bende tüp bebek için tedaviye başladım,tüp bebek anneleri bakabilirmi

nezaman transfer oldun ?ben transferden 2 gun önce röfle yaptırdım,özellikle 2 gun bıraktım arada ,bencede boyatmasan daha iyi.test gününnezaman ?

canım bana 22 mayısta transfer oldu,hala beklemede ve kendimde belirti aramaktayım:1:ama yok yok yok.hatta bugün hemşire beni aradı nasıl olduğumu,belirti felan varmı diye sormak için,ama maalesef hiçbir belirtim yok.şimdilik saçlarımı boyamaktan vazgeçtim bu yazılanlardan sonra,sizi dinliycem arkadaşlar.

Balımnur Merhaba ,
sende transfer sonrası belirti oldu mu ?
benim karnım acaip şiş ama clinolil jel ve estrofemden oluyor sanırım şişlik..sende de varmıydı?
benim ilk denemem basarısız oldu ,2.si dondurlmuş ,senin dondurulmuşmuydu ?
devap verirseniz cok sevinirim.

bence karın şişmesi yumurtaların toplanmasından sonra oluyor,ben toplama işleminden sonra patlamak üzereydim.

kızlar ben çalışıyorum ve özellikle 3 gündür çok ama çok aşırı sinirliyim,birde yoğun çalışıyorum,zaten belirtim falanda yok,sizce bebişlerim bana bu durumda tutunmuşlarmıdır,hiç umudum yok,birileri lütfen bana birşey yazsın.:5:

kızlar biraz dışarıda dolaştım geldim,eve gelince wc de jelle birlikte kahve kanamam geldi,moralim sıfır.

Merhaba arkdaslar gorumcem tup bebekle 23 . Haftasinda size danismak istedigim bisey var topik acik durumdami ?

Back
X