Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla haklisin canim ne biliyim cahillik ettim mubarekgun dedim ama olmuyormus her sekilde art niyetleri ortaya cikiyormus sirf kaynanamin cenesi sussun diye gittim artik onuda duymama karari aldim cok haklisin ben hataliyim ne biliyim yaa ders oldu bana kesinlikle gitmyecgim bundan sonrasorun sadece hala ve kızıysa gitmeyin onlara eşinede söyle onlar art niyetli insanlar ben gitmek istemiyorum de huylarını bildiğin halde hadi gidek deyip durma sende
ayda yilda bir gidipte onuda yapsaydim var yaa ellerine en buyuk kozu verirdim turkiyeye naklen yayin yaparlardi!!!!!esim benim yanimda canim herseyin farkinda bazi seylerden sonra farketti en buyuk sansim benim yanimda olmasi depresyon tedavim yeni bitti bu tur seyler biraz sarsiyor beni buda benim salakligim galibaaabence tepene binmezlerdi canim... senin orda diyecegin tek sey " sen kim oluyorsunda benimle bu sekilde konusabiliyorsun, haddini bil, yerini bil " okadar sonra ceker kapiyi cikardim! birde merak ettim kocan orda olsaydi senden yanami olurdu onlardan yanami? yani merak ettigim kocan herzaman senin yanindami, sana destek oluyormu? kac yillik evlisin canim?
bayramda esim gidiyor ben gitmiyorum ama onu tek gondermek iyimi sizceesorun sadece hala ve kızıysa gitmeyin onlara eşinede söyle onlar art niyetli insanlar ben gitmek istemiyorum de huylarını bildiğin halde hadi gidek deyip durma sende
Allah raz olsun arkadaslar evet bunlari diyebilmek gerekiyormus ama ben sinirlenipte laf söylecegim zaman kalbim carpiyor elim ayagim titriyor normalmi even inanin bunu yapacagim kesinlikle....çok agzi bozuk bir aileymis
simdi hasta ziyaretine gidip de bu laflari isitmek tabi ki sinir bozucudur
ama bence fazla kafaniza takmayin. ayrica lafin altinda da kalkmayin. o çirkin kelimeyi kullandiginda da "agzini topla, kelimelerine dikkat et, ayrica esimin haberi var, sana laf dusmez" dediginiz anda bi daha cesaret edemez.
kaynananiz da laf edince duymamazliktan gelin
esinize de anlatin, buraya onu gurbete getiren halasina hizmetçi olarak degil, ona es olarak geldiniz.
cok teskkur ederim sanada selincigim böyle anlayisli insanlar kalmismi yaa:ecrin_bebek:haklisiniz evet böyle yapacagim ben disari yönelik bir insan dgilim yani arkadaslar icime atarim esimde anlamaz deyip hasta olurum sizce nasil basarabilirim insanlari terslemek bence iyi birysey hakettiklerinde yapmak lazim..$€L!n..;14599334 .!.:madem eşinizde sadece bayramda gidiyormuş bırakın gitsin tek başına 1-2 saatliğine
kaynanız laf söyledğinde de duymayın bırakın ne derse desin siz kendinizi biliyorsunuz eşiniz biliyor aileniz biliyor gerisi boş sizi sizden başkası düşünmez kedinize dikkat edin..
Allah yardımcınız olsun.. a.s.
haklisin valla böyle bundan sonra evetboşver bayramdada eşin gitsin gidipte canın sıkılıp dönmektense gitsin gelsin belki onlarda saksıyı çalıştırırda anlarlar hatalarını.seven yaramıyo insanlara bak biraz kaç düşme peşlerine,önemseme seni nasıl el üstünde tutarlar...
arkadasim yok sivasliyim ben hmm haklisin cocugum var hamdolsun iki oglum var sendemi almanyadasin ben avusturyadayim evet kursa baslayacagim arkadasim cocuklar ufakti gidemedim buyuduler ins.gecen sene gittim biraz cözdum ikinci kez gidecem kismetse bu arada bunlar olurken dpresyondan da kurtuldum hamdolsun