Bende yakaldim sevgili kocami!

vallah kizlar ozetle dun eve gittim,piskinlik hat safada.Keske olay cikartip o bilgisayari kafasina gecirseydim dedim.Kendine yemek hazirliyor,tum dolabi yedi!Bende kendime hazirladim.Ayri ayri yedik,tv seyrettik ve uyuduk.Aynen sonuna kadar inkara gidicek.Ama bende bu durumdan faydalanmazsam bana da xxx demesinler.El mi yaman bey mi yaman!

Bu tip siteler olduğu sürece,
bu tür huzursuzluklar hep yaşanacaktır...
hiç merak edip girmedim bile,hiç de girmeyi,üye olmayı düşünmüyorum..
sadece erkekler olarak da ayırmak istemiyorum doğrusu,
nice bayanlar var,aynı erkekler gibi bu tip siteleri kullanan..
onun için Allah akıl versin ,kendi mutluluğunu,huzrunu düşünenler
zaten uzak durmalı bu tip sitelerden...

ilkokul arkadaşımı bulsam ne olacak bulmasam ne olacak. Çokmu lazım dimi? zaten face gibi yerlere üye olunduğunda çoğunlukla ilk aranılanın ilk aşk olduğunu biliyorum. ne gerek varki. Interneti yanlış kullanım olduğu sürece böyle sanal adamlar daha çok artacaktır. 2 tane uzuv görücem bunları arkadaşlarımla paylaşıp egomu tatmin edicem diye , varolan mutluluğunu riske atmaya değermi?

Sosyal paylaşım sitesini arkadaş bulma sitesine çevirenlerin sorunu o.
Amacına göre kullanmazsan, eğlenceli vakit geçirmek için değilde kötü emellerle kullanırsan oda kişinin başına olmadık işler açarmı, açar...
İnsanın içinde varsa facebook internet filan hepsi bahane..
Yapacak insan yapar bi şekilde..
İnternet üzerinden aldatan milyonlarca insan var, bu internetin zararlı bişey olduğu anlamınamı geliyor.
Bizde şuanda interneti kullanıyoruz, biz neden yapmıyoruz?
İnsanın içinde olmasın, Allah'ım şaşırtmasın.

Ben bu tip konularda sitelere kabahat bulmuyorum.. O siteye ben de senelerdir üyeyimdir. Şimdiye kadar hiç başka amaçlarla kullanmadım. Eski eşimi ben üye yapmıştım eski arkadaşlarını bulsun sosyalleşşin diye.. O da hiçbir çirkinliğe bulaşmadı.. Şu andaki erkek arkadaşımında var ki tahmin etmiyorum başka amaçlarla kullansın.. Yani sorun internette, chat programlarında, sosyal paylaşımsitelerinde değil. Bunu kullanan insanların acizliğinde, zayıflığında ve karaktersizliğinde..

Benimki de tavla oynuyor facebook ta sinir oluyorum. :Geçen gün kızdım. Nedense bütün rakiplerin bayan dedim. Küstü bana iki gün konuşmadı. Ona güvenmiyormuşum:( Ne kadar güvenecem be. Babamın oğlu olsa güvenmem erkek milletine:51::22:

evlilik öncesi yaşanan bazı durumları fazla kafanıza takmayın bence. önemli olan şu anda size sadık olması. benim eşim annesinin zoruyla kız istemeye bile gitmişti hemde kaç defa hep başkalarından duyardım üzülürdüm bir kaç gün sonra eee yüzükleri ne zaman takıyorsunuz diye sorardım şaşırırdı nerden duydun derdi ve anlatırdı yoksa hayatta anlatmaz. kızlar telefon ederlerdi buluşmak için mail atarlardı. maillerine cevabı ben yazardım çoğunu eşim görmeden silerdim bile. neticede şu an benimle. geçmişi geçmişte bırakmaz gerekir bazen.

ne demeye yeni evli bir adam ve baska kadınlara hala ihtiyaç duyarlar anlamam bende..inşallah dediği gibidir gerçi bunlar ucuz numaralar ama inşallah budefaki numara deilde gerçektir...yani başka kişi için yazması...

Son düzenleme:
Eşlerini yakalayan hanımlar bence ilk önce eşlerine şunu söylemleri lazım :52:
Başkası msnime veya face ye girmiş gibi bir cümle kurma çnkü eğer böyle veya buna benzer bir cevap verirsen kesinlikle inanmıcam demesi lazım :74:

Cogu arkadasiminda yorumu evliyken yapmadiysa sorun yok seklinde oldu.Ancak sorun benim daha farkli.Bizim Ilk kavgamiz ve suregelen tum kavgalarimiz kiskanclik yuzunden oldu.Ben bir sekilde hissettim ve ona sordum,oda bana oyle yeminlerle etti ki,ve beni surekli tehdit etti ya bana inanirsin guvenirsin yada bu is olmaz diyee bende ona kosulsuz inandim ve kendimi hastalikli gordum.Ama simdi farkina variyorum ki aslinda ben hakliymisim ve benimle resmen dalga gecmis.
Dun eve geldigimde ev piril piril temizlenmisti.Yuzune bile bakmadim ve bakmayacagim.Benim hirsim beni o donemlerde bos bosuna yaralamis ve uzmus.Evinin onune gittigimi bilirim aglaya aglaya ,af dilemek icin.Onun da neden geri adim atmadigini cok iyi biliyorum cunku tum defterler acilacak.
Bilmiyorum kizlar ama cok tepem attik!

