Şaşırt onu bence, arama,sorma! "kaçan kovalanır" ama kovalayan sen olma! Onu hala ne kadar çok sevdiğini, unutamadığını,vazgeçemediğini sürekli arayıp sorarak, ya da mesaj çekerek anlatman onda senin zanettiğin etkiyi yaratmayacaktır.. Ne demesini bekliyorsun? "aaa bu kız beni hala çok seviyor, du bi koşu ben de onu seveyim" mi diyecek?..:) Ne demişler "yeter ki onusrsuz olmasın aşk" .. İlk başlarda zor gelir sana, özlersin,arayıp sorduğunda onu, onun sevineceğini zannedersin "seni özlemiş olabileceği düşüncesi vardır bilinç altında" ama asla özlemezler aslında!
Terk etmiş haa! bırak gitsin! hiç şımartma onu! Kendinle mücadele et, bir gün gelir bin pişman olursun onun gönlüğünü büyüttüğüne.. Değmez,hiç bir erkek için hayatını ertelemeye valla billa değmez, tecrüne konuşuyor burada..:) Ömrümün 10 küsür yılını bekleyerek geçirdim, yaş oldu 32, kendimden başka kızgınlık duyduğum da bir Allah kulu yok! Erkek milletinin kafası farklı çalışıyor, bizim gibi iki canım,bi cicimle yetinmiyorlar...
Bizim narin ruhumuzu tarumar ediyor bu ayular..

Forum kurallarını tam bilmiyorum yeniyim aranızda, ayu demek yasaksa söyleyi verin bana hemi?..:)