- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Canım bunu bende aradtırdım hep bianda bacaklardan akar gıbı gıdıyormus tutamazsın dedı butun kıyafet batıyormus ve devamlı gelıyormus sızıntı seklınde de olabılıyormus oda sabırım ultrasonla anlasılır rengınede kıme beyaz dıyor kımı sarı kımı ıhlamur gıbı kımı turuncuya calıyor dıyor kendıne has kokusu varmış bıde bunlar ogrendıklerım canımKızlar bende bişey sorcam. Benim ilk gebeliğimde suyumu 7-8 cm açılmadan sonra ebe patlattı. Böyle kendiliğinden suyu gelenler nasıl oldu bu iş? Birden mi geldi ve hemen sancı mı başladı nasıl oluyor hep bunu merak etmişimdir
Akınca tutamadığımızı biliyorum ebe patlatınca tutamadım aktı gitti sıcacık bişeydi. İdrardan daha sıcak. Ben banyoda gelir anlamam diye korkuyorum yaCanım bunu bende aradtırdım hep bianda bacaklardan akar gıbı gıdıyormus tutamazsın dedı butun kıyafet batıyormus ve devamlı gelıyormus sızıntı seklınde de olabılıyormus oda sabırım ultrasonla anlasılır rengınede kıme beyaz dıyor kımı sarı kımı ıhlamur gıbı kımı turuncuya calıyor dıyor kendıne has kokusu varmış bıde bunlar ogrendıklerım canım
Akınca tutamadığımızı biliyorum ebe patlatınca tutamadım aktı gitti sıcacık bişeydi. İdrardan daha sıcak. Ben banyoda gelir anlamam diye korkuyorum ya
Ay inşlh sıcak bi su ya banyoda gelirde anlamam diye krkuyorum. Korkudan kovaya su koyup tasla yıkancam artık :-(BANYoda bile anlaşılıyormuş canım. İlla anlarsın korkma
Ay inşlh sıcak bi su ya banyoda gelirde anlamam diye krkuyorum. Korkudan kovaya su koyup tasla yıkancam artık :-(
Hadi ya bunu bilmiyordum bak söylediğin iyi oldu canım saolSuyun gelirse duş alma ama tamam mı ? Hani duşumu alım temiz temiz gidin Doğuma deme. Enfeksiyon riski oluyormuş
Ben de dün gece çok kararsız kaldım ara ara çok fazla olmayan sancı girdi çatıma. Gitsem mi gitmesem mi derken yattım uyumuşumHareket edıyor mu az mı hareket edıyor kafayı yıcemdoktora gıtmeyıde ıstemıyorum sureklı ordayım gıbı oluyor
Ne yapcaz canım bız boyleBen de dün gece çok kararsız kaldım ara ara çok fazla olmayan sancı girdi çatıma. Gitsem mi gitmesem mi derken yattım uyumuşumyine bşy yok
Suni sancıdan korluyordum valla sımdı oda kalmadı haftaya carsamba son ogun 41+0 oluyor zaten en ıyısı zamanında gelmesi bu mınnakların hayırlısıyla ınş canımKızlar dün gece acildeydim. Aynı sizin gibi bir 39+ vakası vardı. Ne sancı var ne su gelmiş yazık bekliyor. Dr 41 hafta dolana kadar bekleyeceksin sonra gün aşımı değerlendirilir şuan için suni sancı veremem doğalı bekle dedi. Diyo ki sancım var nst de çıkmıyor . Nasıl iş anlamadım. Biri de 36 haftalık suyu gelmiş anlamamış 8 cm açıklık var birden sancı tütmüş kadın az daha acil muane sırasında doğuracaktı ıkınması gelmiş Doğum haneye zor çıkardılar. Bu nasıl iş anlamadım. İkisinden de çok korktum.
