman varmiymis canim peki,neden hemen suni sanci veriyor acaba zaman varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?