• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıc ıyı degılım yardım edın arkadaslar

evet canim almanyadayim. sana bir sey söyleyeyim mi? öyle otu bilmem neyi kafana takarsan depresyon ne yapsin eli mahkum mecbur geliyor, sen davetiye cikarirsan böyle depresyona? bak iki evladin var bir iki de arkadas edin ve kimseyi takma kafana. gitmek istemiyorsan gitmezsin kimse seni zorlayamaz. kocanin minnet borcu varsa o gitsin görsün ama sen mecbur degilsin. millet kaynanasina ziyarete gitmiyor pehhh:hulya:
valla haklisin canim yaa:hulya:benimkide salaklik iste burakerime almanyaya ne zaman geldin alistinmi canim ya sende zorlandinmi?

anladığım kadarıyla eşinizi yabancı devlete götürenler hep başına kalkmışlar sizinle eşinizin arasını bozmaya çalışıyolar ve sizi hizmetçi yerinemi koyuyolar.kusura bakmasınlarda benim huzurumu bozan insanların yanına zaten ben gitmem.bin defa arkanızdan konuşsunlar neden gelmiyosun gitmiyosun diye boş konuşan çok zaten dünyada onlar konuşur konuşur durur
:lepi:
BIZIM TURK KADINLARI COK AKILLI masaallah sizlerle gurur duyuyorum akidisler sagolun benim icin kafa yorup yorum yazdiniz Allah hpinizdende razi olsun iyiki sizler varsiniz sizleri cok seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla haklisin canim yaa:hulya:benimkide salaklik iste burakerime almanyaya ne zaman geldin alistinmi canim ya sende zorlandinmi?

14 yil olacak ben geleli. 16 yasinda geldim buralara. cok cektim cok hastalik gecirdim cok hastanelerde yattim bir corbaya hasret kaldim. pisip getirecek kimsem yoktu. buraya tüm yasadiklarimi yazyam sayfalar yetmez. ruhsal dengem bozuldu ailemin yanina götürmüsler onlar bile tanimamisim o kadar kötü günler gecirdim. sükür gecti ama benden alip götürdükleri cok fazla. alismak zorundaydim cünkü cocugum dünyaya gelmisti artik onun icin yasamam lazimdi. ilk önce bana zarar veren insanlari cikardim hayatimdan sonra yavas yavas esimi ele aldim. adam isten eve evden kahveye gibi bir hayat tarzi sürüyordu.zor oldu biraktirmak ama en aza indirdik sükür. mücadele etmeden bir sonuca varilmiyor. ama disarida ki insanlar icinde depresyona giremem valla sana da tavsiyem ört kapini canin irterse git canin istemezse gitme o insanlara. zaten aile hasreti memleket hasreti yetiyor insana bir de olmayacak islere kafa yoramam. bazen alip basimi gidesim geliyor ama alismisim buralara tr ye gittimmi kendimi yabanci gibi hissediyorum. yari ömrüm burada gecti olsun o kadarcikopuyorumnanaktan

Halasinin kizi "facebook'a girme seytana uyarsin, kocanda agzina s..." mi dedi sana??
Bak canim, sana nasil davranilmasini istedigini sen belirlersin.
Resmen senin namusuna laf atmis bu hala kizi. Baska birsey olsa neyse diyecemde, söz konusu namusunsa susma, ettigi lafa pisman et. Bu konuda cirkeflik bile yapilir valla, ne demek sen kim oluyorsunda benim hakkimda böyle birsey söyleyebiliyorsun..!!!
Esine söyledin mi sen bunu?

Back
X