okurken dedimki tamam sonucu bunlar çıkıyor sanırım ama bi baktım çıkmayı bırak arkadaşlıktan öteye gidememiş ilişkiniz. yani hoşlandığınız çocuğun düşüncelerinden çok emin bir şekilde yazmışsınız..
sizdeki bu saplantı tamamen arkadaşlarınızın etkisinde kalmanızdan kaynaklıyor bana göre.. birebir duymamışsınız ,görmemişsiniz. belkide abartarak konuşan arkadaşlarınız.
eğer sizinle yakın irtibata geçmek isteseydi sizi eklerdi zaten faceden. arkadaşlığınızın okulda kalmasını tercih etmiş demekki..
kendinizi üzmemek adına bu plotonik sevdadan diyeceğim ama sizde sanırım bir yaşanmışlık olmadığı için bu kadar takıksınız..
ne demişler, kaçan kovalanır.[/QUO
ortak arkadaşımızın bulunduğu bir ortamda beni çok beğendiğini söylemiş tabi benim onunla tanıştığımı bilmeden:) zaten anlamamak imkansız biraz çocuk ruhlu biri bana dokunmaya falan çalışmalar sürekli yakınımda nereye gidersem gideyim, duyacağım şekilde güzel sözler söylüyordu. Anlamamak imkansızdı. Biraz çocukça biliyorum ama öyleydi.Yani somut bir durum da var açık her şey. Arkadaşım sadece benim hareketime karşı destek oldular fazla yaptıkları bir şey yok ben konuşmadıkça konu hiç açılmadı.İlişki yaşamaktan korkuyormuş. Sanırım onunki sadece beğeni daha ilerisini düşünmüyor cesaret edemiyor.Ama işte kabul etmedi ya daha çok düşünür oldum.İlgilendiğiniz için de çok teşekkür ederim ayrıca :)
ortak arkadaşımızın bulunduğu bir ortamda beni çok beğendiğini söylemiş tabi benim onunla tanıştığımı bilmeden:) zaten anlamamak imkansız biraz çocuk ruhlu biri bana dokunmaya falan çalışmalar sürekli yakınımda nereye gidersem gideyim, duyacağım şekilde güzel sözler söylüyordu. Anlamamak imkansızdı. Biraz çocukça biliyorum ama öyleydi.Yani somut bir durum da var açık her şey. Arkadaşım sadece benim hareketime karşı destek oldular fazla yaptıkları bir şey yok ben konuşmadıkça konu hiç açılmadı.İlişki yaşamaktan korkuyormuş. Sanırım onunki sadece beğeni daha ilerisini düşünmüyor cesaret edemiyor.Ama işte kabul etmedi ya daha çok düşünür oldum.İlgilendiğiniz için de çok teşekkür ederim ayrıca :)
Aslında başta da yazmıştım ama tekrar yazayım.İlk ilgi duyan o oldu.Gördüğüm ilk gün derste gereksiz yere konuşuyordu hocayla saçma sapan. Hatta dönüp baktım arkaya kim bu diye.Başta itici gelmişti.Ama dışarıda okulun içinde çevremde her yerde yanımdaydı.Yönü hep bana dönük gülümsüyor hayran hayran bakıyor.Böyle bir durum insanın hoşuna gitmez mi.Sonra bana da çok sempatik gelmeye başladı hareketleri hoşuma gidiyordu.Yani o biraz çevrede gördüğümüz insanlardan farklı.Sadece bakmıyor.Çoğu insan bunu yapmaz ama bana dokunmaya çalışıyor.Arkadaşlarımla konuşmalarımızı duymaya çalışıyor yanımızdan geçiyor habire.Sadece tahmin olsa emin olun kalkışmazdım buna.Son durumu öğrenince parçaları birleştirdik.Fazlaca beğeni onunki sadece ilişki yaşamaya hazır değilmiş bunu da net duymuşlar.Eklediğimin sebebini anladı çünkü ben de onu takip etmeye başlamıştım son zamanlarda.Bana söyleyen arkadaş da o da 1. öğretim.Yani pek sık karşılaşamıyoruz.Arkadaş bunu bana anca sınav haftasında söyledi.Durum böylesiz onunla ilgili birşeyler hissettiğiniz için ,çocuğun her hareketini kendi üzerinize alınmışsınız..
sosyal çevresi olan biri hadi sevgililik boyutu geçtim normal arkadaş olmak koşuluyla bile size faceye ekleyebilirdi..
size umut vermemek için baştan kendisini belli etmiş kısaca..
erkekler çok samimi arkadaşlarına anlatırlar sadece.. öyle herkes bilmez çünkü anlatmazlar.. erkeklerin ağzı sıkıdır,,ketumdurlar.
kızlar ise hemen söyler.. siz mesela 1.öğretimden olan gördüğünüz yaz okulundaki kız arkadaşınızla hemen paylaşmışsınız..
bende size diyorumki okadar sosyal çevresi olan birisi sizden hoşlanmayıpta sırf arkadaş olalım diye faceden sizin eklemenizi kabul ederdi..
ama size ümit vermek istememiş ki sizin arkadaşlık isteğinizi kabul etmemiş veya o anda bir ilişkisi vardı veya arkadaşlığınızın sadece okuldan ileri gitmesini istemedi..
çünkü siz bir adım gidipte onu faceden eklemişsiniz yani..daha ne yapacaktınız ki?
siz geçene kadar kafası sizinle aynı anda gidip geliyor vs diyorsunuz ya sırf şuan kendinizi aklama yoluna gidiyorsunuz. ben platonik değilim karşılıklı diyorsunuz.. size karşı birşey hisseden sizi daha iyi tanımak için facedende konuşmazmıydı?
neyse 1 yılınız daha var değilmi okulun bitmesine.. bu yıl umayımda ben yanılayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?