Bende neden hiç doğum belirtisi yok :(

Ben geç kaldım ya of ne güzel valla bu hafta doğursam bari artık
Cnm dha dogum olmadi mi? Normal olcak dimi? Peki ilk gebelik mi? Eger dogumun normalse dogumdan snra bana soylesene neler yaptiklarini bebek cikarken cok acidimi fln. Bende nrmal dusunuyorm dogm yaklasnca ama odum kopuyo :) insallah kolay dogm olur

Cnm dha dogum olmadi mi? Normal olcak dimi? Peki ilk gebelik mi? Eger dogumun normalse dogumdan snra bana soylesene neler yaptiklarini bebek cikarken cok acidimi fln. Bende nrmal dusunuyorm dogm yaklasnca ama odum kopuyo :) insallah kolay dogm olur
İlk gebelik canım evet ama galiba beklemekten sıkıldığım için pek korku kalmadı bende, gelsin artık istiyorum

Su geldiği zaman derhal doktora gitmek gerekir...

Herkesin hamileligi farkli oluyo hatta her hamilelikte farkli oluyo ilk gebeligimde 38+5gunluk dogum yaptim ikinci gebeligimde 36+3 gunluk dogum yaptim ve su gectigimiz cuma gunu dogum yaptim

Hemde çok zor ama artık biliyorum ki en geç 29 unda kavuşuyoruz :)

oyle yada boyle insanin onunde bir tarih olmasi iyi canim belirsizlikten.bende yarin kontrole gidiyorum bakalim doktor dogum yontemi hakkinda ne diyecek,en son baya moralim bozulmustu belki bekleyelim normal olsun der kismetimizde ne var bakalim

Kızlar bende bişey sorcam. Benim ilk gebeliğimde suyumu 7-8 cm açılmadan sonra ebe patlattı. Böyle kendiliğinden suyu gelenler nasıl oldu bu iş? Birden mi geldi ve hemen sancı mı başladı nasıl oluyor hep bunu merak etmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…