- 13 Temmuz 2011
- 61
- 47
- 288
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Poponu kanepeye başın halıda olacak şekilde durabildiği kadar dur. Kalk ayağa alttan fener tut direk. Gece yatarken hep müzik dinletip alttan fener tut müzikte Fener'de altta olacak. Sırt üstü yere yat popona bi iki yastık koy popon yüksekte olacak şekilde bekle . Secde pozisyonunda uzun dur sağına yat 5 dk. Sonra tekrar secde pozisyonunda durup sola yat 5 dk. Bol su içerek yürüyüş yap. Pilates topuna lüzum yok. Maksat bebeğin poposunu yerinden kaldırmak baş zaten ağır olduğu için ağır basıp aşağı dönecek. Huzurunu kaçıracaksın kendini rahatsız hissedip dönsün diye
Hayırlısı olsun canım benim ne zaman doğacağına da nasıl doğacağına da bebek karar veriyo gerçekten. Ne yaparsak yapalım elimizde olmuyo . Bekleyip görmek lazım hareket et bol bol dua et canımbiraz dinleneyim sonra deneyecegim insallah canim sagol.cuma gunu tekrar kontrol var o zamana kadar bakalim bir etkisi olursa Allahin izniyle.
Hay Allahım yaaa hiç belli olmuyo canım baksana.. 36 haftalık doğuruyo 40.hafta bekle de bekle.... Allah her şeyin hayırlısını versin valla. Sen beden acile gittin canım iyisin dimi???Kızlar dün gece acildeydim. Aynı sizin gibi bir 39+ vakası vardı. Ne sancı var ne su gelmiş yazık bekliyor. Dr 41 hafta dolana kadar bekleyeceksin sonra gün aşımı değerlendirilir şuan için suni sancı veremem doğalı bekle dedi. Diyo ki sancım var nst de çıkmıyor . Nasıl iş anlamadım. Biri de 36 haftalık suyu gelmiş anlamamış 8 cm açıklık var birden sancı tütmüş kadın az daha acil muane sırasında doğuracaktı ıkınması gelmiş Doğum haneye zor çıkardılar. Bu nasıl iş anlamadım. İkisinden de çok korktum.
Ayyy şimdi gördüm cevabını canım dikkat et kendine erken senin için dahaAynen canım gelsinler artık zamanları. Malesef dün gece hiç kasılmam olmazdı normalde birden kasılma olmaya başladı bi saat dinlenerek bekledim geçmedi artınca acile gittim. Nst de sancım çıktı düzensizdi çok şükür serum yaptı. Yorulmuşsun sen dinlen bol bol. Kasılma artarsa yine sancılanırsan gel dedi.
Bide papatya çayını duydum ben canım ne kadar işe yarar bilemiyorum tabiEskiden doğumu geciken kadınların doğumunu başlatmak için ahududu yaprağından çay demlenip içilirmiş. Bunu deneyen kimse görmedim ama bu konuda adaçayının da çok çok etkili olduğunu düşünüyorum.
Suni sancıdan korluyordum valla sımdı oda kalmadı haftaya carsamba son ogun 41+0 oluyor zaten en ıyısı zamanında gelmesi bu mınnakların hayırlısıyla ınş canım
Hareketlerı nasıl canım yerı daraldıkca azalıyor sanırım ben bugun cok hhuzursuz oldumAl benden de o kadar canım . Suni sancıdan bile korkmaz oldum
Csnım o haftalarda benımde vardı ilaç verdı 2 hafta kullan dıye ben dogru duzgun içmedim bile canım durum boyle yani kuzum herkeste oluyor merak etme makına hassas bıde cıkıyor hersey endişelenme canım merwk etme ama önlemını al canım ııhmale gelmezAynen canım gelsinler artık zamanları. Malesef dün gece hiç kasılmam olmazdı normalde birden kasılma olmaya başladı bi saat dinlenerek bekledim geçmedi artınca acile gittim. Nst de sancım çıktı düzensizdi çok şükür serum yaptı. Yorulmuşsun sen dinlen bol bol. Kasılma artarsa yine sancılanırsan gel dedi.
Onu degılde canım doktorlarsa cevırebılıyor dıye bılıyorum ben kacıncı haftan canım 36 37 e kadar doner demıştıR Rengarenkkadin canim kontrole gittim bugun.bebegim dogum pozisyonuna yakinken bu sefer tam ters donmusmbas yukarda ayaklar asagida.doktor tarihini bekliycez donmesini dedi haftaya cumaya kadar.sonrasina bakicaz dedi,tekrar cati muayenesine gerej kalmadi.napicam bilmiyorum ayni durumda olan var mi,son anda donen oldugu gibi bu haftadan sonra donmeyen de varmis.dua edicem bol bol,yapacak baska birsey var mi bilmiyorum
Onu degılde canım doktorlarsa cevırebılıyor dıye bılıyorum ben kacıncı haftan canım 36 37 e kadar doner demıştı
Var bır hayır bazen 38 de 39 da sezerysn mı olsaydım beklemek gercekten zor oluyor kı belkı yıne sezerywn olcak sunı sancıya ragmen acılma olnayınca alıyorlar yani vardır bır hayır canım endıselenme38+3teyim canim doktorlar riskli diye cok dokunmuyorlarmis.arkadaslarin yazdigi egzersizleri deneyecegim artik.haftaya cumaya kadar vaktimi bekliycez her sekilde zaten
Canım haftan kac canım kasılma karnında mıYa bir de hastaneye ne zaman gitmeliyim onu düşünüyorum bugün kasılmalarım var sık sık oluyor ama sancım çok Yok ne yapsam bilemedim
son anda donen de varmis,hic donmeyen de.sezeryan gibi girip normal olan da varmis,normal olup son anda ters donen serzeryan olan da.velhasil nasip kismet meselesi.ben diyorum duami edeyim bol bol,elimden gelen bir yere kadar.TevekkeltuAlallah..Var bır hayır bazen 38 de 39 da sezerysn mı olsaydım beklemek gercekten zor oluyor kı belkı yıne sezerywn olcak sunı sancıya ragmen acılma olnayınca alıyorlar yani vardır bır hayır canım endıselenme
AYnen canım zaten ilk gebeliğimde hastanede çok yattım bu sebepten şimdi yatıyorum hepCsnım o haftalarda benımde vardı ilaç verdı 2 hafta kullan dıye ben dogru duzgun içmedim bile canım durum boyle yani kuzum herkeste oluyor merak etme makına hassas bıde cıkıyor hersey endişelenme canım merwk etme ama önlemını al canım ııhmale gelmez
Saol canım yatıyorum evde bende siz olayda toplarında zıplarken :)) aynen ya 39 haftada olan kadının resmen psikolojisi bozulmuş yazık doğuramıyorum diye ağladı Dr ilgilendi bi saat onlaHay Allahım yaaa hiç belli olmuyo canım baksana.. 36 haftalık doğuruyo 40.hafta bekle de bekle.... Allah her şeyin hayırlısını versin valla. Sen beden acile gittin canım iyisin dimi???
İnşlh hayırlıca sağlıklıca döner canım ben o stresi yaşadım . Sağlıklı olsun tabi ki önce ama insan normal Doğum istiyor kendi içinbiraz dinleneyim sonra deneyecegim insallah canim sagol.cuma gunu tekrar kontrol var o zamana kadar bakalim bir etkisi olursa Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?