Bende zayıf kadın olma adayıyım

sekinci

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2006
240
53
318
41
Hatay
selamlar öncelikle herkese.ben 28 yaşındayım evliyim.6 yaşında bir oglum var.ben şuan 95 kiloyum boyum 165.en son nisan ayında 107 kilo olmuştum.3 ay diyet artı yürüyüş yaptım 95 oldum.ama sonra geri bıraktım.ve tekrar 100 oldum.şimdi bir diyetisyen akrabamın sayesinde tekrar başladım ve 5 kilo verdim 95 oldum.tabi yürüyüş ve egzersiz yapıyorum.kondiksiyon bisikletide aldım.henüz 1 hafta oldu alalı ama sonucunu görecem inşallah.plates topumda var ama şu aralar yapmıyorum.zayıflamayı en çok oglum sonra eşim için istiyorum.onları çok seviyorum.benim güzel görünmemi istiyorlar ve sanırım haklılar.artık burdan sürekli yazacam.çünkü bu yolculuk uzun sürecek.şimdiden benim yazdıklarımı okuyan destek olan herkese teşekkür ederim.
Hedefim 70 kilo.dr olur diyo ve ben çok azimliyim tek istegim bu şimdi
07.12.2012 95 kilo bakalım devamında neler olacak.inşallah fotolarımıda sizlerle paylaşırım kim bilir

Son düzenleme:

canım oncelıkle hosgeldın.. hemen hemen aynıyız senınle bende en son 101lerı gormustum tartıda ve ancak kısa suredır dıyet yapıorum sporda tabı 98 ındım ama daha yolum uzun ben ınanıyorum yolun sonunda mutlu mutlu yazılarımızı yazıcaz:) ve resımlerımızı eklıycez ınan su halımle resım cekılmekten kacıyorum sana gonulden basarılar dılıyorum..

selam canım hoşbulduk.bugün neler yedigimi yazayım dedim.
sabah
1 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
domates
6 zeytin
açık çay

ara
1 fincan türk kahvesi

öglen
1 dilim ekmek
fırında karnıbahar kabak
salata
1 kase yogurt

ara
2 dilim kepek ekmek 1 dilim peynirli tost

akşam
1 dilim fırında mücver
salata
1 kase yogurt

ara
1 çay bardagı leblebi

ayrıca 3 fincan 5i bir yerde çay ve yeşil çay içtim
2.5 lt su
45dk yürüyüş ve 45 dk kondiksiyon bisikleti sürdüm

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım,sana başarılar diliyorum.Zayıflayanlar bizden üstün değilerYeter ki vazgeçmiyelimarada gelip,yazdıklarını okuyacağımSevgiler

Merhaba arkadaşım,sana başarılar diliyorum.Zayıflayanlar bizden üstün değilerYeter ki vazgeçmiyelimarada gelip,yazdıklarını okuyacağımSevgiler

bencede öyle bizim için gerekli olan tek şey irade.ben inanıyorum olacak.çünkü diyet benim için sürekli var olan bir olay.artık ideal kiloda olup saglıklı yaşamak istiyorum.ve diyet yaparak degil dengeli beslenerek yaşamak istiyorum
inşallah burdan 60 kilo oldugumuda yazacam ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum
ve bana cevap yazman çok hoşuma gider.şimdiden sagol

Başarılar cnm... Bende kilo vermek istiyorum, eşimde buna memnun olur eminim... Diyetisyene gitmedim ama dikkat etmeye çalıştığım dönemler oldu ve birkaç kilo verdiysem de dikkat etmediğimde hemen alıyorum maalesef...

haftalardır topicler arasında savruluyorum. istedimki başlama zamanımız aynı olsun.çünkü baştan kurulan bir guruba dahil olmak biraz zor oluyor.
bende 39 yaşında 153 boy 82,5 kg. 9 yaşında 1 kız annesiyim. ortalama vermem gereken kilo 30kg civarında.diyet yapamıyorum.ev hanımıyım.kızımı okula götürüp getiriyorum.
yani yürüyüş toplam bu kadar.aslında hareketliyim ama işe yaramıyor. çünkü çokk yiyorum.aburcubur,sağlıksız yiyecekler yemem.ama kahvaltıda ve akşam yemeğinde ekmeği çok yiyorum.meyve sebze severim.
offf yaaa ne yapacağım benn?kilo veremiyorum.
kabul ederseniz sizlerle bu yola başlamak isterim.

black selam arkadaşım hoşgeldin aramıza
tabikide isteriz bizimle birlikte ilerleyebilirsin sende
yapacagın şeyler beyaz ekmek yerine çavdar yada kepek yemek.salata yogurt agırlıklı ana ögünler
yürüyüş ve spor.birde 2-3 lt kadar su içmek
tabi biz burda neler yedigimizi yazıyoruz.istersen sende her ögün yazabilirsin.böylelikle neler yedigini görür yanlışlık varsa düzeltiriz birbirimizi.
daha genciz biz bu işi başarabiliriz
sen daha çok yürü birde.hiç vaktinmi yok yoksa yürüyüşü sevmiyormusun.
kolay gelsin sana

sabah

1 dlm kepek ekmek
tere
1 dlm peynir
domates
6 zeytin
açık çay

ara
1fincan türk kahvesi(sade)

öglen

1 avuç içi kadar et sote
salata
1 kase yogurt
1 kase çorba

ara
1 fincan kahve

akşam
1 avuç içi büyüklügünde tavuk gögüs sote
salata
1 kse yogurt
1 dlm çavdar ekmek

ara
1 fincan sütlü nescafe

Merhaba canım,menün çok güzel,afiyet olsun

sabah
1dlm çavdr ekmek
1 dilim peynir
domates
5 zeytin
açık çay
ara
1 fincan türk kahve
öglen
ıspanak
1 kase yogurt
1 dlm çevdr ekmk
tere
ara
1 fincan sütlü nescafe
akşam
1 kase kuru fasulye
salata
1 bardk ayran

sabah
1 dlim çavdar ekmk
2 dlm peynir
domates
tere
açık çay
ara
1fincan türk kahve
öglen
1 kase çorba
1dlm çavdr ekmk
ara
1 kaşık ıspanak
1 kepçe yogurt
akşam
karnıbahar haşlma
üzerine 1 kase yogurt
salata
ara
sütlü nescafe
1 saat yürüyüş
15km bisiklet
2,5lt su
2bardak yeşil çay
2bardak beşibiryerde

beni yanlız bırakmayan tek üye sensin.öncelikle teşekkür ederim.1 kilo vermişim ama şu diyet çizelgesini yapamıyorum.hani imza yerinde gözüken.sen biliyorsan yardımcı olurmusun

Birşey değil canımKilo verdiğin için tebrik ederimkilo çizelgesi için yardım etmek isterdim ama teknoloji ile aram yok:44:

kilo çizelgesi için sanırım her defasında baştan hazırlaman gerekiyır ve günlüğünü yeni gördüm hayırlı lsun umarım verebiliriz kilolarımızda aynı şuan

Merhaba sevgili Sekizinci,nerdesin?Bir aksilik yok inşAllah:26::26:Bak,seni nasıl takip ediyorum amaSevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…