• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamak istiyorum

Günaydın sabah uyanınca 1 büyük bardak limonlu su
Ardından 2 kuru kayısı

İyi geceler sevgili günlüğüm günlerdir uğrayamadım hep stres hep sıkıntı haliyle diyet yalan oldu ama bu gece eşimin o bıçak gibi sözleriyle ne olursa olsun bu kilolar gidecek dedim
Bi ara dikkat edip zayıflamışım şimdi yine aynı olmuşum bende hiç irade yokmuş kendime bakmıyormuşum daha neler neler
Belki benim iyiliğim için söyledi ama ağır konuştu çok zoruma gitti ama görecek onun hayal bile edemeyeceği kadar zayıflamacam kendime söz veriyorum
Yarın sabahtan itibaren günlüğümü aksatmadan yazacağım
İyi geceler

Sabah uyanınca bir bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 salatalık
Yarım yumurta
1 çay

Ara 13.00
3 yaprak marul
Öğle 15:30
1 tabak kısır
1 küçük kurabiye

Akşam 19.00
1 tabak salata
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Saat 21.00
Şekersiz türk kahvesi
Yanında 2 kare bitter

Bugün 2 litre suyu tamamladım şükür
İnş yarın daha güzel olacak 3 ayda istediğim kiloya düşüp sonra korumaya gececem inşallah

Bu arada bu sabah tartıda malesef 71.80 gördüm umarım reglden dolayı şişliktir bakalım sonuç nasıl olacak ama olacak bu defa inanıyorum yapacam bende fit bir anne olacağım

Günaydın dün güzeldi yazamadım ama dikkat ettim 2,5 litre de suyumu içtim
Bu sabah 1 su bardağı su
1 nescafe içtim kahvaltı yapmadım daha

Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek çok az kızartma
Öğle yemeği 14.00
Tavuk salatası
1 adet içli köfte

Günaydın hayırlı cumalar
Güne 1 bardak ılık su ile başladım
Kahvaltı 1 dilim peynir ve ekmek
Bugün biraz hareket de etmek istiyorum bakalım gün nasıl bitecek

Ara da 1 dilim ekmek le 1 tatlı kaşığı çikolata
Öğle tavuk salatası 3 kaşık patates yemeği
Ara türk kahvesi 2 parça bitter
Akşam 1 kücük tabak pilav ve salata

Su 1,5 litre içtim Yatana kadar 1 litre daha icerim

Günlüğüm bu ara ii gidiyorum bu sabah tartıldım 70.80 sıcaklar su içmemi sağlıyo sanırım
Bu sabah kahvaltı da 1 salatalık 6 yaprak marul peynir ve yarım simit yedim
Aralarda 1 elma 1 de form bisküvi
Akşam 4 kücük dolma ekmek yok 3 kaşık yoğurt
2 litre su içtim
Haftaya da spora başlıcam inş

Günaydınlar bu sabah tartıda 70,50 gördüm şükür haftaya 6 lar geliyor :)
Sabah kahvaltı da 1 yumurta domates salatalık 7 zeytin 1 kkpeynir e az şekerli çay içtim
Temizlik yaptım bitti şimdi keyif kahvesi ☕

Gülnurum merhaba.Kayboldum ve yine eski halime geldim.korkunç bir kıştı.babam yine rahatsizlandi 3 ay hastane ev derken ilgilenemedim kendimle ve tekrar ayni kiloya ulaştiğimi farketmedim bile. 8 gün önce yine başladim.korkumdan utancimdan inan bu siteye bile girmedim aylardir.ama senin mesajini gördüm.Biz bu işi gülnurla yapariz dedim . Bundan böyle 55 olana kadar ne seni ne kendimi bırakmam.

Gülnurum merhaba.Kayboldum ve yine eski halime geldim.korkunç bir kıştı.babam yine rahatsizlandi 3 ay hastane ev derken ilgilenemedim kendimle ve tekrar ayni kiloya ulaştiğimi farketmedim bile. 8 gün önce yine başladim.korkumdan utancimdan inan bu siteye bile girmedim aylardir.ama senin mesajini gördüm.Biz bu işi gülnurla yapariz dedim . Bundan böyle 55 olana kadar ne seni ne kendimi bırakmam.
Merhaba canım arkadaşım sensiz olmuyordu inan
Çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir baban
Tekrar kaldığımız yerden değil baştan başlıyoruz sanırım çünkü her ikimizde kilo almışız şimdi evimde değilim pazartesi dönecem inşallah ama sanırım bu tatilde kilo aldım en son evde 69.8 i gördüm bakalım pazartesi tartışıyoruz ne diyecek yarından itibaren başlıyoruz :KK15::KK200:

Back
X