- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
peki 29mayista hic acilman olmasa da suni sanci mi verecekmisAçılmam yok canım ama daha fazla bekleyemeyiz dedi. Çünkü benim regl tarihim net değildi o kendi belirledi miniklik ultrasonlarından bu zamana kadarki tahminler üzerine
Evet canım günüm doluyo çünküpeki 29mayista hic acilman olmasa da suni sanci mi verecekmis
Ayyy doktor 29 mayıs deyince direk söylediğin geldi aklıma canımayy cok heyecanli canim ya.insallah hersey istedigin gibi olur.dun sana 29mayista olacakmis gibi hissediyorum demistim Allah mi soyletti neinsallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancimizla dogururuz.iyi yonden bak minnosuna 29unda kavusacaksin.biz kimbilir ne zaman
Ayyy doktor 29 mayıs deyince direk söylediğin geldi aklıma canımiçine doğmuş gibi gerçekten de. İnşallah gerek kalmaz suni sancıya ama nasip tabi . Naapsak neetsek de başlatsak sancıyı bilemedim ki hiçbi şey işe yaramıyo
bende öyleydim belirtim yoktu hic, kontrollerde ne asagi inmisti ne kanala girmisti, sanci mancida yoktu. 39+1 de tam uyucaktim gece pit diye suyum geldi:) sonrada dogurdum.
Hayirlisi tabi, Allah gönlüne göre versin. Herkes saglikli sekilde normal dogum yapmak ister. Benim suyum geldi hala daha acilmam yoktu ve sezeryana alindim iyikide öyle olmus hayirlisiymis, ilk dogumumdu ve 4.300 gramdi bebegim. Allah korusun cati darligindan dolayi hersey olabilirdi. Önemli olan saglikla kucagina almak ne sekilde oldugu farketmez bana göre.
bende ayni durumdayim canim.muayene de cati dar gorunuyor dedi,bebek kanala girmemis.belirtim de yok bugun 38+0im.napicam bilmiyorum.duyunca uzuldum baya tansiyonum dustu.hakkimizda hangisi hayirlisiysa o olsun hep oyle dua ediyorum
Ay bu gece aynısını yapıp yatıcamBenim de hic ama hic belirtim yoktu bi gece dus aldim yattim bi anda sancilar basladihstneye gttigimizde dgum coktan baslamis dedler yatm saate de dgdu
Kaçıncı haftada oldu bu canım :)Benim de hic ama hic belirtim yoktu bi gece dus aldim yattim bi anda sancilar basladihstneye gttigimizde dgum coktan baslamis dedler yatm saate de dgdu
37. Hftada oldu :)Kaçıncı haftada oldu bu canım :)
Bende de hiç belirti yoktu 40 + 6 sezeryana girdim kendi isteğimle
Ben geç kaldım ya of ne güzel valla bu hafta doğursam bari artık37. Hftada oldu :)
Daha zamanin var ama canim bebek son hftasna kdar beklesin birak daha iyi onun gelisimi icin :)Ben geç kaldım ya of ne güzel valla bu hafta doğursam bari artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?