Bende neden hiç doğum belirtisi yok :(

ayy cok heyecanli canim ya.insallah hersey istedigin gibi olur.dun sana 29mayista olacakmis gibi hissediyorum demistim Allah mi soyletti neinsallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancimizla dogururuz.iyi yonden bak minnosuna 29unda kavusacaksin.biz kimbilir ne zaman

Ayyy doktor 29 mayıs deyince direk söylediğin geldi aklıma canım içine doğmuş gibi gerçekten de. İnşallah gerek kalmaz suni sancıya ama nasip tabi . Naapsak neetsek de başlatsak sancıyı bilemedim ki hiçbi şey işe yaramıyo

En basta dua..hurma+yuruyus+pilates topu+sicak dus..gerisi tevekkeltuAlallah

bende öyleydim belirtim yoktu hic, kontrollerde ne asagi inmisti ne kanala girmisti, sanci mancida yoktu. 39+1 de tam uyucaktim gece pit diye suyum geldi:) sonrada dogurdum.

Tam ihtiyacım olan durum.37+5 tim dğn kanala girmemiş,çatın dar gözüküyor dedi.Üzüldüm Hayrlısı olsn tabi de

Öyle tabi ki en önemlisi sağlıkla bebeğe kavuşabilmek.Teşekkr ederim cevabın için.Zaten haftaya da bakayım dedi gene aynısını derse diretmeyeceğim

bende ayni durumdayim canim.muayene de cati dar gorunuyor dedi,bebek kanala girmemis.belirtim de yok bugun 38+0im.napicam bilmiyorum.duyunca uzuldum baya tansiyonum dustu.hakkimizda hangisi hayirlisiysa o olsun hep oyle dua ediyorum

Ben de dün afalladım ÜZüldüm,bugün daha iyiyim.Sağlıklı olsun da bebişler bakalm nasıl gelecekler.Muayeneye kadar herşey normaldi doktor için muayene edince iş değişti.Bakalm cuma günü Ne diyecek.Dün biraz da sancım çıkmıştı nst de

Canim 40 haftaya kadar dogum olmaya bilir ama 40 hafta olunca heran oldu olacak demek benim kizim 41 haftada dogdu Allah yardimcin olsun kolay dogum olur insallah

Benimde kizik 39+4 de oldu. Sabah doktora gittim hic sanci filan cikmadi kendimde cok iyiydim bekle dedi doktor. O gece siddetli sanciyla uyandim. Sabah oldu. Yani gunler onceden belirti olmayabiliyor. . Allah kurtarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…