Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ara ya şeftali ya da fındık olsun bence
benim bu ara kilo vermem durdu ama ayca kaya diyetiyle cok guzel kilo veriyordum.eylulun ilk haftasi ona geri basliycam :)
Kizlar ben 1 eylulden itibaren ayca kaya diyeti yapicam.kim benimle ayni diyete var?
basla canim bisey kaybetmezsin bencehadi ya bende mi başlasam acaba :)
canım madem sen denedin kilo verdin ben de yaparım seninle hem bunda saat olayı yok saatlere uyamıyorum çünkü
başlayalım amaaaaaaaa biz eylül 11-12 gibi izne çıkıcaz eylül 27-28 gibi dönücez ama ben 1 eylül de yine başlarım seninle memlekette devam edemem ,sonra gelince kaldığım yerden devam ederim olur mu ,hadi bakalım başlıyoruz ok ?
basla canim bisey kaybetmezsin bence
tamam canim bana uyar anlastik o halde bu pazar basliyoruz :))
listeye goz attinmi?2 tane donusumlu olan var ayda 8 kilo verdiren birde haftata 3.5 kilo diyeti var ama onun menusu daha zengin verilmiyor o kadar :))
basla canim bisey kaybetmezsin bence![]()
var canim var hemde cesit cesit :))yalnız müsli almam lazım marketlerde vardır herhalde ,daha önce hiç dikkat etmemiştim ...:44:
Başlıyım başlıyım :)
iyi hadi bakalim 3 kisi olarak basladik :))
ya şey sorcam 1 ayda 8 kilo kesin gidiyo yani değil mi? yani kesin olarak gidiyo? heyecanıma ver yainanması biraz güç geliyo da şuan o yüzden soruyorum :)
canim bende hic o kadar gitmedi.kilosu fazla olanlarda gider o kadar bizde 4-5 yada en fazla 6 gider...
canim bende hic o kadar gitmedi.kilosu fazla olanlarda gider o kadar bizde 4-5 yada en fazla 6 gider...