Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benim kayseri ankara arası fazla uzak sayılmaz kaç saatlik mesafe olduğunu bilmiyorum ama bende gurbet geliniyim ege denizinin dibinden bingöle 1,600 km uzağa ... gerçi baba evinde çıkıp ele karışınca 1 saatlik mesafe bile gurbet gelir insana
güzel temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar. a.s. ne de olsa imtihan dünyası değil mi ? kimi zaman ölümle kimi zaman mutlulukla kimi zamanda hastalıkla imtihan edileceğiz.. Allah her konu da sabır versin...
bitter canım kesinlikle katılıyorum baba evinden çıktıktan sonra bir adım sonrası bile gurbet... gurbette olacağımı düşünmek beni üzsede sevdiğimden destek alıp onun yanımda olacağımı bilmek beni güçlendiriyor. gel gör ki yine hiç kimse aile yerini tutmuyor sanırım senağlama yina Allah hayırlısını versin... vazgeçilmezim anlaşılan kk nın yarısı temmuz gelini oluyor ne güzel canım ya hihoyyyt
canım benim..Allahım dermansız dert vermesin cümlemize ..geçmiş olsun canım..sana mutluluklar dilerim..inşallah her şey gönlünce olur ...sevgilerimle canım...