- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Nasıl ağrıların vardı canım benim de ağrılarım var gitsem mi gitmesem mi kararsızım yaaaa gidip bir şey demelerinden korkuyorumBende 39 haftaliğim ağrım çok var ama nakadar acile gitsem tık yok
Cnm dha dogum olmadi mi? Normal olcak dimi? Peki ilk gebelik mi? Eger dogumun normalse dogumdan snra bana soylesene neler yaptiklarini bebek cikarken cok acidimi fln. Bende nrmal dusunuyorm dogm yaklasnca ama odum kopuyo :) insallah kolay dogm olurBen geç kaldım ya of ne güzel valla bu hafta doğursam bari artık
Al benden de o kadar bacaklarımın arası ağrıyor ya zorlanıyorum bende belim kasıklarım....e nasıl bi sancı ağrı olunca gideceğiz ki anlamadımAlta baskı var oturup kalkamiyorum adet sancısı gbi sancım da ve bel ağrımda çok var
Olmadı daha canım normal olcak evet. Haber veririm muhakkak :)Cnm dha dogum olmadi mi? Normal olcak dimi? Peki ilk gebelik mi? Eger dogumun normalse dogumdan snra bana soylesene neler yaptiklarini bebek cikarken cok acidimi fln. Bende nrmal dusunuyorm dogm yaklasnca ama odum kopuyo :) insallah kolay dogm olur
İlk gebelik canım evet ama galiba beklemekten sıkıldığım için pek korku kalmadı bende, gelsin artık istiyorumCnm dha dogum olmadi mi? Normal olcak dimi? Peki ilk gebelik mi? Eger dogumun normalse dogumdan snra bana soylesene neler yaptiklarini bebek cikarken cok acidimi fln. Bende nrmal dusunuyorm dogm yaklasnca ama odum kopuyo :) insallah kolay dogm olur
Çok mu zor oldu canım suni sancıyla? Bana da eğer doğurmamış olursam 29unda verilcekIlk kızımda suni sancıyla doğum yaptım bundada suni sancıya gerek kalacak diye çok korkuyorum(
Ay kiyamam insallah kolaycacik olurİlk gebelik canım evet ama galiba beklemekten sıkıldığım için pek korku kalmadı bende, gelsin artık istiyorum
Su geldiği zaman derhal doktora gitmek gerekir...diger üyeye sormussun bende yanitliyim:) benim evde geldi tamda bir yazi okuyordum su geldigi nasil anlasilir falan diye ve yazida farkina varilmicaginin mümkün olmucagi yaziyodu. okudum telefonu kenara biraktim amaan nasilsa anlarim dedim ve gercekten bi pıt eder gibi oldu ve sicak bi su afedersin birazda altina kaciriyormus gibi ama kovadan bosalircasina saliverdi kendini:) hemen kalktim ve daha hizli gelmeye basladi. O an sakin olmak önemli, ben 1 seferde tüm hepsi bosalip gitti sandim dusa girdim birde hastaneye gitmeden, baya yapis yapis oluyo o su. Megersem daha devami varmis hastaneye gidene kadar aktida akti cok utanmistim:) Sanirim benim suyumda fazlaydi karnim marnim birden iniverdi. Ama dicegim o ki gercekten farketmemek mümkün degil suyun gelmesini.
Bırak hazır olduğunda gelsin, biliyorum sabretmek zor :)Oooh ne güzel örneksin canımm darısı başımaaayarın kontrolüm var ah keşke dese ki açılman var falan falan
İlahi:))Benim şuanki psikolojim tam da öyle
Hemde çok zor ama artık biliyorum ki en geç 29 unda kavuşuyoruz :)Bırak hazır olduğunda gelsin, biliyorum sabretmek zor :)
Hemde çok zor ama artık biliyorum ki en geç 29 unda kavuşuyoruz :)
Hayırlısı olsun canım haber ver bize deoyle yada boyle insanin onunde bir tarih olmasi iyi canim belirsizlikten.bende yarin kontrole gidiyorum bakalim doktor dogum yontemi hakkinda ne diyecek,en son baya moralim bozulmustu belki bekleyelim normal olsun der kismetimizde ne var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?