- Konu Sahibi Rumeysagul
ben diyetime aynen devam ediyorum günde 2 öğün yiyorum her zamanki gibi...çok şükür hiç aç kalmıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo maşallah güzel gidiyorsun ALLAH sabrını daim kılsın...inşallah arzu ettiğin kiloya ulaşırsın![]()
inş canım verelim gitsin bu kilolar ya
arkadaşım nasılsın ? ben biraz rahatsızım ama diyetime dikkat ediyorum elimden geldiği kadarıyla sadece spor yapamıyorum...belimde problem var(inşallah düzelir dua ile...
geçmiş olsun...
sağol arkadaşım sen nasılsın ? maşallah sen güzel devam ediyorsun 70 olmuş bile çok sevindim banada nasib olur inşallah![]()
bende iyiyim canım.yavaş yavaşda olsa gidiyo hain kilocuklarAllahın izniyle ve verdiği iradeyle olur inşallah canım.
maşallah ben ise bu sabah kahvaltıda biraz patates kızartması yedim![]()
arada olsun canım o kadar,nefsine hediye olsun![]()
nasılsın canım![]()
nasılsın canım![]()
çok şükür iyiyim bu kilolar gitmeyecek mi yaa?
iyiyim canım bende banada kış geldi bi ağırlık geldi kilolar gitmeyecek gibi bütün motivasyonum gitti ya
al bendende o kadar hayırlısı olsun sağlık olsun ne yapalım inşallah havalar ısınınca aynı tempoda devam ederiz...yürüyüş yapmayınca ödem topladı vücüdum...hayırlısımotivasyonum düştü ama abartmıyorum yediklerime yine dikkat ediyorum
![]()