Arkadaşlar iyi akşamlar.Ben sanki biraz fazla abartıyorum gibi ama sizin de düşüncelerinizi almak istedim.Üniversite 3. sınıfta okuyorum.Geçen yıl yaz okulunda aynı sınıfta olduğumuz biri vardı.Başta hiç dikkatimi çekmemişti ama onun ilgisi benim üzerimdeydi.Düşündüklerini ve hislerini gizleyemeyen biri tabi bunu sonra anladım ve her halinden belliydi hep etrafımdaydı.Kulağıma da geldi zaten.Sonra o da benim dikkatimi çekmeye başardı büyük sempati duyuyorum ve hoşlanıyorum.Etrafımdaydı ama cesaret edip bir türlü konuşamadı benimle normalde çevresi fazlasıyla geniş çok sosyal birisi okulun büyük kısmıyla tanışıyor.Neyse okul bitti ben onu facebook'tan eklemeye karar verdim arkadaşlarım da beni destekledi.Nihayetinde ekledim fakat kabul etmedi.Etseydi ben yazacaktım.Sonra okulda 1 yıl boyunca karşı çok karşılaştık tavırları hala aynıydı ama gelip konuşmadı.Ben de gözümde büyüttükçe büyüttüm saplantı haline geldi.Sonra facebook'ta fazla aktif değildim zaten birkaç ay kullandıktan sonra kapattım.Ama kabul etmemesinin nedenini bir türlü anlayamıyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar.Arkadaşlarım yan masada otururken duymuşlar arkadaşlarına iyi ki sevgilim yok olsa elim ayağıma dolaşır ne yapacağımı bilemem ben diye konuşmuş.Duyunca oldukça şaşırdım tabi o denli dışa dönük birinin bunları söylemesine.Sonuçta aşk mı bu bilmiyorum ama çok hoşlanıyorum heyecanım hala aynı seviyede.Sosyal ağlardaki hesaplarını hala sürekli takip ediyorum. Başka şehirde yaşıyor okul bittikten sonra gidecek olması bile beni yeterince üzüyor.Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama aklımın bir köşesinde hep.Onu faceboktan eklediğim için de çok mahçup oluyorum ama pişman değilim.Ama bende saplantı haline gelmiş durumda artık çok üzülüyorum onda beni etkileyen ne var ama düşünmekten kendimi alamıyorum.Yani 1 yıl sonunda anladım bunu gelip geçici bir heves değil uzaktan uzağa da olsa iyice bağlandım.Az çok kişiliğini de biliyorum ortak arkadaşlar vasıtasıyla.Sizce fazla mı abartıyorum? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Çok uzun oldu biliyorum ama okuduğunuz için çok teşekkür ederim.