hadi hayırlısı olsun canım ınsallah kavusursun bebegine
tşk ederim inş. canım inş. a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olsun canım ınsallah kavusursun bebegine
merhaba büyük güne az kalmış inşallah bebişine kavuşursun ya da bebişlerine süprizzzzz
hayırlı olsun canım allahım seni ve bu yoldaki herkezi bebişlerine kavuşturur inşallah :1hug:
ewacım hadı gozun aydın allahım inş hepımız hamıs kalırız inş
Ewam geldinmi canım :1hug:
Nasılsın şimdi büyük güne az kaldı merak ettim seni:asigim:
Hayırlı haberlerini bekliyorum bitanem:asigim:
ewa naptın kıs sonucunu hemen yaz pazaeresı ha
EWA cım inşaallah bebişlerin sana sıkı sıkıya tutunmuşlardır allah seninde bizlerinde yardımcısı olsun![]()
Ewa seninle tanışmadık galiba hiç.Bende sana bol şanslar dilemek istiyorum canım.Pozitif haberini heyecanla bekleyeceğim bende..Bol şanslarr..
Ewacım canım ben salı günü sanıyodum büyük gün pazartesiymiş....
Bütün dualarım seninle canım inşallah müjdeli bir haber verirsin bize...
Yarın benim içinde büyük gün aslında bende test yaptırıcam...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım ....
canlarım Allah razı olsun destekleriniz için birazdan gidicem kan vermeye test için inş. güzel bir haber le tekrar görüşürüz sizler için de çok dua ediyorum inanın yağmurcum senin ne çıktı bitanem sonuç merak ettim sölersen çok mutlu olurum sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun Allah yardımcımız olsun inş.Şeniz
canlarım Allah razı olsun destekleriniz için birazdan gidicem kan vermeye test için inş. güzel bir haber le tekrar görüşürüz sizler için de çok dua ediyorum inanın yağmurcum senin ne çıktı bitanem sonuç merak ettim sölersen çok mutlu olurum sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun Allah yardımcımız olsun inş.Şeniz