selamlar öncelikle herkese.ben 28 yaşındayım evliyim.6 yaşında bir oglum var.ben şuan 95 kiloyum boyum 165.en son nisan ayında 107 kilo olmuştum.3 ay diyet artı yürüyüş yaptım 95 oldum.ama sonra geri bıraktım.ve tekrar 100 oldum.şimdi bir diyetisyen akrabamın sayesinde tekrar başladım ve 5 kilo verdim 95 oldum.tabi yürüyüş ve egzersiz yapıyorum.kondiksiyon bisikletide aldım.henüz 1 hafta oldu alalı ama sonucunu görecem inşallah.plates topumda var ama şu aralar yapmıyorum.zayıflamayı en çok oglum sonra eşim için istiyorum.onları çok seviyorum.benim güzel görünmemi istiyorlar ve sanırım haklılar.artık burdan sürekli yazacam.çünkü bu yolculuk uzun sürecek.şimdiden benim yazdıklarımı okuyan destek olan herkese teşekkür ederim.
Hedefim 60 kilo.dr olur diyo ve ben çok azimliyim tek istegim bu şimdi
07.12.2012 95 kilo bakalım devamında neler olacak.inşallah fotolarımıda sizlerle paylaşırım kim bilir
canım oncelıkle hosgeldın.. hemen hemen aynıyız senınle bende en son 101lerı gormustum tartıda ve ancak kısa suredır dıyet yapıorum sporda tabı 98 ındım ama daha yolum uzun ben ınanıyorum yolun sonunda mutlu mutlu yazılarımızı yazıcaz:) ve resımlerımızı eklıycez ınan su halımle resım cekılmekten kacıyorumsana gonulden basarılar dılıyorum..
selamlar öncelikle herkese.ben 28 yaşındayım evliyim.6 yaşında bir oglum var.ben şuan 95 kiloyum boyum 165.en son nisan ayında 107 kilo olmuştum.3 ay diyet artı yürüyüş yaptım 95 oldum.ama sonra geri bıraktım.ve tekrar 100 oldum.şimdi bir diyetisyen akrabamın sayesinde tekrar başladım ve 5 kilo verdim 95 oldum.tabi yürüyüş ve egzersiz yapıyorum.kondiksiyon bisikletide aldım.henüz 1 hafta oldu alalı ama sonucunu görecem inşallah.plates topumda var ama şu aralar yapmıyorum.zayıflamayı en çok oglum sonra eşim için istiyorum.onları çok seviyorum.benim güzel görünmemi istiyorlar ve sanırım haklılar.artık burdan sürekli yazacam.çünkü bu yolculuk uzun sürecek.şimdiden benim yazdıklarımı okuyan destek olan herkese teşekkür ederim.
Hedefim 60 kilo.dr olur diyo ve ben çok azimliyim tek istegim bu şimdi
07.12.2012 95 kilo bakalım devamında neler olacak.inşallah fotolarımıda sizlerle paylaşırım kim bilir
Merhaba arkadaşım,sana başarılar diliyorum.Zayıflayanlar bizden üstün değilerYeter ki vazgeçmiyelim arada gelip,yazdıklarını okuyacağım Sevgiler
sabah
1 dlm kepek ekmek
tere
1 dlm peynir
domates
6 zeytin
açık çay
ara
1fincan türk kahvesi(sade)
öglen
1 avuç içi kadar et sote
salata
1 kase yogurt
1 kase çorba
ara
1 fincan kahve
akşam
1 avuç içi büyüklügünde tavuk gögüs sote
salata
1 kse yogurt
1 dlm çavdar ekmek
ara
1 fincan sütlü nescafe
Merhaba,hem menülerin,hem sporun çok güzel,tebrik ederim!
beni yanlız bırakmayan tek üye sensin.öncelikle teşekkür ederim.1 kilo vermişim ama şu diyet çizelgesini yapamıyorum.hani imza yerinde gözüken.sen biliyorsan yardımcı olurmusun
bende zayıflamak istiyorummmmmmm kendime yoldaş arıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?