• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıc ıyı degılım yardım edın arkadaslar

o yanimda yoktuu sinirlendigimi gorseler daha cok tepeme binerler sinirlenir kocamla dovusursemolur kocam yoktu yanimda birde cocuk gibi surekli emir yagdirdi sirf hasta diye yaptim ama cok koydu icime

bence tepene binmezlerdi canim... senin orda diyecegin tek sey " sen kim oluyorsunda benimle bu sekilde konusabiliyorsun, haddini bil, yerini bil " okadar sonra ceker kapiyi cikardim! birde merak ettim kocan orda olsaydi senden yanami olurdu onlardan yanami? yani merak ettigim kocan herzaman senin yanindami, sana destek oluyormu? kac yillik evlisin canim?

sorun sadece hala ve kızıysa gitmeyin onlara eşinede söyle onlar art niyetli insanlar ben gitmek istemiyorum de huylarını bildiğin halde hadi gidek deyip durma sende

ya simdi bir cumle bitmeden digerine basliyorsun.. anlamak zor.. kusura bakma ama ismin "zeki" degilse nickini degistir.. hic bir yorumun ve derdini anlatis seklin kaale alinacak gibi degil.. benimde turkcem bozuk fakat en azindan okuyacak insanlarin anlamasi acisindan dikkat ediyorum..

sorun sadece hala ve kızıysa gitmeyin onlara eşinede söyle onlar art niyetli insanlar ben gitmek istemiyorum de huylarını bildiğin halde hadi gidek deyip durma sende
valla haklisin canim ne biliyim cahillik ettim mubarekgun dedim ama olmuyormus her sekilde art niyetleri ortaya cikiyormus sirf kaynanamin cenesi sussun diye gittim artik onuda duymama karari aldim cok haklisin ben hataliyim ne biliyim yaa ders oldu bana kesinlikle gitmyecgim bundan sonra

bence tepene binmezlerdi canim... senin orda diyecegin tek sey " sen kim oluyorsunda benimle bu sekilde konusabiliyorsun, haddini bil, yerini bil " okadar sonra ceker kapiyi cikardim! birde merak ettim kocan orda olsaydi senden yanami olurdu onlardan yanami? yani merak ettigim kocan herzaman senin yanindami, sana destek oluyormu? kac yillik evlisin canim?
ayda yilda bir gidipte onuda yapsaydim var yaa ellerine en buyuk kozu verirdim turkiyeye naklen yayin yaparlardi!!!!!esim benim yanimda canim herseyin farkinda bazi seylerden sonra farketti en buyuk sansim benim yanimda olmasi depresyon tedavim yeni bitti bu tur seyler biraz sarsiyor beni buda benim salakligim galibaaa

madem eşinizde sadece bayramda gidiyormuş bırakın gitsin tek başına 1-2 saatliğine
kaynanız laf söyledğinde de duymayın bırakın ne derse desin siz kendinizi biliyorsunuz eşiniz biliyor aileniz biliyor gerisi boş sizi sizden başkası düşünmez kedinize dikkat edin..
Allah yardımcınız olsun.. a.s.

çok agzi bozuk bir aileymis
simdi hasta ziyaretine gidip de bu laflari isitmek tabi ki sinir bozucudur
ama bence fazla kafaniza takmayin. ayrica lafin altinda da kalkmayin. o çirkin kelimeyi kullandiginda da "agzini topla, kelimelerine dikkat et, ayrica esimin haberi var, sana laf dusmez" dediginiz anda bi daha cesaret edemez.
kaynananiz da laf edince duymamazliktan gelin
esinize de anlatin, buraya onu gurbete getiren halasina hizmetçi olarak degil, ona es olarak geldiniz.

çok agzi bozuk bir aileymis
simdi hasta ziyaretine gidip de bu laflari isitmek tabi ki sinir bozucudur
ama bence fazla kafaniza takmayin. ayrica lafin altinda da kalkmayin. o çirkin kelimeyi kullandiginda da "agzini topla, kelimelerine dikkat et, ayrica esimin haberi var, sana laf dusmez" dediginiz anda bi daha cesaret edemez.
kaynananiz da laf edince duymamazliktan gelin
esinize de anlatin, buraya onu gurbete getiren halasina hizmetçi olarak degil, ona es olarak geldiniz.
Allah raz olsun arkadaslar evet bunlari diyebilmek gerekiyormus ama ben sinirlenipte laf söylecegim zaman kalbim carpiyor elim ayagim titriyor normalmi even inanin bunu yapacagim kesinlikle....

