• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**bende tüp bebek yolculuğuna çıktım**

ewa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
267
1
118
İstanbul
2 bucuk yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimizolmadı yapılan tetkiklerde tüplerimden birisinin tıkalı olduğu tespit edildi ve beklemeler sonucunda tüp bebek kararı alındı ve benim edet olmam beklendi ve ben dün adet oldum ve buğün ilk iğnmi kendim yaptım Rabbim inş. meleğimi bana vericek sizlerden tek isteğim bana destek olmanız ve bu tüpbebek yolculuğunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizleri seviyorum

hayırlı olsun ewa umarım sen de meleğine kavuşursun

hepimizin yüzü gülsün inşallah

2 bucuk yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimizolmadı yapılan tetkiklerde tüplerimden birisinin tıkalı olduğu tespit edildi ve beklemeler sonucunda tüp bebek kararı alındı ve benim edet olmam beklendi ve ben dün adet oldum ve buğün ilk iğnmi kendim yaptım Rabbim inş. meleğimi bana vericek sizlerden tek isteğim bana destek olmanız ve bu tüpbebek yolculuğunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizleri seviyorum

hayırlısı olsun canım, erken farkedilmesi çok iyi olmuş zaman kaybetmemişsin inşallah ilk denemede tutar hayırlısıyla bol şansa.s.

hayırlı olsun ewa, umarım herşey yolunda gider kavuşursun bebişine.....

hayirli ugurlu olsun canim yakin zamanda bebegine kavusman dilegiyle.....

a.s.Hayırlı olsun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi bayramlar. kocaman öpüyorum.:1hug::teselli:

hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebıslerınede kavusursun

canlarım benim çok sevindirdiniz beni bende iğnelerimi oluyorum garip bir duygu inş. güzel biter bu yolculuk sizi seviyorum a.s.

canım hayırlı olsun.. sana tedavinde bol şanslar..inşallah yeni yılın ilk günlerinde annelik müjdesini verirsin bizlere... kendine iyi bak ve olumlu düşün hep.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım hayırlı olsun.. sana tedavinde bol şanslar..inşallah yeni yılın ilk günlerinde annelik müjdesini verirsin bizlere... kendine iyi bak ve olumlu düşün hep.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bitanem Allah razı olsun dileklerin için tşk ederim sevgiyle kal a.s.

ewacığım inşallah dileğin kabul olur ve rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder herşey gönlünce olsun bu arada iyi bayramlar dilerim dualarım seninle olacak canım sevgiler

hayırlı olsun canım.a.s.
inşallah herşey istediğin gönlüne göre olsun.
ben de tüp bebek tedavisindeyim.bugün 6cı iğnemi atıldım.
allah yardımcımız olsun.
inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.bebişleirmize kavuşmak dileğiyle.
allaha emanet ol canım.:1hug:

hayırlı olsun canım bende şu anda tedavitye başladım doğum kontrol ilacı alıyorum rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin bebişleri:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım bol şanslar..mevlam gönlündeki bebeği en yakın zamanda kucağına versin inşallah......lütfen hep pozitif ol bu tedavide çok önemliiiiiiii......dualrımız seninle:1hug:

ewacığım inşallah dileğin kabul olur ve rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder herşey gönlünce olsun bu arada iyi bayramlar dilerim dualarım seninle olacak canım sevgiler

barçman ablam sağol sanada iyi bayramlar görüşemiyoruz eskisi gibi seni seviyorum güzel yüreğine sağlıkŞeniz

hayırlı olsun canım bol şanslar..mevlam gönlündeki bebeği en yakın zamanda kucağına versin inşallah......lütfen hep pozitif ol bu tedavide çok önemliiiiiiii......dualrımız seninle:1hug:

hayırlı olsun canım bende şu anda tedavitye başladım doğum kontrol ilacı alıyorum rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin bebişleri:emir_bebek::emir_bebek:

canım inşallah çıktığında yoldan kucağında bebişinle dönersin umarım bebişine biran önce kavuşursun....

sağolun canlarım iyiki varsınız inş. bebeğimi kucağıma almak nasip olur teyzelerii sevgiyle kalın Şeniz

Back
X