bende terkedildim :(

bernacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
101
0
46
İzmir
kızlar sevgılım benım konusmayı msjlasmayı falan sevmeyen bırı yanı ılgsız bırı.bgn ona msj attım neete grınce benı cagr senınle konusmak ıstedgm var dıye...sonra face bı grdım o acık neden benı cagrmadn dıye sordum ya ..soruma cvp vermedı ne konuscaktık dedi bende cok sınır oldum baya üsteledım kavga cıktı...ıstemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedim oda pekı yazdı neye pekı dedın dedım oda btsın bence dedı nıye dedım cok dırdırcısın dedi..benı faceden sıldı msj atyrum cvp yok arıyorum acmıyo..onuda sevıyorum ne yapmam lazım onu kazanmak için

Üzülme canım hayırlısı buymuş demekki
Madem istemiyo seni sende arama sorma
Alışmak zor ama kendne en büyük iyiliği yapmış olursun aramayarak!

bu kadar kolay bitirdiğine göre sevmiyor demektir.
sizde üstüne düşmeyin, sizi sevmeyen bi adamla napıcaksınız ?

erkek mılletı geneli ilgısız degılmi zaten..kafam karışık onuda sevıyorum ama boyle yapmasıda çok uzdu beni

Bu kadar kolay btiyorsa üzgünüm canım yeterince sevmiyordur.
ıkinci alternatif seni bıraz süründürmek istiyordur.eeeee erkeklerde sürekli sıklmaya gelmez.
aramazsa arama.derim ben.

kızlar sevgılım benım konusmayı msjlasmayı falan sevmeyen bırı yanı ılgsız bırı.bgn ona msj attım neete grınce benı cagr senınle konusmak ıstedgm var dıye...sonra face bı grdım o acık neden benı cagrmadn dıye sordum ya ..soruma cvp vermedı ne konuscaktık dedi bende cok sınır oldum baya üsteledım kavga cıktı...ıstemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedim oda pekı yazdı neye pekı dedın dedım oda btsın bence dedı nıye dedım cok dırdırcısın dedi..benı faceden sıldı msj atyrum cvp yok arıyorum acmıyo..onuda sevıyorum ne yapmam lazım onu kazanmak için[/QUOTE

canım ya aynı benimkide böyleydi aynı tavırlar ben katlanamadım valla 1 hafta önce terk ettim onun ağzıma gelen herşeyide saydım ona boşver umursamayanı umursama onların değer bilmesi gerek bilmiyolarsa defolsunlar çünkü mutlaka bizi hak eden biri vardır diye düşünüyorum ne gerek varki böyleleriyle zaman kaybetmeye gereksiz

onu okadr sevdım deger verdım kendımı dusunmedım onu dusundum.meger o beni hiç sevmemiş içim acıyo gece hiç uyuyamadm numarasını sıldım ama ezberımde bgn msj attım bı kez daha dusundunmu dıye benımle bu ilşkıye devam etmek ıstıyomusun dedım hayır dedi :'( o kadar kotuyumkii

Bir daha seni istemeyen, seni sevmeyen adama mesaj atma.
Kendine değer ver biraz, karşısında güçlü ol. Çok ezik hareketler bunlar.
Zaten sevmiyor seni, değerini de heba etme onun gözünde.
En azından arkandan aa bak ben terk ettim ama bu hala bana mesaj atıyor, benden vazgeçemiyor gibi cümleler kuramasın aklında. Kendi haline bırak.

seni sevmeyen umursamayan bi adam için gururunu ayaklar altına alman doğru değil deymez çünkü bence bırak böyle kalsın ne ara ne sor sabırlı olmalısın

ondan sonra zaten hıc msj atmadım atmamayada calışacagım..ama kendımı zor tutuyorum sureklı aklıma gelıyo

biraz bekle o adım atsın atmazsa demekki bitmiştir zamana bırak üzmede kendini Bir insana kendinden fazla değer vermiyeceksin ya onu kaybedersin yada kendini mahfedersin bu doğru işte

resmen seninle ilişkisini bitirmek için tınlamıyor ayaklarına girip, sözlerini ciddiye almayıp kendi havasında olmuş ve en ufak bir durumda dırdırcı sevgili ilan edilmiş ayrılma sebebi olmuş bu dırdırcılığın. bence araman anlamsız. bir insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bitsin, ayrılalım sözlerini bir çırpıda dile getiremez. tabi gerçekten seviyorsa ve bitmesini istemiyorsa. tamam belki bunalmış olabilir bunun içinde tavırlar yapılır, hatta günlerce konuşulmaz ama ayrılalım demesi biraz düşündürücü bence.

Şaşırt onu bence, arama,sorma! "kaçan kovalanır" ama kovalayan sen olma! Onu hala ne kadar çok sevdiğini, unutamadığını,vazgeçemediğini sürekli arayıp sorarak, ya da mesaj çekerek anlatman onda senin zanettiğin etkiyi yaratmayacaktır.. Ne demesini bekliyorsun? "aaa bu kız beni hala çok seviyor, du bi koşu ben de onu seveyim" mi diyecek?..:) Ne demişler "yeter ki onusrsuz olmasın aşk" .. İlk başlarda zor gelir sana, özlersin,arayıp sorduğunda onu, onun sevineceğini zannedersin "seni özlemiş olabileceği düşüncesi vardır bilinç altında" ama asla özlemezler aslında!

Terk etmiş haa! bırak gitsin! hiç şımartma onu! Kendinle mücadele et, bir gün gelir bin pişman olursun onun gönlüğünü büyüttüğüne.. Değmez,hiç bir erkek için hayatını ertelemeye valla billa değmez, tecrüne konuşuyor burada..:) Ömrümün 10 küsür yılını bekleyerek geçirdim, yaş oldu 32, kendimden başka kızgınlık duyduğum da bir Allah kulu yok! Erkek milletinin kafası farklı çalışıyor, bizim gibi iki canım,bi cicimle yetinmiyorlar...

Bizim narin ruhumuzu tarumar ediyor bu ayular..:D Forum kurallarını tam bilmiyorum yeniyim aranızda, ayu demek yasaksa söyleyi verin bana hemi?..:)

kızlar sevgılım benım konusmayı msjlasmayı falan sevmeyen bırı yanı ılgsız bırı.bgn ona msj attım neete grınce benı cagr senınle konusmak ıstedgm var dıye...sonra face bı grdım o acık neden benı cagrmadn dıye sordum ya ..soruma cvp vermedı ne konuscaktık dedi bende cok sınır oldum baya üsteledım kavga cıktı...ıstemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedim oda pekı yazdı neye pekı dedın dedım oda btsın bence dedı nıye dedım cok dırdırcısın dedi..benı faceden sıldı msj atyrum cvp yok arıyorum acmıyo..onuda sevıyorum ne yapmam lazım onu kazanmak için

Seni Resmen Başından Savmış..
Dolaylı Yollarla Görüşmek İstemediğini Belirtmiş..
KAzanmak İstemen Beni Çok Şaşırttı..
Azcık Ağır Ol..
Değerin Bilinsin..

böyle adamı hala seviyosun adamın suratına tükürmediği kalmış
dırdırcı demiş terslemiş ayrılmış hala peşinden koş senin daha başına gelecek var demek

Back
X