..$€L!n..;14599334 .!.:
madem eşinizde sadece bayramda gidiyormuş bırakın gitsin tek başına 1-2 saatliğine
kaynanız laf söyledğinde de duymayın bırakın ne derse desin siz kendinizi biliyorsunuz eşiniz biliyor aileniz biliyor gerisi boş sizi sizden başkası düşünmez kedinize dikkat edin..
Allah yardımcınız olsun.. a.s.
cok teskkur ederim sanada selincigim böyle anlayisli insanlar kalmismi yaa:ecrin_bebek:haklisiniz evet böyle yapacagim ben disari yönelik bir insan dgilim yani arkadaslar icime atarim esimde anlamaz deyip hasta olurum sizce nasil basarabilirim insanlari terslemek bence iyi birysey hakettiklerinde yapmak lazim

ben sadece küfür olayını anladım.. halasının kızı resmen size küfür etmiş.. eğer orda ağzını kapattıramıyorsanız bir daha kesinlikle ne hastalık da ne bayramda görüşmeyin.. kalitesiz insanlarla bir arada bulunmadığınızı anlasınlar...

boşver bayramdada eşin gitsin gidipte canın sıkılıp dönmektense gitsin gelsin belki onlarda saksıyı çalıştırırda anlarlar hatalarını.seven yaramıyo insanlara bak biraz kaç düşme peşlerine,önemseme seni nasıl el üstünde tutarlar...

boşver bayramdada eşin gitsin gidipte canın sıkılıp dönmektense gitsin gelsin belki onlarda saksıyı çalıştırırda anlarlar hatalarını.seven yaramıyo insanlara bak biraz kaç düşme peşlerine,önemseme seni nasıl el üstünde tutarlar...
haklisin valla böyle bundan sonra evet

senin derdini en iyi ben anlarim. ayni dert bendede oldu ben geldigimde ayni seyleri eltilerim yapti. aynen benim esimde onlarin agzina bakardi yillar gecti ben onlara degil artik onlar ban muhtac kaldi. kendini böyle ufak tefek sorunlarla yipratma. git dil ögren sosyal cevre edin. kendi basina alis verisini yap carsiya git kendine güvenin gelsin. bu arada memleket yozgat mi? almanyanin neresinde kaliyorsun canim? evet yanlizlik cok kötü bende cok acilar cektim belki bir bebis olursa yanlizligin gecer onunla avunur böyle insanlarida kafana takmazsin. bebegim olduktan sonra ben cok mutlu oldum cünkü artik yanimda biri vardi o benim hem arkadasim hem bebegimdi. baska türlü buraya alisman cok zor arkadasim.

arkadasim yok sivasliyim ben hmm haklisin cocugum var hamdolsun iki oglum var sendemi almanyadasin ben avusturyadayim evet kursa baslayacagim arkadasim cocuklar ufakti gidemedim buyuduler ins.gecen sene gittim biraz cözdum ikinci kez gidecem kismetse bu arada bunlar olurken dpresyondan da kurtuldum hamdolsun

Ah be güzelim sen niye face e üye olduğunu söylüyorsun. Tamam şimdiye kadar ellerinden geleni yapmışlar artık gözünü açtın. Git kursuna, evinle çocuklarınla ilgilen, eşin bayramdan bayrama mı gidiyor, sende çocuklarınla bir git, halasına, hala kızına. Artık gidince misafir gibi davran, hiçbişeye elini sürme, sana mutlaka laf söyleyecekler, seni tahrik edip cevap verdirmey çalışacklar. Amaç kavga çıkartıp çirkef gelin dedirtmek. Laf soktuklarında, sinirin bozduklarında boşboş yüzlerine bak başını çevir. Bu tür insanlara yapılacak en güzel şey onlar yokmuş gibi davranmaktır, tamam sabretmek çok zor ama sabret demiyorum sana. Sadece görme onları, onların olduğu yere boşluk koy....

yok arkadaslar icimden atamiyorum galiba depresyona giriyorum yapamiyorum bunlari ben iyi davraniyorsam onlarda davranmali biktim artik buralardada yasamak istemiyorum kimsem yok dedim gittim böyle olduu bosaniyimda kurtuluyummu amaaaan batti balik yan gider surekli agliyorum kac gundur herkes sanki benim ölmemi istiyor rahat etsinler anasida everir halasigilde muratlarini alirlar istee hic iyi degilim ben buyuk depresyonlar gecirmistim birseyim kalmamisti Allah bildigi gibi yapsin böyle pislikleri

arkadasim yok sivasliyim ben hmm haklisin cocugum var hamdolsun iki oglum var sendemi almanyadasin ben avusturyadayim evet kursa baslayacagim arkadasim cocuklar ufakti gidemedim buyuduler ins.gecen sene gittim biraz cözdum ikinci kez gidecem kismetse bu arada bunlar olurken dpresyondan da kurtuldum hamdolsun

evet canim almanyadayim. sana bir sey söyleyeyim mi? öyle otu bilmem neyi kafana takarsan depresyon ne yapsin eli mahkum mecbur geliyor, sen davetiye cikarirsan böyle depresyona? bak iki evladin var bir iki de arkadas edin ve kimseyi takma kafana. gitmek istemiyorsan gitmezsin kimse seni zorlayamaz. kocanin minnet borcu varsa o gitsin görsün ama sen mecbur degilsin. millet kaynanasina ziyarete gitmiyor pehhh:hulya:

anladığım kadarıyla eşinizi yabancı devlete götürenler hep başına kalkmışlar sizinle eşinizin arasını bozmaya çalışıyolar ve sizi hizmetçi yerinemi koyuyolar.kusura bakmasınlarda benim huzurumu bozan insanların yanına zaten ben gitmem.bin defa arkanızdan konuşsunlar neden gelmiyosun gitmiyosun diye boş konuşan çok zaten dünyada onlar konuşur konuşur durur

Back
X