Bende neden hiç doğum belirtisi yok :(

Eskiden doğumu geciken kadınların doğumunu başlatmak için ahududu yaprağından çay demlenip içilirmiş. Bunu deneyen kimse görmedim ama bu konuda adaçayının da çok çok etkili olduğunu düşünüyorum.

biraz dinleneyim sonra deneyecegim insallah canim sagol.cuma gunu tekrar kontrol var o zamana kadar bakalim bir etkisi olursa Allahin izniyle.

biraz dinleneyim sonra deneyecegim insallah canim sagol.cuma gunu tekrar kontrol var o zamana kadar bakalim bir etkisi olursa Allahin izniyle.
Hayırlısı olsun canım benim ne zaman doğacağına da nasıl doğacağına da bebek karar veriyo gerçekten. Ne yaparsak yapalım elimizde olmuyo . Bekleyip görmek lazım hareket et bol bol dua et canım

Hay Allahım yaaa hiç belli olmuyo canım baksana.. 36 haftalık doğuruyo 40.hafta bekle de bekle.... Allah her şeyin hayırlısını versin valla. Sen beden acile gittin canım iyisin dimi???

Ayyy şimdi gördüm cevabını canım dikkat et kendine erken senin için daha

Csnım o haftalarda benımde vardı ilaç verdı 2 hafta kullan dıye ben dogru duzgun içmedim bile canım durum boyle yani kuzum herkeste oluyor merak etme makına hassas bıde cıkıyor hersey endişelenme canım merwk etme ama önlemını al canım ııhmale gelmez

Onu degılde canım doktorlarsa cevırebılıyor dıye bılıyorum ben kacıncı haftan canım 36 37 e kadar doner demıştı

Onu degılde canım doktorlarsa cevırebılıyor dıye bılıyorum ben kacıncı haftan canım 36 37 e kadar doner demıştı

38+3teyim canim doktorlar riskli diye cok dokunmuyorlarmis.arkadaslarin yazdigi egzersizleri deneyecegim artik.haftaya cumaya kadar vaktimi bekliycez her sekilde zaten

38+3teyim canim doktorlar riskli diye cok dokunmuyorlarmis.arkadaslarin yazdigi egzersizleri deneyecegim artik.haftaya cumaya kadar vaktimi bekliycez her sekilde zaten
Var bır hayır bazen 38 de 39 da sezerysn mı olsaydım beklemek gercekten zor oluyor kı belkı yıne sezerywn olcak sunı sancıya ragmen acılma olnayınca alıyorlar yani vardır bır hayır canım endıselenme

Ya bir de hastaneye ne zaman gitmeliyim onu düşünüyorum bugün kasılmalarım var sık sık oluyor ama sancım çok Yok ne yapsam bilemedim

Var bır hayır bazen 38 de 39 da sezerysn mı olsaydım beklemek gercekten zor oluyor kı belkı yıne sezerywn olcak sunı sancıya ragmen acılma olnayınca alıyorlar yani vardır bır hayır canım endıselenme
son anda donen de varmis,hic donmeyen de.sezeryan gibi girip normal olan da varmis,normal olup son anda ters donen serzeryan olan da.velhasil nasip kismet meselesi.ben diyorum duami edeyim bol bol,elimden gelen bir yere kadar.TevekkeltuAlallah..

AYnen canım zaten ilk gebeliğimde hastanede çok yattım bu sebepten şimdi yatıyorum hep

Hay Allahım yaaa hiç belli olmuyo canım baksana.. 36 haftalık doğuruyo 40.hafta bekle de bekle.... Allah her şeyin hayırlısını versin valla. Sen beden acile gittin canım iyisin dimi???
Saol canım yatıyorum evde bende siz olayda toplarında zıplarken :)) aynen ya 39 haftada olan kadının resmen psikolojisi bozulmuş yazık doğuramıyorum diye ağladı Dr ilgilendi bi saat onla

İnşlh hayırlıca sağlıklıca döner canım ben o stresi yaşadım . Sağlıklı olsun tabi ki önce ama insan normal Doğum istiyor kendi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…