Bende zayıf kadın olma adayıyım

Merhaba sevgili Sekizinci,nerdesin?Bir aksilik yok inşAllah:26::26:Bak,seni nasıl takip ediyorum amaSevgiler..

selam canım öncelikle sekizinci degil!:26: sekinci
takip ettigin için sagol.gribim ya çok kötüyüm o yüzden pek giremedim.
tabi rejime devam 93.200 olmuşum bu arada
çizelgemi degiştirecem ama tam 90 olunca
allah yardım ederse sonuna kadar gidecem
teşekkür ederim ilgin için

Son düzenleme:

Merhaba canım,sekizinci nerden çıktıdalgınlık işteçok geçmiş olsun...kilo kaybın güzel,tebrik ederim

evet iyiyim sagol.:2:
sen neler yapıyorsun yaş kaç.nerelisin.evlimisin.çocuk varmı.boyun kilon kaç
ben kk ya 2006dan bu yana üyeyim.evde net hep vardı ama ben biraz ihmal ettim
bu arada kilom 92.200.devam ediyorum ama zaman daha çabuk geçsede daha çabuk versek kilolarımızı
herşey çok güzel olur inşallah.

çizelgemi degiştirdim.13ünde kaynımın dügünü var.bende bugün biraz kıyafet bakayım dedim ve begendigim hiç bir şeyin bana olanı yoktu.bir kaç şey buldum ama onlarda çok sıradan
benim morelim çok bozuldu yaaa
neden bende istedigim şeyi giyemiyorum içine giremiyorum.yada begendigimiz modelin bize göresi yok.yarın tekrar bakacam.biran önce şu kilolar benden gitsin istiyorum

Son düzenleme:
merhabalar günlügüm.bugün itibariyle 91.700 olmuşum
diyete tam gaz devam.kaldı 21 kilo.tabi onlarda gidecek.zira bu vücutta istenmediklerinin farkındalar
bu arada bisiklet sürmem her gece giderek artıyo.hızımda tabi:)
günlük 1 saat egzersiz+plates yapıyorum.ama göbegim hala sönük balon gibi duruyo
neyse birgün inşallah burda bende burda başarı öykümü paylaşacam.her istedigimi begendigimi gönlümce alacam ve giyecem.az kaldı ben kendime güveniyorum.hoşçakal

iyi akşamlar günlük.bugün sabah baskül 91 gösterdi
bu aralar hiç spor yapasım yok.ama tekrar devam edecem tabi.birkaç gün izin verdim kendime
neyse görüşürüz yine degişiklikleri yazarım

selam günlük bugün sana yazmak istedim.sabah basküle çıktım.90.500
rejim aynı hızda devam ama biraz sporu aksatıyorum.ama geri dönüşüm muhteşem olacak
hadi ben kaçar her kilo kaybımda sana yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…