- 7 Haziran 2017
- 2.919
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi FairyTale89
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret sidddet gorup neden bide uzerinize kredi cektiniz.Herkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz
4 senelik bir tanışmanın ardından çoook severek bir evlilik yapmıştım evlendikten sonra bütün büyü bozuldu tabi aynı çatı altında 2 yabancı olduk her geçen gün 4 senedir görmediğim duymadığım şeyler yaşamaya başladım evlendiğim insanı tanıyamaz olmuştum
Hakaretler küfürler daha kötüsü her gün şiddet görmeye başladım, hamile kaldım ve o “cani” yüzünden şiddet gördüğüm için bebeğimi kaybettimÇok borcu vardı evimi arabamı satıp onun için kredi çektim borçlarını sıfırladım maddi olarak ondan üstündüm ama hiç lafını etmezdim ve sonrasında aldatıldım !
Bütün bunlara rağmen evet ENAYİLİK biliyorum evliliği kurtarmak için çabalarken yeni tayin olmuştum evlendiğimiz şehire ve beni hiç bilmediğim kimseyi tanımadığım bir şehirde bir başına bırakıp terketti beni aldatmış olduğu sevgilisine koştu evden hiçbir şeyini almadan sadece çekip gitti ! Neyse.
Boşandım kurtuldum şükür ama şimdi bu yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın tabiki illa ki yaşayan vardır belki.
Ben yaşadıklarım yüzünden
maddi / manevi kayıp yaşadım onun yüzünden üzerimde yüklü miktarda borcu hala ödemeye çalışıyorum. Yaşadığım korkunç günler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum aylardır çünkü buraya yazamayacağım iğrenç şeyler de yaşadım.işimden istifa ettim.ailemin yanına döndüm kısaca bu adam hayatımı eline aldı tersine çevirdi alt üst etti ve yok oldu ...
1 sene olacak kendimi hala toparlayamadım ben her gün yaşadığım kabus günlerin acısını çekerken bu şahıs 1 senedir gününü gün ediyor duydugum gördüğüm kadarı ile resmen dünyanın en mutlu çiftleri sürekli gezme tozmalar resimler videolar ...
( ortak kişilerin söyleyip gösterdiği bunlar çünkü hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sırf karşıma çıkmasınlar diye )
Şimdi sizlere sorum şu bana bunca şeyi yaşatan insan nasıl olurda tökezlemez hiç nasıl bu kadar mutlu mesut hiç bir şey olmamış gibi yaşayabilir ? İlahi adalete sonsuz inanıyorum sabır ile bekliyorum ama gerçekten BENİM GİBİ BU DENLİ HAKSIZLIĞA MAĞDUR KALIP HAYATI ELİNDEN ÇALINAN BİRİLERİ VARSA BENDE YAŞADIM EVET SABRETTİM BEKLEDİM ONUN DÜŞTÜĞÜNÜ DE GÖRDÜM DİYENLER VAR MI ?
Çünkü sanki ömrümün sonuna kadar ben acı çekicem, o da dünyanın en mutlu insanı olarak hayatına devam edicek gibi .
Gerçekten bi nebze öfkem dinsin istiyorum , içim soğusun istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Bu arada o şahış ile hukuki bi süreç içindeyim halaaa ama hiç bir sonuç alamadım henüz yavaş işliyor maalesef adli şeyler böyle.![]()
Valla kusura bakmayın da siz kendinize yapmışsınız. Bu kadar da olur mu diye sormadınız mı? Adam sizi terketmese aldatılıp şiddet gördüğünüz maddi manevi sömürüldüğünüz evliliğe devam edecektiniz. İlahi adalet beklemeyin önünüze bakın zaten adam kendinden kurtarmış sizi.Herkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz
4 senelik bir tanışmanın ardından çoook severek bir evlilik yapmıştım evlendikten sonra bütün büyü bozuldu tabi aynı çatı altında 2 yabancı olduk her geçen gün 4 senedir görmediğim duymadığım şeyler yaşamaya başladım evlendiğim insanı tanıyamaz olmuştum
Hakaretler küfürler daha kötüsü her gün şiddet görmeye başladım, hamile kaldım ve o “cani” yüzünden şiddet gördüğüm için bebeğimi kaybettimÇok borcu vardı evimi arabamı satıp onun için kredi çektim borçlarını sıfırladım maddi olarak ondan üstündüm ama hiç lafını etmezdim ve sonrasında aldatıldım !