Sen niye acıle gıttın canım hayırfırKızlar dün gece acildeydim. Aynı sizin gibi bir 39+ vakası vardı. Ne sancı var ne su gelmiş yazık bekliyor. Dr 41 hafta dolana kadar bekleyeceksin sonra gün aşımı değerlendirilir şuan için suni sancı veremem doğalı bekle dedi. Diyo ki sancım var nst de çıkmıyor . Nasıl iş anlamadım. Biri de 36 haftalık suyu gelmiş anlamamış 8 cm açıklık var birden sancı tütmüş kadın az daha acil muane sırasında doğuracaktı ıkınması gelmiş Doğum haneye zor çıkardılar. Bu nasıl iş anlamadım. İkisinden de çok korktum.
Aynen canım gelsinler artık zamanları. Malesef dün gece hiç kasılmam olmazdı normalde birden kasılma olmaya başladı bi saat dinlenerek bekledim geçmedi artınca acile gittim. Nst de sancım çıktı düzensizdi çok şükür serum yaptı. Yorulmuşsun sen dinlen bol bol. Kasılma artarsa yine sancılanırsan gel dedi.Sen niye acıle gıttın canım hayırfır
Canım benim bebeğim tersti bi kaç egzersiz uyguladım Doğum pozisyonu aldı Şükür. Doğum haftamdayım deneyebilirsinR Rengarenkkadin canim kontrole gittim bugun.bebegim dogum pozisyonuna yakinken bu sefer tam ters donmusmbas yukarda ayaklar asagida.doktor tarihini bekliycez donmesini dedi haftaya cumaya kadar.sonrasina bakicaz dedi,tekrar cati muayenesine gerej kalmadi.napicam bilmiyorum ayni durumda olan var mi,son anda donen oldugu gibi bu haftadan sonra donmeyen de varmis.dua edicem bol bol,yapacak baska birsey var mi bilmiyorum
R Rengarenkkadin canim kontrole gittim bugun.bebegim dogum pozisyonuna yakinken bu sefer tam ters donmusmbas yukarda ayaklar asagida.doktor tarihini bekliycez donmesini dedi haftaya cumaya kadar.sonrasina bakicaz dedi,tekrar cati muayenesine gerej kalmadi.napicam bilmiyorum ayni durumda olan var mi,son anda donen oldugu gibi bu haftadan sonra donmeyen de varmis.dua edicem bol bol,yapacak baska birsey var mi bilmiyorum
Üzme canm kendini.Bebek ve senin için en Hayrlısı hangisiyse o olur inşallah.Dönmesi için egzersiz var diye okumuştum Bi bak istersen.
Bana da perşembe özelde doktor çatın dar gözüküyor ,sezeryan olabilir demişti.Çok üzüldüm.Bugün de devlete gittim,Doğuma gelince çatıya bakıcaz peşinen Yok dedi.Hayrlısını istiyorum Allah'tan
Poponu kanepeye başın halıda olacak şekilde durabildiği kadar dur. Kalk ayağa alttan fener tut direk. Gece yatarken hep müzik dinletip alttan fener tut müzikte Fener'de altta olacak. Sırt üstü yere yat popona bi iki yastık koy popon yüksekte olacak şekilde bekle . Secde pozisyonunda uzun dur sağına yat 5 dk. Sonra tekrar secde pozisyonunda durup sola yat 5 dk. Bol su içerek yürüyüş yap. Pilates topuna lüzum yok. Maksat bebeğin poposunu yerinden kaldırmak baş zaten ağır olduğu için ağır basıp aşağı dönecek. Huzurunu kaçıracaksın kendini rahatsız hissedip dönsün diyeRizeli-53 S sapkali cok tesekkur ederim canlar,insallah hayirlisiyla dogum yapmak nasip olsun hepimize.bahsettiginiz egzersizleri tarif edebiliyor musunuz belli bir adi var mi acaba,nette bilgi kirliligi var malum her sey de uygulanmiyor.
gecen pzt kafa asagiya yakin ayaklar yukaridaydi,doktor yuruyus pilates topu onerdi duzenli yaptim.bu sefer iyice ters dondu
anam bu bebelerle kafayi yiycez napcagimizi sasirttilar iyice
ayni durumdu canim benimde,bugun de bekliycez normal gununu,en son care sezeryan dedi biraz rahatladim ki bu sefer de ters donmus minnosum.zaten dogum pozisyonu almazsa cati mati hikaye secenek kalmiyor.insikak ve abese suresi var bol bol okunmali normal dogum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?