Son düzenleme:
ne demeye yeni evli bir adam ve baska kadınlara hala ihtiyaç duyarlar anlamam bende..inşallah dediği gibidir gerçi bunlar ucuz numaralar ama inşallah budefaki numara deilde gerçektir...yani başka kişi için yazması...

Yok canim gercek olma ihtimali yok.Cunku yazdigi kizlara baktim.zaten tek bir yazi var,ben xxx ile baslayan ve kucuk daglari ben yaratmadim ama buyuk daglari ben yaraticam diye biten:47:ve bu neredeyse 30 cumlelik yaziyi sectigi kizlara gondermis.Kizlarda gayet hos kizlar,universiteli vb..Bu akillinin kiz ariyorum dedigi beyle yolda karsilasmazlar.Sonra zaten benim tarihlerle aram cok iyidir,o donemde o yurtdisindaydi.XX icin yazmisimdir derken beyefendi yurtdisinda calisiyordu.Aman anladim ki bir kadin hissediyorsa vardir.Kadinlarin ic gudusu gercekten cok isabetli

Yahu adamın açıklamasına bile gerek kalmadan affetmişsin şimdi uğraş dur barışsın seninle diye :37:

alttan alma arkadaşım,sürünerek itiraf edip özür dilesin önce bi..
yok ööleeeee:47:

msjlar geçmiş bi yıla ait yani yeni yapılan bişey yok ortada garip:44:
vallah oyle gozukuyor arkadasim.Yani ben 2007 tarihini gordum sonradan ne halt yedi ispatim yok elimde.Zaten isin garibi o sene facebookun varligini bile hatirlamiyorum ben.Benim ruhum duymuyor buyuk bir ihtimalle.Dur bakalim yalanin mumu yassiya kadar demisler.

Yahu adamın açıklamasına bile gerek kalmadan affetmişsin şimdi uğraş dur barışsın seninle diye :37:
yani ben ona soyle dedim =birkere fb girdigim icin ozur dilerim.Ancak neden inkar ediyorsun ozur dile afedicem cunku evlenmeden once olmus sozum ona biiz cok asikken ama evliyken olsaydi pc yi coktan avukatima vermistim.gibiii aman artik bilmiyorum.O an sadece onu konusturmak istedim.Simdide oyle.Yani kizicaksiniz bana galiba ama suan tek amacim kendimi aklamak.Yani ruh saglimin bozuk olmadigini ispat etmek.

cok uzayacak bu is arkadasim zaman gectikce daha cok doluyorum cunku.

ama şu olayda bi netlik kazandıramazsan duruma,daha sora başka şeyler de binebilir üzerine..
hatasını kabul etmeli..
özür dilemeli..
tekrarı olmayacak demeli..

2007 yılında olan bir olay 2010 a kadar uzar mı?

benim eşiminde benden önce sevdiği kızlar varmış.

konuşurken facesinde kızın ismi elif kurtlar vadisinin elif müziğini hergün paylaşırdı.

çok kavgalarımız olmuştur.

hatta bi tanesiyle olan fotolarını gözlerimin öünüde yaktı nişanlıyken.

tel. rehberinde kız isimleri,msn de kız adresleri,facesinde kızlar...!

erkekler böyle şeylere önem vermezler.biz kadınlar birisiyle konuşmaya başladık mı bütün geçmişimizi temizleriz.

eşimin arkadaşlık sitelerinde üyeliği varmış.

zannedersem 1 ay öncesinde mail gelmiş eşime baktım güncelleme istekleri.

açtım ki eşim...ama oralarda son giriş tarihi de yazıyor ki biz tanışmadan öncesinin tarihi.

eşim geldi konuyu izah ettim.o da geçmişe ait olduğunu söyledi ki zaten hiçbir konusu bulunmuyor.

arkadaşları da benim tanıdığım erkek arkdaşları.

beraberce üyeliğini iptal ettik.

anlatmak istediğim bu tür konuları büyütme.
ki 3 yıl önceki olay.
eşinle konuşmuyorsun üzülmüyor musun.tabii ki üzülüyorsun.
bak canım sen soğuk davrandıkça eşin senden uzaklaşır.
geçmişi boşverin geleceğe bakın.
geçmişi sürekli düşünürsek hem biz hem de evliliğimiz yıpranır.

Back
X