Bütün bunlara rağmen evet ENAYİLİK biliyorum evliliği kurtarmak için çabalarken yeni tayin olmuştum evlendiğimiz şehire ve beni hiç bilmediğim kimseyi tanımadığım bir şehirde bir başına bırakıp terketti beni aldatmış olduğu sevgilisine koştu evden hiçbir şeyini almadan sadece çekip gitti ! Neyse.
Boşandım kurtuldum şükür ama şimdi bu yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın tabiki illa ki yaşayan vardır belki.
maddi / manevi kayıp yaşadım onun yüzünden üzerimde yüklü miktarda borcu hala ödemeye çalışıyorum. Yaşadığım korkunç günler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum aylardır çünkü buraya yazamayacağım iğrenç şeyler de yaşadım.işimden istifa ettim.ailemin yanına döndüm kısaca bu adam hayatımı eline aldı tersine çevirdi alt üst etti ve yok oldu ...
1 sene olacak kendimi hala toparlayamadım ben her gün yaşadığım kabus günlerin acısını çekerken bu şahıs 1 senedir gününü gün ediyor duydugum gördüğüm kadarı ile resmen dünyanın en mutlu çiftleri sürekli gezme tozmalar resimler videolar ...
( ortak kişilerin söyleyip gösterdiği bunlar çünkü hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sırf karşıma çıkmasınlar diye )
Şimdi sizlere sorum şu bana bunca şeyi yaşatan insan nasıl olurda tökezlemez hiç nasıl bu kadar mutlu mesut hiç bir şey olmamış gibi yaşayabilir ? İlahi adalete sonsuz inanıyorum sabır ile bekliyorum ama gerçekten BENİM GİBİ BU DENLİ HAKSIZLIĞA MAĞDUR KALIP HAYATI ELİNDEN ÇALINAN BİRİLERİ VARSA BENDE YAŞADIM EVET SABRETTİM BEKLEDİM ONUN DÜŞTÜĞÜNÜ DE GÖRDÜM DİYENLER VAR MI ?
Çünkü sanki ömrümün sonuna kadar ben acı çekicem, o da dünyanın en mutlu insanı olarak hayatına devam edicek gibi .
Gerçekten bi nebze öfkem dinsin istiyorum , içim soğusun istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Bu arada o şahış ile hukuki bi süreç içindeyim halaaa ama hiç bir sonuç alamadım henüz yavaş işliyor maalesef adli şeyler böyle.![]()
araba ev satmak kredi çekmek karşılığı aldatılmak değmeyecek adamlar için yapılan fedakarlıklar kazık yemek olarak dönüyor ,hamileyken şiddet bu yüzden bebeği kaybetmek acı şeyler gerçekten yaşadıklarınız acı ben de benzer olmasa da yakın olaylar yaşadım ,ilahi adalet işliyor er geç çıkıyor o ayrı buna takılıp kalmayın olan olmuş büyük bir enkaz yaşamışsınız artık bundan sonrasına odaklanın demek oluyorki 4 sene tanısakta severek evlensekte kötü şeyler yaşanabiliyor kim isterki bunları yaşamak hiç kimse Allah’a havale edin ve önünüzdeki hayata bakın yaşadıklarınız dan tecrübe edinipHerkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz
Ancak bu kadar güzel bir cevap olabilirdi...Buyrun
Şiddet görmemiş kadınlar, şiddet görmüş kadınlarla dayanışmalı elbette. Onları çekip çıkarmaya da çalışmalı. Ama asla aşağılamamalı. Aşağılamak ters tepiyor. Ve bu da başka bir şiddet zaten. Hemcinsimize bunu yapmaya hakkımız yok.Bence şiddet görmemiş kadınların yorumlarını yabana atmayın.
Bazen siddet gormus kadinlar da dogru karar veremeyebiliyor..
Siddeti kaniksiyor, yada kendini sucluyor, yada cesaretini toplayamiyor. Bu durumda disaridan bir goz iyidir.
size cok katiliyorum
Hayatinizda Kimseye hic bir sey kanitlamak yada yaptiklarinizi aciklamak zorunda değilsiniz.
