• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Zayıflamak İstiyorum. Nereden Nasıl Başlamalı?

Annemlerde tartıldım kızlar. Aynı kilom. Demek ki verememişim. tek umudum regl döneminin yaklaşmış olması. bittiğinde kilo verememiş olursam hiç iyi olmayacak benim için ;(

Annemlerde tartıldım kızlar. Aynı kilom. Demek ki verememişim. tek umudum regl döneminin yaklaşmış olması. bittiğinde kilo verememiş olursam hiç iyi olmayacak benim için ;(
üzülme canım. bundan sonra kendi tartında her hafta aynı kıyafetlerle ve sabah açken tartıl. Moral bu süreçte çok önemli. en az iki hafta daha kaçamak yapmadan sağlıklı beslenmeye devam etmelisin. aynı zamanda egzersiz yada yürüyüş yapmalısın en az 45 dakika
bu arada benim de sabah diyetisyen kontrolüm vardı. 500 gr vermişim bu hafta. o kadar kaçamağa rağmen yine iyi sayılır. Ama söz verdim kendime bu hafta liste dışına çıkmak yok.

Yok o kadar içemiyorum. bir kere 12 bardak içebilmiştim. en az 6 7 bardak oluyor ;(

Bugun de leslie 1 mil yaptım 15 dakika. iyice açılıp arttıracagım Insallah . bu kadarına bıle nefes nefese kalıyorum
Suyu da hergün bir bardak arttırmaya çalış. Su içmek gerçekten kilo vermede çok yardımcı

Ya neden olumsuz dusunuyosun ki hemn ? emin ol emeklerinin karsiligini er yada gec alacaksin nasil bugune kadar yiyerek bu hale geldiysek tam tersini yaparsak da eski halimize donecegiz bunu unutma ;)

Bilmiyorum. en azından bir kilocuk görseydim tartıda ;( ben hıc bu kadar kararlı olmamıştım. sımdı bu kadar kararlıyken bıraz da olsa sonuc görememek acayıp demoralize etti beni ;( tokum ama yeme ısteğim var bugun psikolojik olarak ;(

Bilmiyorum. en azından bir kilocuk görseydim tartıda ;( ben hıc bu kadar kararlı olmamıştım. sımdı bu kadar kararlıyken bıraz da olsa sonuc görememek acayıp demoralize etti beni ;( tokum ama yeme ısteğim var bugun psikolojik olarak ;(
Canım napıyorsun?
İnşallah diyeti bırakmamışsındır

bugün menüm şöyle
kahvaltı
1 yemek k. tulum peyniri(üzerinde 1 tatlı kaşığı çörekotu)
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğle
1 tavuk but(fırında)
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
14:00 yarım form bisküvi
1 ayran

17:00
yeşilçay
1 elma

akşam
5 yemek k karnabahar yemeği
4 yemek k. yoğurt
salata
2 kepçe yayla çorbası

45 dk. egzersiz
egzersizden sonra
1 kuru incir
1 su bardağı süt

Canım napıyorsun?
İnşallah diyeti bırakmamışsındır

bugün menüm şöyle
kahvaltı
1 yemek k. tulum peyniri(üzerinde 1 tatlı kaşığı çörekotu)
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğle
1 tavuk but(fırında)
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
14:00 yarım form bisküvi
1 ayran

17:00
yeşilçay
1 elma

akşam
5 yemek k karnabahar yemeği
4 yemek k. yoğurt
salata
2 kepçe yayla çorbası

45 dk. egzersiz
egzersizden sonra
1 kuru incir
1 su bardağı süt

Yok canım bırakmadım ama cok zorlanacagım belkı de ara verecegım ;( çünkü eşimin halası geliyor Kayseri'den öbür gün . mantılar soslar, pastırmalar getirecekmiş, ben gidene kadar yok dıyet falan dedı. Ne yapacagım bılmıyorum hiç ;(

Neyse ben sana göre çok yiyorum galiba ya belki de ondan veremedim kilo.

Bugun

Sabah, ıkı cherry domates, bır kucuk salatalık bıraz roka ve maydanoz,
iki yumurta sarısı ( kızım beyazlarını hüpletti)
İki dilim piliç salam
5 zeytin, sekersiz çay
5-6 sucuk
Ikı küçük dilim tam buğday ekmeği

Ara, bır bardaktan az ayran ve üç dört tuzlu bisküvi

Öğlen, bır kucuk kase yoğurt
bır tabak karnabahar kısırı
küçük bir kasenin yarısı kadar kakaolu yulaf lapası

Ara, bır sekersiz turk kahvesi
Ikı kare bitter çikolata

Akşam da 6-7 yemek kaşığı patlıcan yemeği
Bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt yıyecegım.

Yok canım bırakmadım ama cok zorlanacagım belkı de ara verecegım ;( çünkü eşimin halası geliyor Kayseri'den öbür gün . mantılar soslar, pastırmalar getirecekmiş, ben gidene kadar yok dıyet falan dedı. Ne yapacagım bılmıyorum hiç ;(

Bugun

İki dilim piliç salam
5 zeytin, sekersiz çay
5-6 sucuk

Ikı kare bitter çikolata

Son öğün de bir su bardagi süt ve yarım tarçınlı elma yemeyi dusunuyorum

Bugun

İki dilim piliç salam
5 zeytin, sekersiz çay
5-6 sucuk

Ikı kare bitter çikolata

Sadece işlenmiş etleri cikarsan daha iyi olur. Sucuk gibi

Misafir geleceği için bugun bayağı yoğundum. Çok işim vardı o yuzden duzenım bıraz bozuldu. Öğün Saatleri gecikti. ;(

Sizden de ses seda yok zaten ;(

Misafir geleceği için bugun bayağı yoğundum. Çok işim vardı o yuzden duzenım bıraz bozuldu. Öğün Saatleri gecikti. ;(

Merhaba
Kar Tatili olunca ben de ev ve çocuklardan fırsat bulup yazamadım ya.
Benim de iki gündür öğünlerim aksadi. Ev işleri bitmiyor.
Daha yeni öğle yemeğini yedim. Haşlama karnabahar yogurtladim. Bi de haşlama kırmızı et yedim biraz

Canim senin takipteyim zaten bi topigim var oyle her zmn yazamayabilirim zamanim olmuyor yani ama takipteyim yami ;) istersen topigime gelebilirsin ;)

Back
X