Rica ederim yararim dokunacaksa ne mutlu bana
Oncelikle emziriyosun sanmistim yanlis anlamisim

emzirmedigin her ne kadar bebegin icin dezavantaj olsada demekki oyle gerektigi icin senin icin avantaj aslinda cunku inanilmaz bir aclik ve tatli istegi duygusu hakim oluyor insanda ister istemz yani o anda 1 ekmek arasi helva olsa yersin yani dusunmeden

ama dusunmek gerekiyor artik ...
Simdi soyle soyliyeyim senin de kahvalti zamanin benimkiyle ayniymis o zman ornk veriyorum 11 saglam kahvalti yapip ekmek az protein cok tabi mesela 2 has yumurta peynir zeytin yesillik az recel bal ne varsa 2 dlm t.b ekmek cesidi falan inan doyuyorsun bununla hatta kizarmis olunca daha iyi olyyor ne bilm arada sirada degisklik yine ayni oranda tost yalabilrsin yine ayn ekmekle menemn yiyebilirsin omlet vs.
Ara ogunun az once bahsettigim gibi olsun ama sakin atlama!
Aksam ve ogle yemklerinde ne pisiriyosan ondan ye evinde muhakkak bi gun tavuk bi gun balik bi gun kuru baklagil bi gunsebze pisiyordur o sekilde yanina salata ve yogurt ekle 1 dlm ekmek tuket pilav makarna olunca ekmek hic yeme zaten hergun pilav makarna olmaz haftada 1 gun makarna ideal o da az yani aslinda mantik sucanim karbonhidrat tek basina yenildigi zamn en gec 2 saat sonra acikirsin ama karbon yanina protein ve salata eklersen seni uzun sure tok tutar anlastik??
Gelelim sporaevde yuryus bandin varsa kullan yok ben onu sevmiyorum diyosan leslie birebir ondan baslayabilirsin once 2-3 gun 2 mil ile basla sonra yaptikca yapasin gelicek ki basen bolgesinden bende cok sikayetciyim ustum pek yok o yuzden yaklasik 3 haftadir 30-40 dk yuruyusun yanina plie ve basen inceltme hareketleri ekledim yaklasik 30 dk suruyor ama cok etkili yuruyus basen eritmenin en iyi yolu bu bahsetmis oldugum hareketleri de yaparsan tereyagina bal surmus gibi olursun oyle diyeyim

zaten hemn ha diyince verilmiyor yillarin birikintisi iste zamanla olucagindan eminim o yuzden pes etmiyorum bende biliyorum ki isteyip te
Yapamicagmz birsey yok ve yine biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak
O yuzden bunu senin istemen gerekiyor once yoksa olmaz bu is