Ve bir katildigim nokta da hayatta kalma iç güdüsü.
Bana tokat atan adamın yarın beni camdan atmayacağına guvenmem.
Çocuğumu düşürecek kadar fiziksel şiddetine maruz bırakan adam yarın bıçaklar.
Ve evet hayatta kalmak istiyorsak, o el ilk kalktığında ortalığı da ayağa kaldıracağız.
Yapamadın, olsun.. bir daha dene derim.
Ama dur bir bakalım, hele biraz bekle demem kimseye. Yaşadıklarını anlamlandirana kadar kadın genelde çıkmaza girmiş, adam da iyiden iyiye azıtmış; cesaretlenmiş oluyor.
Yılanın başı küçükken ezilir.
Tövbe est.... !Valla kusura bakmayın da siz kendinize yapmışsınız. Bu kadar da olur mu diye sormadınız mı? Adam sizi terketmese aldatılıp şiddet gördüğünüz maddi manevi sömürüldüğünüz evliliğe devam edecektiniz. İlahi adalet beklemeyin önünüze bakın zaten adam kendinden kurtarmış sizi.
Sen terkedildim deyince bizde doğal olrak devam ettin zannediyoruz evliliğine adam çekip gidene kadar.. bu yüzden böyle yazıyorlar.. Gittin davanı açTinsa şikayet ettinsr terk edilmiş olmuyorsun sen terketmiş oluyorsun.. konunu düzenleTövbe est.... !
Evliliğime devam edecek olsam ederdim adama boşanma davası açıp boşanan benim arkadaşım sırf boş yorum yapmak için yapmayın bi ya ! Olur ilahi adalet beklemem ayyy ben hak etttim diyip otururum g... üstüne !
Sabır Allahım![]()
Konuyu uzatmamak adına özet geçtim ama diğer 2. Ve diğer sayfalarda belirttim zatenSen terkedildim deyince bizde doğal olrak devam ettin zannediyoruz evliliğine adam çekip gidene kadar.. bu yüzden böyle yazıyorlar.. Gittin davanı açTinsa şikayet ettinsr terk edilmiş olmuyorsun sen terketmiş oluyorsun.. konunu düzenle
Işte canım sen uzamasın diye detaylı yazmamışsın şikayetçi olduğunu dava açtığını ınsanlar da sustun zannetmişler adam seni terkedene kadar.. burda çoğu zaman konuyu okuyup ona gore yorum yapıyorlar.. sonraki sayfalar okunmuyor zorunda değil yada.. Ve atarlanma.. senin yazdigina gore yorum yapiyor insanlar.. muneccim degil kimse yazmazsan nerden bileceklerKonuyu uzatmamak adına özet geçtim ama diğer 2. Ve diğer sayfalarda belirttim zaten
Ben boşanalı 1 sene oldu insanlar boş yorum yapmak için hazırda bekliyor ya bi oku anla da öyle yorumla yani ...
Birde madem ilk şiddette açtın davanı ettin şikayetini bebeğini de o ilk şiddette mı kaybettin.. Ve borcu ilk şiddetten önce mı yaptı uzerineKonuyu uzatmamak adına özet geçtim ama diğer 2. Ve diğer sayfalarda belirttim zaten
Ben boşanalı 1 sene oldu insanlar boş yorum yapmak için hazırda bekliyor ya bi oku anla da öyle yorumla yani ...
Senin yazdığının üzerine yorum yazıyorum. Terkedildim diyen sensin.Tövbe est.... !
Evliliğime devam edecek olsam ederdim adama boşanma davası açıp boşanan benim arkadaşım sırf boş yorum yapmak için yapmayın bi ya ! Olur ilahi adalet beklemem ayyy ben hak etttim diyip otururum g... üstüne !
Sabır Allahım![]()
İki ayda kurtulmuşsun seni daha fazla sömürüp üzebilir di yaşananlarda suçun yok üzme kendini ve geçmişi bırak unut şimdiye bak biraz zorla kendiniKADIN KADININ DESTEKÇİSİ OLMALI HER ZAMAN AMA BU FORUMDA Bİ “ KONU AÇAN HER KİŞİYİ TOPA TUT YARGILA KONUSUNU OKUMADAN KAFADAN SALLA” GRUBU VAR BENCE !
