• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**bende tüp bebek yolculuğuna çıktım**

merhaba büyük güne az kalmış inşallah bebişine kavuşursun ya da bebişlerine süprizzzzz

hayırlı olsun canım allahım seni ve bu yoldaki herkezi bebişlerine kavuşturur inşallah :1hug:

ewacım hadı gozun aydın allahım inş hepımız hamıs kalırız inş

canlarım benim ilginize takibinize benimle beraber heyecanlanmanız beni çok mutlu ediyor sizleri seviyorum Şeniz

Ewam geldinmi canım :1hug:
Nasılsın şimdi büyük güne az kaldı merak ettim seni:asigim:
Hayırlı haberlerini bekliyorum bitanem:asigim
:

bitanemmmmm evet geldim çok sık giremiyorum artık büyük güne az kaldı şafak 2 pazartesi belli olacak gebelik oluşup oluşmadığı canım benim seni bi ayrı seviyorum biliyosun yerin apayrı bende ruh ikizim ruhum benim inş. güzel haberle tekrar görüşmek dileğiyle :asigim:Şenizuzat kızz yanağınıııŞeniz:asigim:

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum Şeniz
Bende seni çok seviyorum :asigim:

EWA cım inşaallah bebişlerin sana sıkı sıkıya tutunmuşlardır allah seninde bizlerinde yardımcısı olsun :nazar:

Ewa seninle tanışmadık galiba hiç.Bende sana bol şanslar dilemek istiyorum canım.Pozitif haberini heyecanla bekleyeceğim bende..Bol şanslarr..

Ewacım canım ben salı günü sanıyodum büyük gün pazartesiymiş....

Bütün dualarım seninle canım inşallah müjdeli bir haber verirsin bize...

Yarın benim içinde büyük gün aslında bende test yaptırıcam...

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım ....

ewa naptın kıs sonucunu hemen yaz pazaeresı ha

EWA cım inşaallah bebişlerin sana sıkı sıkıya tutunmuşlardır allah seninde bizlerinde yardımcısı olsun :nazar:

Ewa seninle tanışmadık galiba hiç.Bende sana bol şanslar dilemek istiyorum canım.Pozitif haberini heyecanla bekleyeceğim bende..Bol şanslarr..

Ewacım canım ben salı günü sanıyodum büyük gün pazartesiymiş....

Bütün dualarım seninle canım inşallah müjdeli bir haber verirsin bize...

Yarın benim içinde büyük gün aslında bende test yaptırıcam...

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım ....

canlarım Allah razı olsun destekleriniz için birazdan gidicem kan vermeye test için inş. güzel bir haber le tekrar görüşürüz sizler için de çok dua ediyorum inanın yağmurcum senin ne çıktı bitanem sonuç merak ettim sölersen çok mutlu olurum sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun Allah yardımcımız olsun inş.Şeniz

canlarım Allah razı olsun destekleriniz için birazdan gidicem kan vermeye test için inş. güzel bir haber le tekrar görüşürüz sizler için de çok dua ediyorum inanın yağmurcum senin ne çıktı bitanem sonuç merak ettim sölersen çok mutlu olurum sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun Allah yardımcımız olsun inş.Şeniz

Hakkında hayırlısı olur inşallah Ewa, dualarımız seninle.

İnşallah minik bir kalp atıyordur içinde

ewa inşallah güzel haberlerle dönersin hastaneden

ewaacım hala sonucu ogrenmedınmı kıs yoksa ogrendınde kutlamamı yapıyon inş olumlu haberle gelırsın cnm

Ewa niye habersiz bıraktın bizi :mymeka:

kızlar çok kötüyüm ben dün kanamam başladı çok yoğun şekilde hemde buğünde test için kan verdim sonucu bekliyorum heyecanla acaba böyle kanaması olan oldumu aranızda düşürmemişimdir değilmi bebişlerimi nolur iyi bişiler yazın yalvarıyorum senağlamasenağlama

Evam ne oldu sana :teselli:
Ne düşürmesi be aklına kötü şeyler getirme :mymeka
:

bitanem bilmiyorum karma karışık duygularım inan ne düşünücemi bilemedim gitti dua edin nolur kaybedersem onları yıkılırım biliyorum senağlama

bekliyorum sonucu canım korkuyorum heyecanlıyım bilmiyorum senağlama

Back
X