KADIN PLATFORMU BURASI AMA KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADIN BEN BUNU BU FORUMDA GÖRDÜM NE KADAR ACIMASIZ DUYGUSUZ İNSANLAR VAR YA !
****HALA EVLİ SANANLAR VAR DEĞİLİM 1 SENE OLACAK BOŞANALI !
**** ŞİDDET GÖRÜP SUSTUN DİYENLER SUSMADIM VE SUSMICAM HİÇ BİR KADINDA SUSMASIN HUKUKİ SÜRECİM DEVAM EDİYOR ŞİDDET GÖRDÜĞÜM İÇİNDE TABİKİİİİ ŞİKAYET ETTİM İÇERİ GİRİP ÇIKTI ! ÇIKMA SEBEBİ NE BİLİYOR MUSUNUZ “DARP RAPORUM HAKİM BEYE YETERSİZ GELDİ GALİBA DİREK ÖLDÜRÜLMEM GEREKİYORDU !
*****SENELERCE EVLİ KALMADIM BÜTÜN BU YAŞADIKLARIM 2 AY İÇİNDE OLDU VE 2 AY EVLİ KALIP BOŞANDIM !
**** TÜM BU KÖTÜLÜKLERİ BEN YAPMIŞIM GİBİ BENİ DÜNDEN BERİ YARGILAYIP KÜÇÜK GÖRENLER SORUM DIŞINDA HERŞEYE CEVAP VERDİNİZ SAĞOLUN.
ŞAŞKINIM DÜNDEN BERİ GERÇEKTEN ŞAKA GİBİSİNİZ !
Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Heleki mazlumun hakkını hiç bırakmaz. Ya bu dünya da acı çeke çeke geberirler ya da ahirette felaket acısını çekerler.Herkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz
Ben de buna benzer şeyler yazacaktımBuyrun
Çok geçmis olsun, ucuz atlatmışsınız, evlilik kısa sürmüş ve çocuk yok enazindan. Keşke istifa etmeseydiniz ama ona da çare bulunur, burada bazen kasıtlı yorumlar da oluyor ama sizinle ilgili bi yanlış anlaşılma var sanırım, uzerinize alınmayın, kafaniza takmayın,sadece burayı değil hiçbirşeyi....öldurmeyen acı güclendirir , bir an önce ayağa kalkmanızi ve yaşadiklarınızi unutmanizi diliyorum,yolunuz açık olsunKADIN KADININ DESTEKÇİSİ OLMALI HER ZAMAN AMA BU FORUMDA Bİ “ KONU AÇAN HER KİŞİYİ TOPA TUT YARGILA KONUSUNU OKUMADAN KAFADAN SALLA” GRUBU VAR BENCE !
KADIN PLATFORMU BURASI AMA KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADIN BEN BUNU BU FORUMDA GÖRDÜM NE KADAR ACIMASIZ DUYGUSUZ İNSANLAR VAR YA !
****HALA EVLİ SANANLAR VAR DEĞİLİM 1 SENE OLACAK BOŞANALI !
**** ŞİDDET GÖRÜP SUSTUN DİYENLER SUSMADIM VE SUSMICAM HİÇ BİR KADINDA SUSMASIN HUKUKİ SÜRECİM DEVAM EDİYOR ŞİDDET GÖRDÜĞÜM İÇİNDE TABİKİİİİ ŞİKAYET ETTİM İÇERİ GİRİP ÇIKTI ! ÇIKMA SEBEBİ NE BİLİYOR MUSUNUZ “DARP RAPORUM HAKİM BEYE YETERSİZ GELDİ GALİBA DİREK ÖLDÜRÜLMEM GEREKİYORDU !
*****SENELERCE EVLİ KALMADIM BÜTÜN BU YAŞADIKLARIM 2 AY İÇİNDE OLDU VE 2 AY EVLİ KALIP BOŞANDIM !
**** TÜM BU KÖTÜLÜKLERİ BEN YAPMIŞIM GİBİ BENİ DÜNDEN BERİ YARGILAYIP KÜÇÜK GÖRENLER SORUM DIŞINDA HERŞEYE CEVAP VERDİNİZ SAĞOLUN.
ŞAŞKINIM DÜNDEN BERİ GERÇEKTEN ŞAKA GİBİSİNİZ !